КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 35 153
  • 806
  •   1
Отговори
# 345
Не знам защо,но аз бих скочила оттам...всякакви екстремни неща,пълни с адреналин ме привличат ужасно..виж за басейна не ме бройте.
А като е тъмно,не е ли по-зле?Все едно пропадаш в някаква бездна...

# 346
Аз бих се метнала без да го мисля. То вземеш ли да разсъждаваш и да се вглеждаш надолу, ясно е, ще се откажеш. Но водните струи са мега гадни, това не бих могла да го изтърпя.

# 347
Аз бих се метнала без да го мисля. То вземеш ли да разсъждаваш и да се вглеждаш надолу, ясно е, ще се откажеш. Но водните струи са мега гадни, това не бих могла да го изтърпя.

Точно..видиш ли какво е долу и се отказваш веднага...

# 348
Любо е машина, ще се справи! newsm20!

# 349
Ох аз да ви кажа Любо ми е яко противен,може би от тези всичките искам Тодор да спечели,иначе бях за Икебаната  Grinning
Ох и аз мисля,че бих скочила...разбира се може и с покафенели гащи да се приземя и аз  Mr. Green  ,но е важно да преодолееш страха си  hahaha
А Николета не спряха да я хвалят .... и да я превъзнасят,в интерес на истината тя никак не ме дразни де  Grinning

# 350
Страшен е Любо,бе...в сайта гледам постоянно Тошко го напада,а той сега му дава съвети как да му е по-лесно...
''А после следва  Тошко,който попринцип е номер едно...''   Grinning Grinning

# 351
Не могат да плуват и да се гмуркат, но никой не е казал, че не могат да се държат отстрани за басейна ? Thinking

# 352
НЕ могат да се държат, казаха го няколко пъти. За бордовете - не може!

# 353
  • София
Ааааа, казаха.
Любооооооо Hug

# 354
Ох аз да ви кажа Любо ми е яко противен,може би от тези всичките искам Тодор да спечели,иначе бях за Икебаната  Grinning
Ох и аз мисля,че бих скочила...разбира се може и с покафенели гащи да се приземя и аз  Mr. Green  ,но е важно да преодолееш страха си  hahaha
А Николета не спряха да я хвалят .... и да я превъзнасят,в интерес на истината тя никак не ме дразни де  Grinning
Аз пък точно Тодор не искам да печели.

# 355
Тошо е селски тарикат нищо повече. Вика на Любо, че и да искал не можел да бъде като него..е да толкова прост и самовлюбен трудно да стане човек. Чакам с нетъпение да му бият шута. Колкото до къртицата Киро наистина ми направи добро впечатление като скочи независимо какви са му били мотивите, браво на човека!

# 356
Не могат да плуват и да се гмуркат, но никой не е казал, че не могат да се държат отстрани за басейна ? Thinking
Ааа казаха си, че не може  Mr. Green

# 357
  • София
Казаха без да се държат за стените.

# 358
По-лесно е сега, когато е тъмно и не виждаш колко е високо.
И наистина трябва да скочиш изведнъж, без да гледаш надолу и да се замисляш. Колкото по-бързо, толкова по-добре.  Peace
И Тошко ще скочи, то е ясно.  Peace
Аз постоянно си променям мнението..  Laughing сега съм за Марина и Тодор. Има нещо много противно в Любо. Sick А Киро въпреки че скочи (за което искрено го поздравявам) не мисля, че заслужава да спечели.

# 359
  • София
Успех,Любчо!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт