КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 052
  • 806
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сега Рут ще се хвърли на врата на Любчо Simple Smile))
Трябват пари за бебето!

# 616
  • Варна
хахахахахах показаха го предварително

# 617
За пореден път се издъниха

# 618
Доволна съм и си лягам с кеф... Нещо напоследък във всички реалитита взеха да побеждават хората, които и аз искам... Или аз съм се смахнала с възрастта или пък все повече нормални хора има в държавата  hahaha hahaha hahaha

# 619
Викаше му,че е боклук,ама сега е богат боклук все пак  Laughing
Браво на момчето,заслужи си ги и поне има акъл,ще ги изхарчи разумно  Peace

# 620
  • София
Трябват пари за бебето!

Така е, така е Simple Smile)) Хем забогатя той, хем и с бебе ще се сдобие Wink

# 621
  • София
Любо, Любо, Любо!!!  bigdance2 newsm18  bigdance2

# 622
  • До морето :)
Браво на Любо! Със здраве да си ги харчи! И умната!
Сега Рут вече ще го обича сигурно.

# 623
Според мен това, че показаха резултатите преди да ги съобщят беше грешка...имам предвид, че не само, че трябваше да тръпнем малко и заради това е грешка, а и че по принцип не е трябвало да ни го показват, ама нещо се е прецакало от дезорганизация.   Joy

# 624
ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ!

# 625
Знаех си.....Браво Любо newsm18 newsm18 newsm18 Само нагоре и напред smile3501 smile3501 smile3501

А ето ви още емотиконки за настроение  Mr. Green rotfImao rotfImbo

smile3521 newsm51 rotfImao rotfImao rotfImbo newsm44 newsm44 smile3534 Two Hearts Two Hearts newsm76 Two Hearts newsm18  dance dance dance  Tada Tada newsm18   newsm44   smile3535 newsm19 newsm19   Two Hearts Two Hearts newsm44 smile3502 newsm51 newsm51   Tada Tada newsm20 Two Hearts txtloves newsm18 newsm18  ura  ura dance  Hands Clap newsm20 newsm19 newsm19  girluu

Приятно ми беше да бъда част от този форум!Благодаря ви Hug Hug Hug   love001

# 626
Много се радвам за Любо!

Доволна съм от развитието на финала..Единствено не ми хареса, че толкова дълго продължи.За втория сезон дано се постараят да се събират в рамките на 2-3 часа..Всъщност щяха да казват нещо за втори сезон, но явно времето много ги притисна.. Laughing

# 627
Наистина доста мащабна продукция за родните стандарти. Всичко се получи супер. Така хем победителя беше най-усърдния и внимателния в играта, хем Къртицата не се оказа анти герой, а положителен, който всички харесват и не му се наложи да лъже останалите много.

PS Това, че показаха резултатите не беше грешка. Иван и Андрей обявиха , че първо зрителите ще видят, а после ще обявят и на участниците.

# 628
Радвам се много за Любо, но вместо зарята исках да гледам него, реакциите му, реакциите на останалите. Tired

# 629
Въобще не беше гаф. Иван много добре се чу като каза "Колеги, покажете резултатите и след това да обявим победителят." Simple Smile

Иначе браво на Любо. Най-заслужилите бяха на финал и учудващо нямаше манипулация на вотът. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт