КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 812
  • 806
  •   1
Отговори
# 15
За последен път да кажа, Киро е къртицата Simple Smile Утре ще мога да се израдвам и да си викам "Знаех си."

По-интересно за мен е кой ще спечели от останалите, къртът не ме вълнува, защото си го подозирам него от началото още. Обаче кой ще победи ми е любопитно. Залагам на Любо, пък да видим дали и това ще позная.

# 16
  • София
За последен път да кажа, Киро е къртицата Simple Smile Утре ще мога да се израдвам и да си викам "Знаех си."

По-интересно за мен е кой ще спечели от останалите, къртът не ме вълнува, защото си го подозирам него от началото още. Обаче кой ще победи ми е любопитно. Залагам на Любо, пък да видим дали и това ще позная.

И мен това повече ме вълнува. Дано е Любо.  Simple Smile

# 17
    Гласувах за Деян-мисля ,че той е къртицата

# 18
  • София
Много се надявам къртицата да не е Киро или Гибона.
Стискам палци Любо  Heart Eyes да вземе парите.

# 19
Аз малко късно започнах да пиша, но се радвам че намерих форум, в който да коментирам предаването, защото ми е ясно от много отдавна, че хубавите дискусии стават във форумите, а не по социалните мрежи. Лошото е, че разбрах две седмици преди края на шоуто и не можах да се включа по-рано, но ако има втори сезон, ще гледам да се реванширам. Simple Smile

Иначе някой беше казал, че може продуцентите да сложат Киро нарочно, защото било твърде предвидимо няма да го подозираме, но мисля че успяха да направят обратен ефект - сега всички си мислят, че е Киро и фокусът върху него как не участва в мисиите също придава за това, и се надяват да ни изненадат на финалът. Според мен заради това Киро не е къртицата - твърде предвидимо. За мен фаворити за кърта си остават Тодор и Любо. Любо просто още първият път, когато съвсем случайно засякох предаването и му видях физиономията заедно с надписът "Кой е къртицата?" си казах, че сигурно е той дори преди да имам понятие за какво иде предаването. Просто направо си бие на очи, че е той. Другият ми заподозрян е Тошко. Точно заради простият му вид всеки го отписва, но мисля че продукцията са имали едно на ум, че и той става за евентуална къртица - просто хората няма да очакват това. Човек с такъв простоват вид да бъде с такава важна роля. Просто е перфектен да не го заподозрат.

А иначе кой искам да вземе парите - надявам се или Марина, или Любо (освен ако не е кърта де). Просто двамата бяха най-навътре в играта заедно с Меги, но за нея знаем. Ако пък Марина спечели парите на групата и Любо се окаже кърта, но не го познаят повече от 50%, тогава нямам да имам никакви забележки. Simple Smile

Хайде да идва финалът и приятно гледане на всички. Дано не станат предвидимите неща, а да останем приятно изненади от края на предаването. Simple Smile

# 20
Аз като гледам всички менения и забелязвам колко са различни смятам, че както при всяко нещо  в България и тук всичко е изманипулирано! Знам за други подобни формати някои подробности от кухнята и все си мисля, че няма как да се промени това и тук.. Според мен може да са избрали основната къртица ден преди финала, но да са и казали, че ще влезе в действие чак накрая, а с  пликовете да са назначили друг за тази роля, който също да е предупреден, че няма да е къртица до края. На 1000% съм убедена, че са възможни всякакви трикове за рейтинг и пари въпреки, че никога няма да разберем за това. Просто не мисля да си давам парите за това, по смислено ми се струва да пусна смс за дете в нужда! Кирил е възможна къртица, но Гибона има много лукав поглед ... Обмислям утре да изпратя децата при баба и дядо за да гледам спокойно ФИНАЛААА!!!!!! Поздрав за всички фенове като мен, които са избрали да гледат "Къртицата" в малкото свободни часове в денонощието /ноща/ Simple Smile

# 21
  • София
Аз да попитам, не може ли да се пусне и още един въпрос в анкетата, кой искаме да е победител от групата. Би ми било интересно сега като за финал да текат и двете анкети едновременно.

# 22
Къртицата е Гибона или Киро.

# 23
За мен кърицата е ГИБОНА! Победител от групата е МАРИНА!

# 24
На мен страшно много ми допада това,което каза Любо,че Киро е къртицата и всички хора да гласуват за него,за да може 1 да вземе парите-къртичи Simple Smile Това обаче ме наведе и на друга мисъл,дали наистина той не е Къртицата,и дали с цялата тази информираност,заинтересованост и себеотдаване всъщност не прикрива себе си Simple Smile

Иначе за протокола за мен Къртицата е Кирчо,а тотален фаворит за парите на групата-Любо!!!

# 25
От началото Киро ми е основния заподозрян и така остана до края. Не заради неучастието в мисиите, а най-вече заради поведението му.... Въпреки това няма да се разочаровам, ако той наистина е Къртицата, а ще изгледам с удоволствие навързването на всички улики, за мен това ще е най - интересното...
Парите на групата искам да вземе Марина  Peace
А парите на Кирчо ще ги вземе сигурно някой зрител (както върви гласуването), той ще си остане само с хонорарчето....

# 26
Привет в последната тема.
ТОВА нали сте го видели?

И аз мисля, че е Икебаната...

# 27
От началото Киро ми е основния заподозрян и така остана до края. Не заради неучастието в мисиите, а най-вече заради поведението му.... Въпреки това няма да се разочаровам, ако той наистина е Къртицата, а ще изгледам с удоволствие навързването на всички улики, за мен това ще е най - интересното...
Парите на групата искам да вземе Марина  Peace
А парите на Кирчо ще ги вземе сигурно някой зрител (както върви гласуването), той ще си остане само с хонорарчето....

С изключение на това, че искам Любо да вземе парите, другото са и моите мисли. Марина не че не ми харесва, но да кажем, че ми е втора по предпочитания. Обаче ако спечели татко или номер 1, ще съм много въмутЕна и огорчЕна  Joy

Колкото до това парите на къртицата да ги вземе някой зрител, това е и още една причина да съм сигурна, че е Кирил и няма разни номера в последния момент. Когато дадат толкова много пари на някой зрител наистина ще останат в историята като една от най-мащабните продукции дали една от най-големите награди на свой зрител! А това не е никак маловажно, така че аз смятам, че съвсем съзнателно в последните седмици се набляга на това.

# 28
  • sofia
Мисля, че е Икебаната.
Тук се коментира, че той е един от тримата най-вероятни заподозрени, след първите тестове. Жокерите са такива, че и с мен мога да ги свържа!
Кирчо може да има за задача да ни заблуди.

# 29
Киро е къртицата Laughing
Искам Любо да спечели Peace

Общи условия

Активация на акаунт