Красотата на земята сме събрали във цветята! Лятото и цветята, тема 60

• 54 663
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Талант на 2012,2013 г.
Скрит текст:
Ако знаеш как те разбирам и колко много си права... Щом едно дете им пречи, то какво остава за порастналите... Светът върви към разруха... Confused

Съжалявам за спама. Просто имах нуждата да го споделя...

# 721
  • в огледалото на живота
Прекрасни жени и майки сте момичета!
Нели,Таня,Марѝ,Табакова,Нези  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Какво повече да кажа....
Нарекох си една звезда за здраве на всички ни,че без него сме за никъде   bouquet
Хубав ден !

Мариета,макар и жалко повече е злото в хората сякаш   Confused

# 722
  • София
Здравейте Simple Smile
Нагледах се на красоти. Снимах и моите, но няма кой да свали снимките Rolling Eyes - ще гледам за новата тема да я свърша тази работа. Цветя за момента пупу - да не ги урочасам. само едно сакъзче от тия, които са като английските мушката даде фира, иначе всичко цъфти, та се къса. Майка ми е много доволна, че само на мен ми се е запазило едно сакъзче от баба - цвета е като розички. Та сега ще раздавам.
 Моите китайки им жълтеят цветовете и падат. на какво може да се дължи това?

# 723
  • на североизток от Рая
Мариетка, едва сега прочитам написаното от теб и останах втрещена. Как може едно дете да е простак? Как изобщо минава тази мисъл през нечия глава? И какво толкова е сторило? И безброй други въпроси ми изникват.  ooooh!

И ние вчера, не знам защо, по-скоро аз, говорих как хората изглеждат недоволни, тъжни, намръщени. Това виждам край себе си. Не излизам често на разходки, но като изляза, гледам лицата на хората. А пък сега, в последните дни, психологията така ме  е обсебила, че на тези неща обръщам още по-голямо внимание.
 Успокоих се, че не само в нашия град хората са като с маски. Но какво успокоение е това. Не е ли щастлив българинът? Или?!

Съжалявам, че и аз спамя , но поне темата е към края си  и това ще остане в старата.

Мари, харесах те още преди да ви сполети това нещастие. Не знам ти помниш ли.  Hug Ще бъда до теб, дори и само като виртуална подкрепа. Не знам приятел ли съм, това е отговорност и бих искала да ме чувстваш като такава.  Hug

# 724
  • София
Мариетка, аз не знам дали съм споменавала, но малкият ми син е аутист. Ходенето в магазини е цяло приключение. В началото подобни коментари така ги оправях, че чак ме е срам да си спомня - мъжът ми казва, че съм ставала в такъв миг много злобна. Свикнала съм да казват, че детето ми е невъзпитано, дори са ми казвали, че като не ми е в ред детето да не го извеждам...Връх беше, когато на учителката му в детската градина, която се държеше адски грубо с него, и пожелах да не дава Господ да има такива внуци....Сега ходя на психолог и си сдържам гнева Mr. Green А пък Гогчето е едно от най-усмихнатите и лъчезарни деца и това е не само мое мнение Mr. Green
Скрит текст:
С риск да изместя темата да попитам Мариетка и Нели - вие като учителки как реагирате на деца като моето? на такива неща се нагледах още от ДГ и треска ме тресе за в училище...

# 725
  • Gone with the wind
Хора всякакви, все си мисля обаче (надявам се), че добрите са повече от лошите.
Аз миналата седмица за първи път (всъщност за втори, ама първия не го взех присърце) през бременността се почувствах много зле от хорско поведение. Опитах се да си хвана такси (вярно, че наблизо, ама все пак с качването в колата даваш едни 80ст, затова, че си се качил) и ме напъдиха като мръсно куче, че за моите 3-4 лв. нямало да се разкарват и да си хвана трамвая (а дестинацията беше такава, че трябваше да сменя 2 транспорта, или да походя 20на мин. пеша). Това точно сутринта, след като ме бяха подготвили психически, че може всеки момент да родя, и то в момент със непрестанни болезнени контракции, а дестинацията, която им казах (с огромното шкембе, което просто няма как да не видят) беше болницата.
Ако щете ми вярвайте, ама се разплаках на стоянката  Tired Тръгнах да се тътря към трамвая и ме догони едно момче от края на колоната да ме качи - без да ме пита накъде съм, нямало значение. Е, това момче ми оправи целия ден, ако щете ми вярвайте  Heart Eyes

