КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 127
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
  • До морето :)
КИРОООООООООООО! Сега остава да видим как са гласували зрителите, но едва ли ще дадат парите на някой от публиката.

# 466
Не ми е интересно сега като съм сигурна, че Киро е Къртицата Grinning По погледа му личи просто ..

# 467
Оппп...а така!! Тошко ВЪН  bigdance2 newsm18 Tada newsm74 newsm36 smile3533

А сега с тази напълно действаща интуиция ♥ sunny_flower ♥ кажи кой е Къртицата, че някои хора може да искат да си легнат по-рано  Joy

# 468
Имах някаква интуиция, че първи ще си седне Къртицата, но след като останаха тримата и обявиха кой излиза ми изчезна. Все пак още не вярвам, че Кирчо е къртицата. И дано да не е, за да стане това което искам - Марина и Любо печелят парите, без значение кой е къртицата и кой не. Simple Smile

# 469
Ако е Киро,ще ми е интересна реакцията на Тошко...преди време го бяха питали кво ще направи ако е Батко му е кърта и той каза 'няма как да стане'.

# 470
Объркаха се и показаха Кирил, вместо Тошко при излизането, дали е случайно?

Не ми е интересно сега като съм сигурна, че Киро е Къртицата Grinning По погледа му личи просто ..

Пък и вече не го боли кръст  Mr. Green

Анкетите във форума, макар и не с еднакъв %, почти винаги са верни  Simple Smile

# 471
Айде още някой девизче,пословица или поговорка от Тошу...........за последно Mr. Green

# 472
Единствен Тошко няма да е играл с Киро, затова съм 99% сигурна, че е той. Кирил в играл със себе си. Любо си казва, че играе с него, а Марина след толкова тестове е разбрала, че е Киро.  Grinning Ще е интересно ако пък се окаже Марина.

# 473
Оппп...а така!! Тошко ВЪН  bigdance2 newsm18 Tada newsm74 newsm36 smile3533

А сега с тази напълно действаща интуиция ♥ sunny_flower ♥ кажи кой е Къртицата, че някои хора може да искат да си легнат по-рано  Joy

Къртицата е ЛЮБО !!

# 474
Абе някой от зрителите ще вземе къртичите пари,ако е Киро...всички него подозираме.

# 475
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Любо е Къртицата.Иска да насочи вота на зрителите,за да гласуват за Кирил,за да може той(Любо) да събере най-малък % и да вземе парите.

# 476
Абе някой от зрителите ще вземе къртичите пари,ако е Киро...всички него подозираме.
Не, че не могат да си измислят проценти... Толкова време ще помагат на Къртицата и той ще се труди, за да ги дадат на някой зрител? Не ми се вярва...

# 477
Щом не е Тошко, значи е Любо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
Щом не е Тошко, значи е Любо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз така мисля  Peace Дано зрителите не го разкрият,ако е той и да си вземе парите.Заслужи си ги момчето  Wink

# 479
  • София
Ох,да казват вече,колко реклами изгледахме, не е истина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт