КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 033
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снощното предаване беше и Уау и Ууууу.Уау заради бруталната мисия със скачането и водата,Ууу заради абсолютната дебилност по отношение на жокерите и скучноватите видеа.Едно и също,сцени,които сме гледали десетки пъти.

Изсмукано от пръстите,редакторът въобще не си беше свършил работата по линия "Жокери".Друго,чаках с голям интерес видеото,в което показват как Кирил саботира мисиите (или от толкова пропуснати такива,няма как да съберат толкова материал за айтем?).Разочарована съм и по отношение на избор за Къртица.Какво стана с "Очаквай неочакваното?"

В началото на предаването и може би през първият месец си казвах,че бих намерила смелост да играя във формата.Сега съм почти на 100% сигурна,че това не е за мен.Имам си страхове/фобии,които просто няма как(а и не желая) да превъзмогвам.

Доволна съм,че Любо спечели(макар,че Марина също заслужаваше).Умно момче е и съм сигурна,че тези пари няма да бъдат безцелно изхарчени.

# 676
Любоооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той е перфектната комбинация от физика, хитрост ловкост и интелигетност . Единственно той игареше играта и мислеше кой е къртицата . Единственно той не забарви за какво са дошли тук а не си клатеше краката с бира в ръка 90 % от времето . използва си анкетните карти за себе си и явно преписването им се оказало парвилон . Това че другите не са се сетили си е техен проблем . За меиситте няма да говоря човека той даваше всичко от себе си  . Успя идеално да провокира другите и да им извади кирливите ризи на показ евала за което .
До опследон се надявах друг да е кърта но не и Киро нарочно залагах на Икебаната до последно .  Признавам си че не се ситих веднага или поне не ми се искаше да повярва че е толкова явно кой е къртицата но можеха да се постарят повече . Иначе ми хареса макарче  не гледах целият финал  хванах началото и последният 1 час . Не ми хареса приятелката на Андрей  не спря да им се мазни и да говори пълни глупости   ooooh!
А Тошето горкият като започан с онези рицарски изказвания съвсем ми падна в очите  Joy ей как само Любо си призна че е тук заради парите бе . Ама не не Тошето правил това за хората и за да докаже че няма невъзможни неща  . Голямо преиграване голямо нещо .
Марина очаквах да скочи вес пак скочи с бънджи и паршут и на мен ми се стори съмнително отказването й . Нямам страх от високо и бих скочило но човешките страхове са различни .

На Иван, имаш предвид.

# 677
Наистина това с жокерите беше пълен провал...първо доколкото  си спомням казаха,че ВСИЧКИ жокери водят към къртицата,но водят и към други участници и са подвеждащи поради тази причина.Сега се оказа,че са само 7 жокерите свързани с къртицата.Не даваха как се е представил на игрите...абе не беше на ниво,коментаторите пълен провал,особено Ирина супер неадекватна,щом всички сметнаха,че Тоше е едва ли не герой и никой не каза нищо за абсурдните му изказвания....

# 678
И аз да се включа в последната тема  Simple Smile
Първо имаше някои заблуждаващи неща, с които сигурно и самите продуценти не са били на ясно - за жокерите многократно се съобщаваше, че накрая ще бъдат навързани абсолютно всички с къртицата. Това според мен много подвежда... Ако се знаеше отначало, че само някои са свързани с къртицата, щеше да има по различни разсъждения...
Очаквах на финала много по интересно видео за саботажа на къртицата, а също и нали освен жокерите е имало и други подсказки. Тях дадоха ли ги? Може и да съм пропуснала, но не мисля, че дадоха нещо подобно. Това с джагите и Джаро пък беше..... сигурно единствено Ники Николов може да направи тази връзка...
Къртицата Киро - тоооооолкова много му личеше и толкова бях убедена, че е той ... Но не се радвам от този факт - прекалено рано свърши тръпката от намирането на къртицата (за мен). Дори самият Ники Николов каза, че Киро не може да лъже и много му е личало.... То не беше очебийно, то беше очеизвадно  Simple Smile Не можах да видя къртица в нито един от останалите, можеше малко да се постарае Киро да ги заблуди. Според мен не си даде много зор ....  
Може би ще си направят изводите за евентуален втори сезон  Simple Smile
Искаше ми се Марина да вземе парите, но и Любо става ...
Въпреки всичко за мен беше интересно да гледам предаването и ще се радвам да има и втори сезон  Simple Smile

# 679
Да де тази на Иван май беше Ирина голяма досада .

Дано другият сезон се постарят повече по отношение на къртицата . Миситте и предварерията им бяха страхотни . Само ако обръщаха повече внимание на кърта и на играта а не на интригите щеше да им се получи идеално .

# 680
Да де тази на Иван май беше Ирина голяма досада .

Дано другият сезон се постарят повече по отношение на къртицата . Миситте и предварерията им бяха страхотни . Само ако обръщаха повече внимание на кърта и на играта а не на интригите щеше да им се получи идеално .

Да, държеше се прекалено свойски ... мисля, че по едно време дори го нарече "любов"  #Crazy

# 681
Както вече сте писали по- скоро аз бих викал "УУУУУ" нищо мащабно и много елементарно! Цяла вечер повтаряха дъвкани видеа, които гледаме три три! месеца. Никакво обяснение за жокерите. Пълно разочарование и голямо подценяване на зрителя, почуствах се като малоумен.

Единственото хубаво нещо е, че спечели Любо. Честито! Много заслужена победа, предвид труда и борбата, които вложи.

# 682
А да май когато каза че няма да скочи за никой друг освен за децата си .

апфф ooooh! кой го вълнува тази защо би скочила .

# 683
Доволна съм, че Любо спечели, беше ми фаворит от самото начало Simple Smile Познах и Къртицата, ама много сладък къртичок имахме, толкова му се радвах, яд ме е само, че не взе парите.  А финалната мисия беше убийствена, както и момента с разкриване на къртицата. Не съм доволна от обяснението за жокерите, толкова изсмукано от пръстите, в повечето нямаше и логика - Джаро, джаги ooooh!, както и от това, че не показаха саботирането на мисиите, цял сезон чакам този момент Confused

# 684
А да май когато каза че няма да скочи за никой друг освен за децата си .

апфф ooooh! кой го вълнува тази защо би скочила .

Ужасно си е повярвала, а не каза реално нищо смислено ... дори посочи за къртица Марина ... при толкова явни неща сочещи към Киро.

# 685
Да, точно така нямаше никакви допълнителни подсказки,като надписи,знаци или отделни реплики от къртицата или поне не ги показаха...Кирчо не знам според психолозите кое му е подходящо за къртица,той продуцента сам каза,че много му личало като лъже  Shocked ами що за кърт сте избрали тогава...наистина ако се абстрахира човек от всичко друго и му гледа поведението му личи,аз в стар пост бях казала,че той не успя да ме убеди ,че не е къртицата...а това с кръста и мисиите беше мнооого плоско.

# 686
Е то и аз  посочих за къртицата Икебаната ама  ме н ме издразни  мазненето й по скоро  .

# 687
Joy Joy Joy И какво: стана Номер 1 3 месеца се търка в Къртицата и не разбра,че е Батко,че даже му и помагаше на мисиите да не се призори ..

А как викаше на Любо,ти като постигнеш това което съм постигнал  тогава ще си говориш с мен  Joy Joy Joy

Тодор си е номер1 въздух под налягане..

Абсолютно, а пък аз не видях да го питат него, след като се разбра, че Киро е Къртицата, какво му е мнението. Изобщо не го показаха.

Иначе сега гледах Киро и Любо в сутрешния блок на ТВ7 и Киро каза, че наистина го е болял кръста и не е било измислища от страна на продукцията.

# 688
  • Bulgaria
Доволна съм, че Любо спечели, беше ми фаворит от самото начало Simple Smile Познах и Къртицата, ама много сладък къртичок имахме, толкова му се радвах, яд ме е само, че не взе парите.  А финалната мисия беше убийствена, както и момента с разкриване на къртицата. Не съм доволна от обяснението за жокерите, толкова изсмукано от пръстите, в повечето нямаше и логика - Джаро, джаги ooooh!, както и от това, че не показаха саботирането на мисиите, цял сезон чакам този момент Confused

Мисля че няма как да ни покажат такова видео със саботажите, само ако гл.редактор не е хванал една камера и не снима такива моменти. Нали ако някой оператор е снимал как Киро явно саботира някоя мисия тайната ще е разкрита.

Иначе и аз съм доволна че Любо спечели.  Hug Praynig Той и Меги най-много от всички търсеха Къртицата. Жалко за Киро че не спечели, но голяма вина има гл.редактор защото още от втория тест излиза Киро като единствен възможен за Къртица.   Naughty

# 689
Заспах снощи точно преди обявяването на победителя  Mr. Green

Мноооого се радвам за Любооо! Истинският победител! Чак се учудвам, че имаме един реален победител в някво предаване  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт