КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 048
  • 806
  •   1
Отговори
# 630
Много смотан финал, очаквах да видя как са подпомагали къртицата.А обясненията на главния редактор за жокерите...можеше да се постарае повечко.Изгледахме хиляди реклами, а главното оставиха за жълтите издания.

# 631
супер тъпо шоу...голяма излагация ooooh!

# 632
Защо да е учудващо. Каква манипулация очаквахте ? Всичко се разви съвсем логично как е от самото начало. Само в мозъците на доста вкарани във филма хора се зараждаше идеята, че продукцията през цялото време крие, наглася, манипулира вота и тн.. То не бяха предположения, че крият Жени, че къртицата ще бъде избрана в края на предаването и тн.. Вие сами се вкарахте във филмите. Бъдете по-позитивни и имайте малко повече вяра.

Габриелла явно си гледала друго шоу. Това беше супер.

# 633
  • София
Много се радвам за Любчо!  Heart Eyes
На мен шоуто ми беше интересно и с огромно желание бих гледала нов сезон.

# 634
Първо да кажа, че съм с главоболие. То това предаване продължи повече от 6 часа  ooooh!
Доволна съм, че Любо спечели, той ми беше фаворита за една от наградите. Даже се радвам, че не е Къртицата, защото взе повече  Mr. Green Mr. Green

# 635
Никога не съм казвал, че не е била избрана къртица до самият финал. Бъркаш ме с някой друго. Simple Smile

Просто аз се се изненадах, че очакваните неща се случиха със зрителският вот - разкриха Киро и Любо спечели. Simple Smile Просто сме свикнали по българските риалита да манипулират вотът и то точно на финалът и за това. Simple Smile

# 636
Еми супер се радвам за Любо и много съжелявам за Кирчо, дано поне хонорара му е голям Crazy
Иван и Андрей да мислят за втори сезон... Heart Eyes

# 637
Ние очаквахме неочакваното. А то се случи това, което очаквахме Grinning Аз мислех, че ще има и други знаци сочещи кърта. Например някой от символите, дето бяха поставени на лабиринта ( и по разни други мисии).

# 638
Абе да питам, кога ще дават обещаното видео - как Киро е провалял мисиите, как са му помагали, обеснение на жокери (във видео формат, мисля си че не каза всичко гл.редактор) ?

# 639
Прекрасен финал!
Честито на Любо, извоюва си победата! И я заслужи все пак, въпреки всичко.
Поздравления и за продуцентите и целия екип- отлична работа! На моменти и те не вярваха колко успешно им се получават нещата.
Беше силно, емоционално, интересно, добре поднесено.
Ако някой от екипа случайно или неслучайно чете тук- благодарим ви! Hug    bouquet  bouquet  bouquet

# 640
Е какво щеще да бъде неочакваното ? В началото на сезона преди три месеца аз бях готов да подозирам всеки друг, но не и непохватния и тромав Киро. Като минат три месеца е лесно да критикуваш и да обвиняваш продуцентите в избора. Но дали нямаше да се издънят Вили или Икебаната, ако бяха избрали тях от самото начало. Можеха и да са изненадващ избор, но много рискован. Идеята на Къртицата е да бъде разкрита на финала, а не да я сменят всяка седмица. Избира се психически устойчив играч, който носи и на пиене, защо алкохола отключва всякакви признания.

# 641
Аз ще поздравя Кирето за финалната мисия, която не беше от никакво значение и най-малкото парите бяха само 2000 лв. Не знам защо скочи - дали да се прикрие или не, или заради парите (което ме съмнява, след като го видях как реагира, че е разкрит), но ще му кажа само - ЕВАЛА!

# 642
  • София
Според мен това, че показаха резултатите преди да ги съобщят беше грешка...имам предвид, че не само, че трябваше да тръпнем малко и заради това е грешка, а и че по принцип не е трябвало да ни го показват, ама нещо се е прецакало от дезорганизация.   Joy
Ами след 48 часов лайф и аз щях да бъркам   Mr. Green

# 643
Малко съм разочарована от финала, може би защото очаквах повече. Стори ми се, че финала беше клипчета тип "най-доброто от сезона" + реклами. Това беше малко излишно. Според мен трябваше да обърнат повече внимание на къртицата - как е провалял мисии, как са му помагали от продукцията и т.н. Да не говорим, че клипчето "снимано с телефон", където Кирил се съгласява да е къртицата е доста неубедително (поне за мен). Жокерите изобщо не искам да ги коментирам.

Радвам се, че поне Любо спечели парите, защото той още в началото каза, че участва там заради парите, раздаваше се и т.н. Малко това със скриването на анкетите накрая малко не беше приятно, но явно целта оправдава средствата.

# 644
Мда и на мен като цяло ми хареса като забележките ми са главно към начина по който провеждаха тестовете и присъствието на медийното недоразумение Николета Божинова като водеща на дейлитата. Победителят беше очакван като справедливостта възтържествува! Любо действително най заслужаваше от всички. Марина въпреки, че ме дразнеше нямаше да ми е неприятно и да спечели, но някак си не вървеше тя да вземе парите. Не е лошо момиче за разлика от дружката й Величка-тъпото, но някои неща около нейното поведение не ми харесаха. Колкото до самата къртица колкото и да се тупат в гърдите някои хора тук от момента в който почнах да пиша тук без да броя последните 2-3 седмици, когато всичко беше почти ясно мнозинстовото го отхвърляше като вариант и блуждаеха около налудничави варианти като Жени и не толкова като Донков, Гибона то си личи от анкетите от по миналите теми. Така, че мисля, че избора да е Киро беше успешен просто накрая така се получи иначе можеше и да се справи блестящо без да буди особени подозрения. Стряскащият процент с който той загуби парите се дължи най вече на Любо и събитията, които той задейства благодарение на безочливите си съотборници, които го нападнаха в изблик на завист и безпомощност. От всички потребители тук най ми харесаха разсъжденията на Paranoidka, за което я поздравявам. Това ми е последният пост за този сезон беше ми приятно да ви чета и ще се вясна пак при втори сезон на Къртицата или 'ко има Биг брадър!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт