КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 028
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
В началото си мислех, че е манипулиран вота, не можех да повярвам, че някой е за Любо, но като гледам настроенията тук, явно не е  Simple Smile
Съжалявам само, че се харесват мъже, които се държат като дечица в детската градина.

За жокерите и т.н., според мен тепърва ще се започнат интервютата и разясненията, явно искат да си осигурят още малко време за интерес към предаването.

...Там където седят бизнесмени и вип гости и няма лумпени...

Ако е така, би следвало да е на двата отбора, не само за фенове на единия.
А щом това са им виповете, представям си какви са останалите...

# 691
Моите изводи от това "мащабно шоу" са:
1. За Любо оказа се не е било трудно разкриването на къртицата, както и за всички останали. Точно това според мен го е принудило да прибегне към тези хитрости, защото е видял колко елементарно е замислено всичко и още след 1-вия месец всеки е знаел, че Киро е къртицата. Затова единственият шанс е бил в максимално многото инфо за Киро. А Тодор, който е свикнал всичко да му е наготово, е предпочел да се сближи с него и да му снася инфото в задушевните приятелски разговори, вместо да се мори да разузнава и да пише в някакъв си дневник...
2. Меги не знам, но "психоложката" на предаването трябва да си скъса дипломата, щом избраха за къртица човек, който дори не умее да лъже - имаше доста подходящи такива участници!!!
3. Нито Киро, нито продукцията се опитаха да заблудят кой е къртицата-оставам с впечатлението,че умишлено оставиха да бъде разкрит, за да не дадат парите, а ще инсценират че ги дават на зрител!!!
А колкото до втори сезон-все едно да си купя книга и да прочета първо последните страници,за да разбера какво се случва-ще е еднакво интересно...

# 692
  • sofia
Дължат ни още едно предаване с по-подробен отчет за дейноста на къртицата и жокерите.
Любо трябваше да спечели. Добър играч не е равно на добър човек.

# 693
Любо трябваше да спечели. Добър играч не е равно на добър човек.

Не става дума за добър или лош човек. Просто смятам, че недостатъците в характера му, които не правят чест на нито един човек, независимо мъж или жена, се тълкуват като "силен играч". Това че е сприхав, тъпче по-слабите от него, най-вече жените, и че не може да общува нормално с хората около него, не го прави добър играч.

# 694
Снощи хванах само последните часове, но не съжалявам! Crossing Arms
Очаквах нещо интересно, интригуващо - да навържат жокерите, да покажат логика, да дадат(или поне да разкажат, ако не е снимано) как точно Киро е саботирал - нищо подобно - СКУКА, СКУКА! Sick Това с жокерите беше толкова тъпо и елементарно, че направо ми се отщя да гледам втори сезон - отказаха ме и това е! Crossing Arms

Киро - много лош избор - толкава е апатичен и ленив, че не му се занимаваше изобщо с тази роля - беше толкова ясно, че  чак не ми се вярваше наистина толкова бързо и лесно да е открит от всички! Добре, че не спечели парите - не си ги е заслужил! Единствения плюс на Киро като къртица беше, че трудно може да бъде провокиран! Трябваше някой като Любо да е къртицата!

Любо заслужаваше парите - защото до последно не забрави защо всъщност е там! Малко ми е жал обаче и за Марина - щеше ми се поне веднъж и една жена да спечели някой бг формат! Mr. Green Тя също се раздаваше и се бори!

# 695
Нека не забравяме,че това не е Биг Брадър и не търсим,кой е най-мил,най-усмихнат и прочее .... В тази игра се търси Къртицата .... 10 от 10 на теста,крайно ясни доводи,отлично разтълкуване на жокерите,премина през абсолютно всички мисии .... Е това ,ако не е добър играч .....

# 696
Кирчо ми е симпатичен , но  не вярвах 1.актьор да е къртицата и 2. такъв мнооого мащабен мързел! Какви съботажи да дадат като нищо не съботирал. Той едва гледа от мързел, а и сам каза, че не се било налагало да съботира каквото и да било.

# 697
Аз не мисля,че Любо е лош човек,за мен той е типичен оцеляващ в нашата мутренска действителност младеж,който се налага да се сблъсква с такива бекове като Тоше ежедневно,амбициозен млад мъж,който действителността в България е научила как да използва слабостите на другите, когато се почувства засегнат от тях.Радвам му се затова, че е успял да се запази нормален младеж,не е залитнал нито към групата на гологлавите,нацепени,безмозъчни охранки,нито към тази на много "възвишените" и свръх "интелигентни" дрогирани комплексарчета от Софийските (и не само) клубчета.Просто един нормален,амбициозен мъж,който се оказа достатъчно умен и хитър,за да надвие играта с всичките й слабости.Изглежда скромно,очевидно не е бил разглезено дете,не е имал много финансови възможности, но не се е подхлъзнал по лекото съпротивление и съм сигурна, че и спортът е допринесъл много за неговия характер.За първи път в реалити,което гледам печели този,който заслужава според мен,досега винаги съм била разочарована от избрания за победител,или сме се научили да оценяваме хората с времето или публиката на "Къртицата" е по-различна от тази на ББ.

# 698
Сега погледнах,че в 11.30 по ТВ7 ще има Къртицата на светло.

# 699
Мисля че няма как да ни покажат такова видео със саботажите, само ако гл.редактор не е хванал една камера и не снима такива моменти. Нали ако някой оператор е снимал как Киро явно саботира някоя мисия тайната ще е разкрита.

Имах предвид някаква ретроспекция на събитията. Примерно в сутрешния блок Киро разказа как е провалил мисията с полумесеца, има го и на видео, или за това как продукцията му е помагала. Но може и да не искат да разкриват такива подробности, заради втори сезон.

# 700
Аз не мисля,че Любо е лош човек,за мен той е типичен оцеляващ в нашата мутренска действителност младеж,който се налага да се сблъсква с такива бекове като Тоше ежедневно,амбициозен млад мъж,който действителността в България е научила как да използва слабостите на другите, когато се почувства засегнат от тях.Радвам му се затова, че е успял да се запази нормален младеж,не е залитнал нито към групата на гологлавите,нацепени,безмозъчни охранки,нито към тази на много "възвишените" и свръх "интелигентни" дрогирани комплексарчета от Софийските (и не само) клубчета.Просто един нормален,амбициозен мъж,който се оказа достатъчно умен и хитър,за да надвие играта с всичките й слабости.Изглежда скромно,очевидно не е бил разглезено дете,не е имал много финансови възможности, но не се е подхлъзнал по лекото съпротивление и съм сигурна, че и спортът е допринесъл много за неговия характер.За първи път в реалити,което гледам печели този,който заслужава според мен,досега винаги съм била разочарована от избрания за победител,или сме се научили да оценяваме хората с времето или публиката на "Къртицата" е по-различна от тази на ББ.

Peace

# 701
  • по света... (иначе от Пловдив)

Peace
newsm10

# 702
Браво, Иван и Андрей! Направихте едно страхотно шоу, което ние 3 месеца гледахме с интерес и се вълнувахме! Освен, че направихте страхотно шоу, направихте и нещо много по-важно.. Доказахте на зрителите, че в българия все още има свестни хора и достойни, на които можем да симпатизираме, на които можем да се възхищаваме за куража.. Случиха се толкова много истории! Кастингът ви беше страхотен! Сигурна съм, че повечето зрители са останали удовлетворени от това, че Любо спечели Simple Smile Пролича си, че нямаше нищо нагласено..
Единствено две забележки имам за втория сезон, който ще чакам с нетърпение:
- Изберете някой не толкова добродушен и бавен за къртица.. трябва да мисли бързо, за да може и да лъже.. Киро е душица човека, как да се очаква от него да възпроизведе такава роля, защото тя дори не изисква толкова актйорска игра..
- Във втория сезон, моля направете още един епизод след финала на Къртицата, за да покажете кадри от мисиите, при които евентуално Кърта е саботирал и обяснете по-подробно жокерите.. Ще е готино да се съберат всички участници в студио пак и всеки да разкаже кога и как е заподозрял къртицата и т.н.
Те верно сега ще участват по разни предавания други да разказват, ама аз няма да мога да ги гледам защото ги дават през деня Sad не е честно..
Иначе, адски много ме изкефи шоуто!
Само че, аз нали съм си романтичка и много ме вълнува историята на Рут и Любо, защо Рут го чакаше с такава прическа  Sick Тя сега горката адски много съжалява съм сигурна, и точи лиги по него, ама той май не е от хората, които прощават подобно предателство, защото според мен предателството беше от нейна страна..
Както и да е! Евала, че Любо спечели! Беше ми единствения фаворит от началото на шоуто! Николета водеше по този начин само и единствено защото имаше сценична треска.. Супер много ме изкефи изпълнението на Рут Simple Smile Къртицата беше от ясен по-ясен.. Жалко, че Марина си тръгва без пари, въпреки че като характер не ми харесва особено.. Браво на Иван и Андрей! Simple Smile))

# 703
Жана ако чете тоя форум да казва на Барека да ги уволнява всичките наред.

# 704
  • Русе/София
Все си мисля,че имаше условие който от участниците разкрие кърта,да вземе половината от спечеленото.И нали наградата беше 250 хиляди?Защо така се разделиха парите?Явно нещо не съм разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт