КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 039
  • 806
  •   1
Отговори
# 660
Много се ззарадвах, че Любо спечели! Абсолютно заслужено. Представям си Тошко и другите тарикати, колко ги е яд  Laughing.

# 661
Браво на Любо! И как каза ''Спокойно,аз няма да ги изхарча за дрехи,скъпи коли и екскурзии,а ще ги вложа в проект''

# 662
Изводът ми е, че понякога очевидните неща са очевидни и няма смисъл от излишни разсъждения. Всичко си беше такова, каквото изглеждаше. Аз взех, че се впуснах да разсъждавам. Искаше ми се и Любо, и Марина да си тръгнат с награда, защото най-много заслужаваха. Пожелавам им успех!
Тези зрители, които ще решават тестовете, на живо ли ще ги излъчват?
Даваха ли клипчето със саботажите на Къртицата, че не догледах предаването?
Ако има следващ сезон, дано нещата наистина не са такива, каквито изглеждат.

# 663
Обясниха ли ни в крайна сметка как е ставала връзката между Киро и продукцията, че края не го дочаках. 7 часа ефир- хвала!

# 664
  • София

Киро не участва в много мисии поради здравословни проблеми и препоръка на лекаря му
не съм гледала всички епизоди признавам си, но това с неговия болен кръст е било
скалъпено за да го изкарват от базата и да му помагат така ли, ако е така
не е умен ход, защото в следващия сезон никой няма да повярва на този сценарии  Wink
Да признавам си казвах си много е елементарно да дадат ролята на къртица на актьор, а то какво се оказа  Whistling
Защо не дадоха всички жокери как водят към къртицата, нали щесе да има видео с всеки един
жокер как води към къртицата, та това което разказа Н.Николов
беше малка част от жореките, а останалите за какво бяха .......
Малко съм разочарована от този мащабен първи сезон, дано следващия сезон на къртицата бъде по успешен, с то ясно правила от самото начало  Peace

# 665

Маринчето не я мислете, тя също не е пълно капо, ако бром едно черно кларне, коесто винаги може да има, стига да пожелае.  rotfImbo

Ти май и завиждаш...

# 666
Честито на победителя!
Аз само не разбрах как групата биха разкрили Къртицата и биха му взели парите. Това би могло да стане на финала, но той пък беше с имунитет.

# 667
  • София
Като цяло тази "мащабна" продукция приключи доста тъпо и излишно дълго и скучно. Най-интересните неща, като жокери и как се съботират мисиите, липсваха. Нещо не разбрах, но не всички жокери са водели до къртицата ли, част за били за заблуждение? Ако е така е тъпо - нали жокерите са си жокери. А стратегията за болния кръст, че да не участва в мисии, е супер тъпа.

Присъстващите в студиото бяха под всякаква критика, като се почне от Карбовски,който не знам за какво беше отишъл, освен да пофилософства малко и да си джитка в нет-а.

Николета за водеща не става, за асистентка - да.

Ако има втори сезон (смао по себе си шоуто е добро), дано премахнат тези интриги и да помислят малко повече за това кой да е къртицата, как да съботира, какви да са жокерите.

Дано Любо има малко акъл да изпозлва правилно парите за добър старт в живота си и да разкара Рут.

# 668
  • Ямбол
...
Аз само не разбрах как групата биха разкрили Къртицата и биха му взели парите. Това би могло да стане на финала, но той пък беше с имунитет.

Не на финала, а преди това - на номинациите с копията, но ако падне на тест. Тогава му взимат половината пари, не всички.

И от мен честито на победителя, на логичния победител, на този, който най-много заслужаваше.

Някои коментари, по-точно съскащи от злоба напъни, са смешни отстрани. Когато някой победи, му се стиска ръката и се признава победата, всичко останало е хленч и самоотравяне.

# 669
Аз съм доволна - познах къртицата и исках Любо да спечели Laughing
Много се изкефих НОМЕР 1 като излезе hahaha

# 670
  • София
Единствено и само съм ужасно щастлива, че Любо спечели.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Финала и самия избор на къртица си бяха провал.

# 671
 Joy Joy Joy И какво: стана Номер 1 3 месеца се търка в Къртицата и не разбра,че е Батко,че даже му и помагаше на мисиите да не се призори ..

А как викаше на Любо,ти като постигнеш това което съм постигнал  тогава ще си говориш с мен  Joy Joy Joy

Тодор си е номер1 въздух под налягане..

# 672
Любоооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той е перфектната комбинация от физика, хитрост ловкост и интелигетност . Единственно той игареше играта и мислеше кой е къртицата . Единственно той не забарви за какво са дошли тук а не си клатеше краката с бира в ръка 90 % от времето . използва си анкетните карти за себе си и явно преписването им се оказало парвилон . Това че другите не са се сетили си е техен проблем . За меиситте няма да говоря човека той даваше всичко от себе си  . Успя идеално да провокира другите и да им извади кирливите ризи на показ евала за което .
До опследон се надявах друг да е кърта но не и Киро нарочно залагах на Икебаната до последно .  Признавам си че не се ситих веднага или поне не ми се искаше да повярва че е толкова явно кой е къртицата но можеха да се постарят повече . Иначе ми хареса макарче  не гледах целият финал  хванах началото и последният 1 час . Не ми хареса приятелката на Андрей  не спря да им се мазни и да говори пълни глупости  ooooh!
А Тошето горкият като започан с онези рицарски изказвания съвсем ми падна в очите  Joy ей как само Любо си призна че е тук заради парите бе . Ама не не Тошето правил това за хората и за да докаже че няма невъзможни неща  . Голямо преиграване голямо нещо .
Марина очаквах да скочи вес пак скочи с бънджи и паршут и на мен ми се стори съмнително отказването й . Нямам страх от високо и бих скочило но човешките страхове са различни .

# 673
Ще има ли отделно предаване за 'жокерите'?
Ако може да се нарекат такива ДВ - който водел към МС, а Министър бил Владо Пенев, та от ВП, с когото играл Киро.. ама и Деян игра там..та какъв е този джокер.. и (ДВ  всъщност е орган на НС, на законодателната власт, а не на изпълнителната..но НН от де да го знае) или джагите, които звучали като "Джаро"?

# 674
  • София
Аз съм доволна от финала , радвам се за Любо .  Crazy
Забележката ми е само към обяснението на джокерите ....  Outta Joint много тъпо  ooooh!

А за "вечните трохи"  Mr. Green какво обяснение дадоха , че не успях да разбера ?

Общи условия

Активация на акаунт