Моля за мнение, помогнете!

• 696
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Много съм притеснена и се надявам за мнение и съвет от Ваша страна!
Преди седмица ми се наложи да пия Ескапел.
Последната менструация ми дойде на 29.05. , а на 07.06. се случи така че с мъжа ми скъсахме презерватив. Паникьосахме се и решихме да пия хапчето - около 10-11 час след акта, защото не сме готови за друго детенце в момента (имаме син). И така, вчера. на 14.06. започна кървене, като менструация си е. Четох в листовката, че е възможно прокървяване, но при мен си е доста обилно, като нормална менструация. Може ли да съм бременна? Кога да очаквам истинската менструация? Благодаря Ви, момичета! Много се страхувам, какво става с мен?!

# 1
Моля Ви, няма ли кой да сподели с мен мнение, опит, преживяно...моля! Ужасно съм притеснена!

# 2
  • София
Бягай на лекар с това кървене. Тук едва ли някой, ще ти постави диагноза.. Кървене и бременност е малко вероятно, но друг проблем е много вероятно.  Peace Успех.

# 3
Смятах да изчакам да спре, но ще отида на лекар. А, дали това кървене означава, че поне хапчето е подействало?

# 4
Скъпи мамчета, моля Ви, включете се със съвети и мнения. Предполагам, че темата е вече досадна за много от Вас, а и всичко свързано с това хапче е доста индивидуално, но все пак, моля разкажете, ако някой е изпадал наскоро в подобна ситуация. Какво да очаквам? Може ли въпреки кръвотечението да съм бременна, защото има доста време, докато успея да установя това с тест или при преглед, а и незная кога да очаквам реалната си менструация?! Ужасно се страхувам.

# 5
  • София
Как очакваш някой по интернет да ти каже какво ти има? Може 5 човека да предположат нещо, и петимата да грешат. Трябва ти лекар. 

# 6
Отивай на лекар!
И спри да пускаш пост след пост!

Общи условия

Активация на акаунт