# 726
  • Пловдив
Леко лирично отклонение, на който не му е до словоизлияния да прескочи  Laughing
Скрит текст:
Историите на Мариета, Доника и Кучо за пореден път ме убеждават колко изтормозен и озлобен е българинът! От нямане, от комплекси. Ей го моят мъж- най-големият му страх е да не остане без пари! А аз не мога да го убедя, че те са само средството, не целта. Има къде-къде по-важни неща. Малко хора вече го осъзнават.
На Доника искам да кажа, че има много красиво и усмихнато дете. Майка ми е детска учителка и имат в групата дете с такива проблеми- има специален подход към него, тя лично се справя много добре, намерила е път, така да се каже, към детето, което обаче не важи за другата ѝ колежка.
На Марѝ искам са кажа, че синът ѝ, освен осъзнат и умен е един много хубав младеж. Другото....са ти го казвали вече в различни теми. Може да е грубо, но ще ти го кажа- поне имате възможност да се сбогувате. На някои не им беше дадена.
Тази сутрин при мен имаше голяма изненада- калата ми цъфнала, а аз даже не знаех, че има пъпка!  Rolling Eyes
И останах без падащи звезди......  Sad

# 727
  • Талант на 2012,2013 г.
Табакова... Hug

# 728
  • София
Табакова, малко са като майка ти Hug

# 729
  • ГОре на черешата...
Доника, прекрасно, слънчево дете си имаш, нацелувай го от мен Heart Eyes! Слънцето е слязло в очите му!
Скрит текст:
Досега в практиката си не съм се срещала с дете от спектъра, честно казано в университета подготовката ни за такива случаи поне по онова време е равна на нула. Новостите, за съжаление, обикновено сами трябва да научаваме, най-често от нета. Да, организират се някакви обучения, на които обаче идват лектори, изпяват нещо обикновено за 2-3 часа, а им се плаща сигурно за 2 дни и толкова. Аз също трябваше да съм подобно на обучението на Нели, по друга тема, дата заявихме от предложените - от 5 до 9 август, но с колежката ни нямаше в списъка. Пристигна писмо - щели да ни включат през октомври. Това е много неудобно предвид заместването ни за цяла седмица учебно време, ще съм и първокласничка  Grinning...та случайно отворихме друго писмо и що да видим - ами има си група в тези дати, но нали изнесено обучение, в хотел с басейн - в списъка само колежки от Търново - нас, от селските училища - кучета ни яли, що ни трябва басейн, я през дъждовния октомври Tired. А точно нашите деца са сложни - над 75% от нашите ученици са от т.нар. проблемни семейства - половината са роми или власи, с по един или без родител, подхвърляни между баби и лели, докато майките им крадат или проституират по Европата, а бащите им лежат по затворите - как се работи с такива деца никой лектор не може да ми каже, още повече ония отгоре, в министерството...иначе писах сто страници обяснения що така или онака на матурите Crossing Arms...ох...спирам, че заприличх на второто бухалче от картинката на Кучо...

Кучо, обикновено всички жени в такива случаи изперкват и изобщо забравят, че и те някога са били бременни...гуш Hug!

# 730
Момичета,много сериозна тема сте подхванали.
Труден е живота и напрегнат и хората са изнервени.Грешим,но аз вече не обръщам внимание на хорската злоба и забележки.Свикнах да не ми прави впечатление и гледам да сме добре семейството ми и родителите ми. Simple Smile Heart Eyes
Да се похваля -утре сме решили преди празника да отидем на Кръстова гора и ще запаля свещичка за Марѝ и за здраве за всички приятели от темата!
Не можах да видя снимката на Марѝ  и сина и. Confused
Доника страхотно слънчице си имаш-да е жив и здрав!  Hug
ku4o -не обръщай внимание на злобните хора,радвай се на щастливото събитие,което ти предстои!Да имаш дете е най-хубавото нещо на света!!!  Laughing Heart Eyes
Ето ме и мен,но само ще загрозя темата.  Laughing Wink
Скрит текст:
  дано се вижда  newsm78

# 731
  • Русе
pisenxeto, айде сега,какви са тези приказки!  Hug
Всички сте чудесни,мили момичета!  Heart Eyes  Hug
И аз не успях да видя, Марѝ и сина и! Hug

# 732
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Потърсих темата с едно питане - преди малко под едно листенце от спатифилума ми открих някакви малки оранжеви яйчица - в диаметър са не повече от 1мм, от снимката се вижда, че са доста. Подозирам, че са от паяк, но ако мислите, че са от нещо друго, кажете ми какво да търся вкъщи, че малко ми е противна идеята за неканено същество, щъкащо някъде наоколо  Confused

В момента съм отрязала листото и съм го оставила на терасата - ще го пусна в градината ако не е нещо опасно, ако смятате, че е някакъв гаден паразит, ще го хвърля в канализацията. Ако имате други идеи - споделете  Peace

# 733
  • ГОре на черешата...
Унчита, най-вероятно е от вида на миризливките, не се притеснявай, освен миризмата са безобидни Mr. Green. Изхвърли листото, огледай и за други яйца. Нищо страшно не е Peace.

# 734
  • Пловдив
Много ти благодаря  Hug Пожелавам на миризливката-майка да се срещне с децата си някъде навън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт