КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 068
  • 806
  •   1
Отговори
# 105
този Тодор освен номер едно друго ще каже ли?

# 106
Ама те пак са горили дневниците. Това съм го изпуснала. Това дали се е случило след последния тест?

Имам такъв спомен, но беше отдавна. Май беше наказание за някаква загубена мисия. А после им разрешиха да си направят нови.
Да отдавна беше, но сега пак са ги изгорили. По нареждане на Дон Гибон, защото го избраха за президент, на базата (или за кмет ли беше).

# 107
  • София
Е не бе, той е номер 1! То кво друго да каже!

# 108
Нека и тая вечер да е номер едно. Номер едно - отпаднал Grinning

# 109
Че е тарикат, а другите балъци. Laughing

# 110
  • София
И аз да се възмутя от простотията на Тодор, Stop

Много ме дразни тоя селянин- като под "селянин" визирам не от къде е родом а манталитета му

Любо ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЛЛЛЛ  newsm20  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 111
  • До морето
Божееееееее, аз до сега си мислех, че това 'Аз съм номер 1" е някакъв майтап или пък го казва в еуфория след мисиите.....  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 112
През първата седмица го казах, но към днешна дата го твърдя с пълна увереност - станахме свидетели как в Къртицата се ражда и  расте новият Митьо Пищов - Тошко.
 Колкото и да го гледам, нищо не му липсва.  Mr. Green

Добре че метнах едно око тук, та да се сетя че днес ще е 100 часов маратон.

# 113
  • София
Аууууу, ама как не му казахте, че трябва да се четях анкетните карти!  ooooh!

# 114
Аууууу, ама как не му казахте, че трябва да се четях анкетните карти!  ooooh!

Ужас! Shocked hahaha

# 115
Тодорееее......у лево,на завоя,към катуна Banghead Banghead Banghead bash bash bash bash Няма такава селска кратуна,няма Sick

# 116
Според мен пък има логика в думите на Икебаната. И аз така си мислех, че ги искат от продукцията - да се попълнят и да се предадат веднага.

# 117
Нека и тая вечер да е номер едно. Номер едно - отпаднал Grinning

newsm10

# 118
Eдно е сигурно Тодор номер едно не е къртицата, защото толкова глупав човек не може да бъде къртица Mr. Green Иначе и аз съм за Кирчо, но ми се струва прекален лесно и в последните дни се замислям за Икебаната  Thinking

# 119
  • София
Добре, де, те колко трябва да са тъпи, че да не се сетят за какво за тези анкетни карти на финалната права. Сигурно си мислят, че главният редактор много е заинтересован кое им е любимото място или спомен от детството.  #Crazy

Тях ги мързи дори дневник да си водят. Не са отпаднали, защото не са отишли на тест.

Общи условия

Активация на акаунт