КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 096
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
Киро с най-лесно изкараните пари. Три месеца лежа, пече се и почти не участваше...  newsm78
Разочарована съм!

# 511
Наистина много глупаво са го измислили да е той  Whistling Ако някой трябваше да си къса дипломата,трябва да е оная психоложка,която го е избрала за къртица  ooooh! беше толкова прозрачно,че чак не исках да повярвам,че е той  Rolling Eyes
дано Любо да спечели парите  Crazy

# 512
Уффффф,фенове на Любака...май нашето момче няма да спечели.

Нали винаги е един мъж и една жена.  Sad

Ееееееее, защо така сегааа  Sad
Любо си ги заслужава!!!

# 513
  • До сърцето...
аз искам Марина да спечели.

Любо ми е неприятен, най-малкото.

# 514
Освен да се похваля с чудесна интуиция / щото ни тестове, ни жокери ме вълнуваха/, не мога да кажа че съм доволна. Киро се отлежа юнашки.
Който и да спечели, ще ми е мъчно за другия - заслужиха и Любо и Марина победата.

# 515
  • Sofia
Още в първата анкета моя глас беше за Киро...яд ме е че не гласувах за него....

# 516
Тъй гласувах си като пич за Любака пък нека тежи на останалите зрители на съвестта ако най достойният играч в този сезон загуби парите!  Peace Mr. Green

# 517
И все пак е можело да се откаже. Били са избрани и резервни варианти.

# 518
Толкова лесно беше, аз даже не изпитах напрежение, докато чакахме да видим... При това положение така се надявах, че Марина ще излезе, за да има някаква страшна изненада, но не... И какво му се зарадваха...

# 519
Киро с най-лесно изкараните пари. Три месеца лежа, пече се и почти не участваше...  newsm78
Разочарована съм!

Joy Точно!
Обаче как се дърпа предпазливо на записа, мисли си, че нещо се бъзикат с него Mr. Green

Иначе аз съм за Марина. Не че гласувам де, никога не пускам смс-и  Whistling

# 520
  • София !
И аз искам Любо !!!!!!

# 521
От първи епизод бях сигурна, че е той. Много съм щастлива, че мога наистина да си кажа знаех си Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А за всички, на които им било предвидимо и скучно, да се върнат да четата темите назад и да видят как Киро минаваше под радара през първите 2/3 от предаването.

Хайде и Любо да спечели сега и да съм доволна на 100% Simple Smile

# 522
ЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееееееееееееееее
Любомир е НОМЕР 1  newsm18 newsm18 newsm18  bigdance2 dance  ura  ura dance Tada Tada  costumed034  4uu  Party Time  Party Time smile3535 smile3535 smile3535  261uu  grinning039 newsm20 newsm20 newsm20 newsm19 newsm19  girluu 4470 4470 moresmile moresmile newsm81 newsm81 newsm20 newsm20  bigdance2  love001  love001

МОМИЧЕТА,ГЛАСУВАЙТЕ   txtloves newsm18 newsm18 newsm18

# 523
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Еееее,разочарована съм.Толкова банална Къртица.Абсолютна излагация в избора,драга продукция!

# 524
Айде от утре без Къртица Cry Ще я търсим само в собствения си живот!

Общи условия

Активация на акаунт