КЪРТИЦАТА по ТВ7 : ФИНАЛ

• 34 797
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Аз спрях да се ядосвам, факт е, че прецакаха точно финала и така остана  горчив вкус накрая.
Дано вземат под внимание безумните си грешки и ни предложат един впечатляващ нов сезон със страхотен финал.
Ако им е толкова сложно, да си пуснат чуждите Къртици и да видят, как се прави.

И моля, без цигани отново!!!

# 781
  • София
Аз не вярвам, че е имало избрана друга къртица, тестовете от начало си съпвадаха с Киро. Друго обаче се чудя, освен че трябваше на тестовете да играят с него, Къртицата служила ли е за друго. Той провалял ли е мисии въобще.

# 782
  • София
Той провалял ли е мисии въобще.

Според Киро, много мисии бил саботирал, но как, кой ли ти по/казва...

# 783
Той провалял ли е мисии въобще.

Според Киро, много мисии бил саботирал, но как, кой ли ти по/казва...

Абе те щяха и да показват тестовете кои и колко са верните отговори ,ама....само приказки останаха Crossing Arms

# 784
Това с коклянския диалект си беше шега, как пък някои не можаха да разберат... А с Ванчо - визираше Иван Христов.
Иначе, "Вовечни трохи в сласт" си беше жокер точно свързан с Тони, нооо както разбрахме накрая на предаването, само някои от жокерите са били свързани с къртицата.
За края не се разочаровах, че Киро е къртицата, защото беше пределно ясно... Но имах големи очаквания за "онова видео", обещаното, където ще покажат съботажа и други интересни неща около къртицата, нооо...... уви ... останах си с празни надежди...

# 785
  • София
В момента по ТВ7  при "Жените говорят" гостуват Марина и Любо.  Wink
Аз чакам да видя тримцата , които ще вземат останалата част от парите  Thinking

# 786
  • София
И аз ги гледам, няма как да изпусна Любо.  Heart Eyes

# 787
  • КиТ
Добре бяха въпросите,интересно ми е кой ще победи,тая отдясно бая се бави  Thinking

# 788
# 789
И аз ги гледам, няма как да изпусна Любо.  Heart Eyes
Нещо интересно казаха ли ?

# 790
Гледахте ли Калоян? Сега беше гост при Карбовски и потвърди, че Рут е направила аборт. Много обиден и наранен изглеждаше момчето. Каза също, че с Любо май се срещат. Същата вечер в която абортирала Калоян й се бил обадил да я пита как е и къде е и тя го излъгала,че е с баща си и само малко по късно ги е видял заедно с Любо хванати за ръце. Циганските драми на Моро и Валя пасти да ядът! То беше ясно, че няма да го задържи след всичкото пиене и пушене на което го удари, само се чудя на Любо как й се връзва след всичко което наговори по негов адрес.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 18:23 от firetotherain

# 791
Аз пък все повече се замислям дали изобщо тази бременност беше истина...

# 792
  • София
Как съм ги изпуснала...това има ли го някъде качено с Любо и Марина?
Рут не знам какво е правила,но днес публикува във ФБ от Амстердам.

Аз пък гледах Съблечи си късмета в събота и беше Киро-добре се представи.Simple Smile

# 793
Как съм ги изпуснала...това има ли го някъде качено с Любо и Марина?

http://tv7.bg/terminal7/jenite-govoriat/article/?id=9774211

# 794

Общи условия

Активация на акаунт