Париж 7

• 68 004
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • пак на Рив Гош
Искам да попитам дали през август е по-спокойно от туристи или точно обратното?

Не, по-спокойно е откъм парижани, всички са забегнали нанякъде  Mr. Green. Като излезеш от туристическите места е едно спокойствие... обожавам Париж в тези моменти.

Малката опашка в Лувъра е била по-скоро късмет, отколкото закономерност  Peace. Имала съм само един подобен случай на една от гостуващите изложби - в 13ч нямаше жива душа, като излязохме в 15ч30 беше опашка поне 100 човека.

# 571
Виенското колело е на Конкорд.
Но не е там през цялата година, а само зимата. Тази година е до 16ти февруари.

# 572
  • Milano
Ние сме 3 семейства с по 1 дете на 8 г. и предвиждаме 1 ден за Дисни. Мисля там да отидем в понеделник, дали ще е по-спокойно? Засега съм харесала хотел Солар, беше препоръчан по-напред в темата,  в момента не се сещам от кой, но благодаря  bouquet

Aз бях миналата година в този хотел. Не мога да го ''препоръчам'' в истинския смисъл на думата, но ще се опитам да обясня.

От гледна точка на цената е супер, в сравнение с тази на останалите хотели.
Има 2 линии на метрото и 1 на РЕР наблизо.
Закуската беше вкусна, но не е тип ''българска'' (с шунка и т.н.). То си е описано в сайта, но имаш по 1 рогче, 1/4 багет с конфитюр, сок от ябълка и кафе (чай или мляко).

Бяхме 2 възрастни и 1 дете на 2г. На резервацията пишеше спалня + допълнително легло, но на мястото на последното имаше 1 ок. 10см дюшек, на който трябваше да слагам детето на земята.

Впоследствие видях на сайта, че имат само 3 тройни стаи, вероятно да ги дават на хора с по-големи деца.
Гардероб (шкаф) нямаше, а само 3 напречни дъски (незнам дали е така във всички стаи).

Душа е до тоалетната, има само 1 перде, така че след къпане целия под е мокър.

По мое мнение обзавеждането, условията са много по-зле от хотели от същата категория в други страни.

Но  пък беше пълен с французи, за тях може да е нормално, за мен - не.

# 573
  • plovdiv
Не знаех, че го местят колелото, извинявам се за неверната информация..... Embarassed

# 574

Ние сме 3 семейства с по 1 дете на 8 г. и предвиждаме 1 ден за Дисни. Мисля там да отидем в понеделник, дали ще е по-спокойно? Засега съм харесала хотел Солар, беше препоръчан по-напред в темата,  в момента не се сещам от кой, но благодаря  bouquet
Не знам дали това е същият хотел, но най-вероятно е-намира се на 22 rue Boulard. Ние също бяхме в този хотел, но през 2007 г. Тогава се казваше Hotel des voyageurs. Така като гледам на сайта им, нищо не се е променило в него-освен цените. Всъщност е собственост на еколози и идеята му е да бъде поддържан основно с био продукти. Нищо особено не е хотелът. Стаите са много тесни. Дори не знам дали въобще предлагат стаи за трима. Най-голямото му предимство е местоположението. Леглата са удобни, но мисля че няма хладилник в стаята. Кварталът е чудесен, а rue Daguerre е нещо, което би ви харесало много. Удобно откъм транспорт-RER B те откарва директно на Шарл де Гол

# 575
regina di cuori и utro77, много благодаря за подробната информация   bouquet. Засега не сме решили окончателно, просто ми допадна откъм цена и локация, но пък сега вече съм разколебана. Ще ми се да е по-комфортно, най-вече заради децата. Досега винаги сме били в апартаменти, но сега не намирам подходящи такива за 3 семейства с деца. Та ще мислим още, засега не бързаме

# 576
  • Milano
Същия е Утро77.

Района е хубав, спокоен, удобен (автобусите от Орли спират там, затова и го избрах).

Вероятно ако бяха двойка, щеше да е отличен, но предвид че има деца и вероятността да спят на дюшек на земята, реших да споделя да си прецени жената.

