КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 090
  • 806
  •   1
Отговори
# 540
Не ми хареса обясняването на жокерите Sad

И на мен. Изсмукано от пръстите.
Само фитнес уредите се вързваха.
А за дивана какво казаха, че не чух?

# 541
На Велислава асоциациите бяха по-креативни и интересни от тези на Продукцията. Велислава да я сложат редактор на второто издание. Ще ги сбърка. Пет-петел-пет.

# 542
Е,трябваше малко по-различно да е,да не е Киро.А тия жокери как са си ги изсмукали от пръстите и само говорят,да бяха дали клипче Crossing Arms

# 543
  • До морето :)
Бива ли толкова безсмислени връзки да има Киро с жокерите?  ooooh!

# 544
Е вие какво бихте харесали за жокер? Да му изтъпанят снимката насред базата ли? Напротив, това с държавния вестник е супер завъртяно и трябва да мислиш много, за да се сетиш. Аз всички жокери успях да ги свържа някак с Киро, не без помощта на тази тема във форума, само за Държавен вестник се чудех каква е връзката. Харесва ми, че така са ги навързали нещата.

# 545
Е къде е видеото със саботажа на мисиите? Много тъпо обяснение..... Разочаровах се,че Киро е къртицата. Толкова очевидно беше.

# 546
  • Ямбол
Можеха много по-вълнуващо с клип да направят обясненията на жокерите.
Ако сега кажат, че по-малко от 50 процента от зрителите са разпознали Къртицата, ще е пълна лъжа  Naughty
И кой ще го снима клипа? Пак ли главния с телефона?
Понякога е добре и да се мисли.

# 547
Любоооооооооооооооооо  newsm18

!!!
Давай с повече емотиконки, Плами! Hands Clap

# 548
А можеха просто да дават жокерите на видеото и да се обяснява. Пак щеше да е по-добре от мрънкащия редактор.

# 549
  • София
Исках да гласувам, но и тук има къртици! Sick

# 550
  • КиТ
Любоооооооооооооооооо  newsm18

!!!
Давай с повече емотиконки, Плами! Hands Clap

Въздържам се  Blush Joy

И на мен не ми хареса обяснението на жокерите  Rolling Eyes Tired

# 551
Айде сега очевидно било?! Тука се начетох на всякакви варианти в този форум, а да припомням ли колко анкети гласувахте за Жени? Изведнъж обаче всички знаели, че бил Киро.  Mr. Green Аз съм доволен през по голямата част от времето подозирах Икебаната, а Киро ми беше дори извън 4-та влезе в нея след като отпадна Тони.

# 552
  • София
На Велислава асоциациите бяха по-креативни и интересни от тези на Продукцията. Велислава да я сложат редактор на второто издание. Ще ги сбърка. Пет-петел-пет.

Peace Точно Simple Smile

Ама все пак повечето отдавна го подозират. Хубаво е да покажат и как е саботирал мисиите все пак.

# 553
Ами той само от това,че беше през цялото време болен насочиха всички към него..Не ми хареса въобще..Тя Велислава проста,проста ама и за 19 номер се сети и за това,че е зодия рак

# 554
Излагацияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Най-подозирания излезе Къртицата  ooooh! Сега, ако не манипулират вота трябва да не ги вземе, защото супер много хора са убедени, че е той. Освен, ако не са решили, че е Марина заради последното изпитание.  
Любо да вземе другите пари  Mr. Green Mr. Green
То в този случай по-добре да не си Къртицата, групата има повече пари  Joy Joy Joy
Това с жокерите беше малоумно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт