Раждане секцио в Торакс - Пловдив

• 27 172
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
charming6 разбрах, ме моята АГ оперира в Торакс с Роман Кунчев, явно той ще ме оперира и мен. Той баща на Христо  Кунчев ли е? Чувала ли си нещо за него?

# 16
 Предполагам, че му е баща, но не съм сигурна. И за двамата доктори Кунчеви съм чувала хубави неща, за моя съм се интересувала понеже съм при него и знам, че оперира често. За д-р Роман Кунчев бегло съм чувала, че също са доволни от него и то съвсем случайно от някои жени, без да съм разпитвала каквото и да е за него.

# 17
Предполагам, че му е баща, но не съм сигурна. И за двамата доктори Кунчеви съм чувала хубави неща, за моя съм се интересувала понеже съм при него и знам, че оперира често. За д-р Роман Кунчев бегло съм чувала, че също са доволни от него и то съвсем случайно от някои жени, без да съм разпитвала каквото и да е за него.
Благодаря ти newsm10

# 18
Здравейте и от мен, от Вашите отзиви се реших и аз и ще се насоча към следене на бременността и раждане в Торакс! Мисля да избера д-р Кунчев, по мнения от този и други форуми го засипват със суперлативи! Ще видим! Това е ми е втора бременност, първото си детенце родих в Хирургиите и сега хич не ми се ще пак там да родя! Дано всичко е ок с бременността, за да родя в Торакс! Дано и д-р Кунчев е толкова мил и отзивчив, колкото го описват! Разбрах от повечето изказвания, че в Торакс всяка женска консултация е съпроводена от гледане безплатно на бебето на видеозон! Дано е така!

# 19
Здравейте на всички! Аз също следя бременността си в Торакс, при д-р Х.Кунчев. Доволна съм от него и живи и здрави през септември ще раждам при него. Докторът си гледа работата както трябва, не говори празни приказки, а само по същество, като разбира се е отворен за допълнителни въпроси и винаги отговаря точно и ясно на всичко, което го попиташ. Доста често се случва, като имаш запазен час за него да ти кажат, че е в операция и трябва да изчакаш. Д-р Роман Кунчев му е баща, а колкото до цената, на мен ми обясниха, че това е пакетна цена и не доплащаш нищо допълнително нито пък се налага да си носиш нещо, всичко за майката и бебето се поема от болницата.

# 20
Аз взех да се шашкам, защото термина наближана, а аз нямам още определена дата, а и разбрах, че докторите с които моето АГ оперира до края на август ще са в отпуск, така че може да родя при който се падне. Много са парите, но не ми се иска да раждам тук в държавната болница.

# 21
Танче,защо не разпиташ за друг лекар,ако твоя няма възможност за секциото ?

# 22
nenimira може и така да направя, ще помисля тези дни, че не остана. Иначе тя ми каза, че ако тръгне само да излиза ще се обади и ще свика екип

# 23
nenimira може и така да направя, ще помисля тези дни, че не остана. Иначе тя ми каза, че ако тръгне само да излиза ще се обади и ще свика екип
Ако искаш питай твоята докторка,ако искаш може да се видиш с този Стратев,аз съм била при него,обадих му се с проблем и ме прие веднага,беше вечерта вече,моя позната също е била при него,вдигала го е посред нощ ,ако искаш повече инфо,ще пиша на лични.
Иначе също Заимов,за него знам от позната,аз не съм била.
С това мога да помогна  Hug

# 24
И аз да се включа в темата и аз искам там да раждам живот и здраве. Пихас имейл до „Торакс„ и ми отговориха на всеки едни въпрос, докато още си чакам отговор от „Селена„... доста време вече.
Това, което ми казаха беше важно за мен - „Разполагаме с необходимите специалисти,които да се погрижат за Вас и бебето,при възникнали усложнения.„
Също така ме поканиха да ида да разгледам. За доктор не знам как ще избирам като никой не знам. Искам секцио по желание да родя, но не знам задължително ли е да избера доктор, ако избера на него ли се плащат тези пари или на болницата, защото ако се окаже, че е в отпуск трябва да се заеме друг лекар?

# 25
kleopatra8 парите се плащат на клиниката, ти просто се уговаряш с някого. Трябва да отидеш преди 36 г.с., ако искаш някой конкретен доктор. Живот и здраве като родя, ще пиша как е минало и при кого. Аз вече съм писала, че аз март месец лежах там поради кървене 5 дена и бях много доволна от всичко. Дано и сега е така. Embarassed

# 26
Сигурна съм, че ще е така. Много познати са раждали там и са много доволни от отношението, обстановката, грижите, всичко. Просто не трябва да имаме никакви очаквания, защото не отиваме на хотел и на почивка, все пак е болница и изживяванията там не са приятни. Приятно е когато всичко вече е минало благополучно и си гушкаш бебчето. Желая на всички леко раждане и давайте отзиви и мнения.

# 27
Аз днес бях на преглед при Роман Кунчев, тъй като Христо Кунчев при който си ходя на ЖК е в отпуска. Останах много доволна и от баща му. Прегледа ме, отговори на всичките ми въпроси и дори си даде мобилния телефон в случай на нужда. Каза ми, че мога да разчитам на него и ако се наложи да му звънна било то и през ноща. А иначе знам от позната, че Заимов е много добър лекар, но иска много пари. Той преглежда само в частния си кабинет и води раждания в Торакс и Селена. На нея и беше казал сума, която трябва да си заплати на него ако иска той да и води раждането в Торакс, като отделно трябва да се заплати и таксата за раждането. Той е за секциото по принцип.

# 28
Аз днес бях на преглед при Роман Кунчев, тъй като Христо Кунчев при който си ходя на ЖК е в отпуска.
, а  защо моето АГ ми каза, че Роман Кунчев е в отпуск до края на месеца newsm78. Тя от понеделник е вече на работа и ако наистина Роман Кунчев не е в отпуск може и за другата седмица да ми назначат дата за секцио.

# 29
В отпуск до края на месеца е Христо Кунчев. Роман Кунчев е там и всички бременни от сина му се преглеждат от бащата през периода на отпуската.

Общи условия

Активация на акаунт