КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 079
  • 806
  •   1
Отговори
# 555
  • До морето :)
Аз никъде нищо конкретно не видях за Киро, освен датата за сватбата. Че жена му имала имен ден, че Диан Донков в не знам какъв си филм участвал, ама това било за Киро. Тази глупост с Държавен вестник и джагите.  ooooh!

Не знам за кой съм сега да вземе парите - Любо или Марина. И заслужават, макар че Любо повече се раздаваше като че ли...

А клипче със саботаж - то няма какво да дават, Киро все болен беше.  Joy

# 556
Дано си вземат парите Киро и Любо!

# 557
Айде сега очевидно било?!...

Е, все пак тук пишат много хора. Но резултатите от анкетата са категорични, така че е ясно, че е очевидно Simple Smile

# 558
И то и самия факт,че Марина се спасява толкова пъти,почти съм убедена,че не лъже като казва,че играе с Киро. И Любо няма повод да лъже,той просто иска зрителите да го харесат и да го изберат за победител(защото е разбрал,че точно те ще избират). + това преди време бях писала,че съм гледала части от чужди издания на Къртицата и там има така нарачениtе "Hidden clues",не знам дали тук са се постарали за такива неща,но мисията "Къртицата на прицел" се целеха в един елен,още тогава казах,че за мен това не е случайно,защото жената на Кирил е Елена,приятелката на Гибона също се казва Елена и е украинка. Никой не обърна сериозно внимание на думите ми,но мисля,че накрая всичко ще стане ясно.b]Например пъзела с кораба в Океана,го свързвам аз лично,че той е неразделен с медальона си от Далай Лама,а Далай означава "Океан",освен това там цифрите ,които май бяха 2.2.2.0.0.0.1.6....доколкото знам с жена му имат годишнина на 26.10,но са женени 2001,не знам от кога са заедно ,но мисля,че сина му е роден 2002.[/b]

и ето го Къртичока Киро....  Confused

# 559
Много мащабно шоу, няма що, половината форум от първата седмица се сетихме, че е Киро.

# 560
Айде сега очевидно било?! Тука се начетох на всякакви варианти в този форум, а да припомням ли колко анкети гласувахте за Жени?

Не е вярно това! Прочети всички теми дотук - името на Киро бе най-спрягано, също и Гибона, който обаче бе доста глуповат, за да бъде избран за Кърт. Подозирали сме и други играчи, защото такъв е характера на играта - да се чудиш той ли е, не е ли... Но Киро специално беше 'разконспириран' още в началото = може би от втора-трета седмица нататък. Просто е глупаво да твърдиш, че никой не го е разпознал.  Naughty

# 561
Ако сега кажат, че по-малко от 50 процента от зрителите са разпознали Къртицата, ще е пълна лъжа  Naughty

Цитирам се сама  Laughing

# 562
Айде сега очевидно било?!...

Е, все пак тук пишат много хора. Но резултатите от анкетата са категорични, така че е ясно, че е очевидно Simple Smile
Аз говоря като цяло много ясно, че след като Любака го нарочи и Марина играейки с него преживя 4 теста всеки със здрав разум ще се сети. И пак имаше хора дето твърдяха, че бил Любо, Тодор или Марина. Аз съм доволен поне, че разсъжденията ми, че е човек над 30 години и от известните бяха правилни.  Mr. Green

# 563
А и за зрителите ще има тест. Това ми хареса

# 564
  • КиТ
А 60%  Whistling не лъже продукцията  hahaha

# 565
И какво сега и Киро нищо не взима,нали?Да го бяха помисли наистина по-добре,поне Къртицата да си вземе малко пари.

# 566
АЙДЕ ЛЮБООООООООООООООООООООООООООООООО!

# 567
Можеха много по-вълнуващо с клип да направят обясненията на жокерите.
Ако сега кажат, че по-малко от 50 процента от зрителите са разпознали Къртицата, ще е пълна лъжа  Naughty
да, тъкмо това мислих, но не взима - съвсем правилно, иначе щеше да е голяма манипулация

# 568
ParanoidKa, а дивана?

Имаше и логични жокери - календара, фитнеса, океана, както казваш, датата... трябваше и другите да са такива.

# 569
delinquent,
Ами много ясно, че ще твърдим, че е Любо/Вили/Жени/Марина?тоше/Гибон и т.н. и т.н. Ти какво искаш, вкупом 100% от хората да им щракне, че е Киро?! Ми то така съвсем нямаше да е интересно! Но Киро беше видна къртица, и то видна за ужасно много хора, чак статии имаше в интернет сайтове за това, просто не ми се рови.

Общи условия

Активация на акаунт