КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 164
  • 806
  •   1
Отговори
# 330
Те на кой мост ходиха да скачат, в началото на предаването? Скоковете с бънджи са с различна височина. Гледам в един сайт има по 30, 57,70 и дори 115 (леле ужас).
Това питах и аз,от моста,от който те скачаха,каква беше височината?....те скачаха от моста Витиня мисля

# 331
О стъмни се. Така няма да видят колко е високо. А Иван и Андрей са се разменили.

# 332
  • София
  Удави се накрая!

И една шегичка.

Скрит текст:

# 333
Май наистина скачаха от Витиня, защото е най-близо до София. Ако е така, значи е около 120м.

Така се прави! Просто скачаш! Браво, Любеее! Peace

# 334
О стъмни се. Така няма да видят колко е високо...

Той предвидливо въобще не погледна  Laughing
Ох, Иван се спече, умирам си от смях  Joy

...те скачаха от моста Витиня мисля

В нета откривам 120 м. за Витиня  newsm78

Аз пък им завиждам, много ми се иска да скоча с бънджи  Blush

# 335
Те на кой мост ходиха да скачат, в началото на предаването? Скоковете с бънджи са с различна височина. Гледам в един сайт има по 30, 57,70 и дори 115 (леле ужас).
Това питах и аз,от моста,от който те скачаха,каква беше височината?....те скачаха от моста Витиня мисля

Витиня е 115 м.

И според мен е различно да скачаш от мост, от самолет и сега... А и не се знае страхът в кой момент ще те скове. Confused

# 336
# 337
Витиня е 115 м. как от там скочиха без проблем?  newsm78

# 338
Витиня е 115 м. как от там скочиха без проблем?  newsm78

Аз не виждам нищо чудно. Страхът си е страх. Rolling Eyes

Браво, Любо! Heart Eyes

# 339
Витиня е 115 м. как от там скочиха без проблем?  newsm78
Може да е заради напрежението, че е последна мисъл. Трябва да имаш големи нерви да скочиш от някъде, а края на самото предаване, определено ги изпилва. Пък и това, че трябва да вземат моментално решение някакси също би трябвало да е доста натоварващо.

# 340
''А аз ,Дами и Господа съм...насран'' хахахххаххахах

# 341
  • До морето :)
"Глупак", "насрах се" - ужас. Хептен не мога да ги понасям Иван и Андрей.
А за Марина - така или иначе нямаше да се справи с басейна.

За скока с бънджи - и аз много искам, но като гледам въжето как е закрепено само отдолу на клетката....

# 342
Ами тук, рязко ги качват горе. С маска са и изведнъж трябва да скочат. А имат и време. И отделно напрежението.

# 343
Ааа Любака КЕФИ! Стон не пусна докато падаше и пак разби с коментари след скока! Директно си казва човека за кво е дошъл няма да шикалкави няма нищо. Ако не спечели той не знам.. Peace

# 344
"Николета се справя много добре на живо"
Тя и котката ми ще успее да държи микрофон и да краси(само дето в случая на котката ми наистина щя има красене).. Определено ще е по-адекватна. Joy
Ще го набутат това джудже във всички предавания като водеща.

Общи условия

Активация на акаунт