КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 794
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
Привет в последната тема.
ТОВА нали сте го видели?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723381.msg25426474#msg25426474
Цитат
Не знам дали сте го обсъждали преди, като започва предаването, хеликоптерите прелитат край един планински връх с формата на глава на полегнал човек. Заприлича ми на Икебаната. Може и друг да е, аз гледам рядко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723381.msg25430690#msg25430690
Цитат
Ето тази глава в началото Епизод 69 - Битката "Стълба към небето" - 2 Част имах предвид в предишен мой пост. Само не знам защо ми заприлича на Икебаната. Всъщност не мога да определя на кого ми прилича сега.

Тодор го заподозрях, защото отказа да излезе на рождения ден на приятелката си. Нямало да се изкуши, за да не загуби парите на групата. Не съм гледала много редовно, може просто това да му е обичайното поведение. За Любо съм си написала разсъжденията.
Като обобщение, Марина и Любо са най-силните играчи, според мен.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 09:19 от ГАЛИ_ГЕ

# 31
Глас за Икебаната много ми подмолен и ми изглежда голям нагаждач .

# 32
Не знам защо си мисля, че е Икебаната още от самото начало - приел е много бързо да участва, кариерата му цикли на едно място, приятели са с Иван и Андрей и е напълно възможно да искат да му помогнат...
Изключвам Любо, Кирил и Марина.

# 33
Добро утро
искам Любо да победи

# 34
И аз искам Любо или Марина да победят и двамата са интелигетни и мислят за играта

Не знам но Икебаната е твърде добър и мил абе не вярвам на такива хора винаги има нещо скрито в тях .

# 35
  • София
ТОВА нали сте го видели?

това е интересно

# 36
В очакване съм Party

# 37
Сума ти време се мъчат вътре, на какво ли не ги подлагаха... Убедена съм, че всеки от играчите иска парите на Къртицата да си останат у нея, той/тя го заслужава. Затова и този, който е Къртицата се пази, а е наясно, че и останалите играчи го пазят. За това време преживяха заедно достатъчно, за да станат близки по своему. Нали не мислите, че имат желание да предоставят така трудно извоюваните пари на някой, който си е трил д-то на дивана пред телевизора, докато те ядоха какви ли не гнусотии и се подлагаха на изпитания, граничещи с предела на възможностите им. Така че и аз съм "за" Къртицата да си прибере парите и да получи заслужени адмирации, който и да е той/ тя, истината е, че беше добър. А от останалите играчи, честно казано, не ме вълнува кой ще спечели. Нямам изявен фаворит, като че ли малко повече симпатизирам на Деян Неделчев, предполагам заради факта, че са му нужни тези пари. Но така или иначе...той е Къртицата  Sunglasses.

# 38
  • София
Отговорих в анкетата : Икебаната , тъй като е най малко подозиран  Peace

# 39
  • Ямбол
ТОВА нали сте го видели?

Това може да се нагласи на всеки профил.

Аз все още нямам никакви категорични подозрения. Всеки може да е. Даже и тестуването не може категорично да ме наклони към някого или да изключа другиго.
Не остана, ще видим. Тогава ще се надсмивам на онези, категоричните.

# 40
Беше удоволствие да ви чета през последните месеци, макар, че рядко се включвах.
И аз почти съм убеден, че Икебаната е къртицата.

# 41
Икебаната е сппоред мен е Къртицата, но Любо определено и той е сред основните ми заподозрени.

# 42
Ако един от жокерите Тенис на маса, Баскетболен кош и Футбол е свързан с Къртицата следователно или Марина, или Любо или Гибона е. Мисля, че продукцията иска да си даде парите на къртицата и ще си я прикрива до дупка. А ако все пак зрителите се усетят просто ще изманипулира вота им. Всичко си е в техни ръце - за тях сме просто една малоумна публика, която им пълни гушите и ги ласкае като им дига рейтинга.
Ами... прави са си хората - не е луд тоя дет яде баницата  Laughing

# 43
Не остана, ще видим. Тогава ще се надсмивам на онези, категоричните.
Ако това ще ти донесе удовлетворение, удоволствие, усещане за значимост и превъзходство- моля Simple Smile, надсмивай се още сега. Нямаме против да подкрепим другарче по форум.
Но не забелязах някой да е толкова категоричен, та това би отнело вълшебството на загадката.

# 44
  • Ямбол
...Ако това ще ти донесе удовлетворение, удоволствие, усещане за значимост и превъзходство- моля Simple Smile, надсмивай се още сега. Нямаме против да подкрепим другарче по форум.
Но не забелязах някой да е толкова категоричен, та това би отнело вълшебството на загадката.
Ти като не си забелязала, аз съм. И бъди сигурна, че няма да дойда и да те питам дали ще ме подкрепиш или не.
Съсредоточи се над предаването и не се занимавай с определяне на какво ми носи или не моето мнение!

Общи условия

Активация на акаунт