пп. редовно изкупувах половината щанд от отсрещната сладкарница Laughing.

# 577
Ние като бяхме, цената беше 50 евро двойна стая. Сега са 80 евро, а за тази цена може да се намери и друг по-добър хотел. Не разбирай погрешно-хотелът е ОК, но за двама. По едно време даже предлагаха и безплатни велосипеди. Кварталът е прекрасен и е много удобно, човек като се умори от дълги разходки да се прибере за малко в хотела за кратка почивка. Ето ти едно клипче за да придобиеш реална представа http://www.dailymotion.com/video/xdmlce#user_search=1

# 578
Привет на всички! Надявам се да намеря помощ в тази тема, макар да ми се струва, че е за по-смели от мен туристки Simple Smile Много, ама много искам да отида в Париж напролет и много, ама много съм смотана. Ходила съм само до Турция 2 пъти, със самолет не съм пътувала досега. Ако някоя от вас може да ми препоръча организирана екскурзия за двама със самолет ще съм много благодарна, защото не знам къде да гледам. Става въпрос за 4-5 дни и по възможност с посещение и на Дисни ленд! Благодаря ви предварително!   bouquet
Самоцитирам се!Някой дали ще ми обърне внимание или поне да ми пише ако това не е правилната тема!

# 579
  • пак на Рив Гош
Wild*Orchid, темата е основно за организиране на самостоятелно пътуване, не с агенция  Peace.
Аз лично даже не знам и кои български агенции организират подобни пътувания  newsm78.

# 580
Wild*Orchid разгледай сайтовете на туристическите агенции - Бохемия, Оданс, Мистрал. Тези ми хрумват на прима виста без да мога да каже каквото и да било за тях. А ако се престрашиш на самостоятелна екскурзия тук ще намериш помощ за организацията й. Започни с търсене на самолетни билети на Уизеър. Ако нямаш конкретни дати, може да избереш спрямо най-ниската цена на билета. После потърси хотел или апартамент. На първа страница има много полезна информация. Планирането за мен е една огромна част от удоволствието на пътешествието.

Ние тази година няма да можем да си позволим Париж. Вероятно ще изберем някоя по-евтина дестинация, но все някога и там ще отидем  Simple Smile

# 581
Ами стаите наистина са за двама, предложиха матрак, но цената е 100 евро. Аз мислех, че можем да спим на 1 легло, но сега нещо се разколебавам. Мисля, че ще търся друг хотел, пък този ще остане като краен вариант, ако нищо друго не изкочи. Иначе районът наистина ми изглежда добре, само дето ние летим от Бове. Информацията обаче беше супер полезна, предполагам не само за мен. Споделяйте и за други хотели, така или иначе търсенето продължава. Grinning

# 582
  • София
Имайте предвид, че понякога Air Frnace дава сходни цени с Wizz Air.
Например края на март, началото на април, когато планираме нашето пътуване.

# 583
Привет на всички! Надявам се да намеря помощ в тази тема, макар да ми се струва, че е за по-смели от мен туристки Simple Smile Много, ама много искам да отида в Париж напролет и много, ама много съм смотана. Ходила съм само до Турция 2 пъти, със самолет не съм пътувала досега. Ако някоя от вас може да ми препоръча организирана екскурзия за двама със самолет ще съм много благодарна, защото не знам къде да гледам. Става въпрос за 4-5 дни и по възможност с посещение и на Дисни ленд! Благодаря ви предварително!   bouquet
Самоцитирам се!Някой дали ще ми обърне внимание или поне да ми пише ако това не е правилната тема!
Ако трябваше да ползвам агенция ,бих избрала Руал,имат много варианти за Париж,с различна продължителност като дни.От това,което съм чела тук-там,от тях има сравнително най-много доволни и най-малко недоволни.Лично не съм ги ползвала,споделям само на кого бих заложила,ако ми се налагаше. Peace

Ето една тема по въпроса.
И още една.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 09:46 от Анонимен

# 584
Благодаря ви за отговорите!Започвам да чета!

Общи условия

Активация на акаунт