КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 267
  • 807
  •   1
Отговори
# 315
Добре де,скока с бънджи от каква височина е?

# 316
  • До морето
И на мен ми се стори истинска! Според мен тя така или иначе щеше да се провали на струите, нямаше смисъл да си го причинява този скок!

# 317
60

# 318
60

Е защо тогава да може да скочи с бънджи от моста а сега да не може...каква е разликата?  newsm78

# 319
Това момиче ме разплака  Sad помислих си, че може да й стане лошо горе, ега ти трудната мисия. Най-малко не са със равни възможности всички - Марина и да беше скочила нямаше никакви шансове срещу струите Naughty

# 320
Запис, че изтървах всичко,докато разхождах кучето.

# 321
Mилата Марина, много мъчно ми стана за нея.  Cry
Добре, че не скочи и без това нямаше как да мине струите.  Rolling Eyes

# 322
И на мен ми се стори истинска! Според мен тя така или иначе щеше да се провали на струите, нямаше смисъл да си го причинява този скок!
Аз сто процента щях да съм цялата кълбо от нерви само заради края на самото предаване...камо ли като видя от какво разстояние трябва да скачам...
Може би твърде много вече се вглеждам в неща, които дори ги няма Thinking, просто ми направи впечатление няколко неща..едното, че много ясно говореше за такъв плач, дишането й също беше малко странно(не типичното изтерясало/уплашено дишане)  и второ, че почти не й дадоха лицето...
Аз много я харесвам и искам тя да спечели(или Любо)
...дано греша!

# 323
Карбовски 100% чете нашата темичка. LaughingЦъка си нон стоп на таблета

# 324
Марина можеше да скочи, тя е силен играч... Или е къртицата, или не знам.
Но това, което не ме съмнява, е че напрежението в момента е адски силно върху всички играчи. Не се знае в какъв момент ще се поддадат на това напрежение.

# 325
Те на кой мост ходиха да скачат, в началото на предаването? Скоковете с бънджи са с различна височина. Гледам в един сайт има по 30, 57,70 и дори 115 (леле ужас).

# 326
Защото едно е да скочиш от мост, друго от клатеща се клетка..
Някак си по-несигурно ми се вижда..Поне на мен.

# 327
Според мен напрежението й дойде повече, ако не беше на финал тази мисия, щеше да го направи!

# 328
Oo, плачът и страхът на Марина си бяха 100% истински. Личеше си колко я е страх и точно накрая рухна.  Rolling Eyes

# 329
Даваййй, Любееее  Hug

Общи условия

Активация на акаунт