И Дени понякога отказва да яде,но аз не се нервя вече.Тази сутрин ако ти кажа,че изяде 5 лъжици попара и ми отказа другата и го оставих.След час бяхме навънка и си изяде остатъка с малко маймонджолуци от другите майки.

/ 

Пак повтарям, че не съм се интересувала подробно от този метод на захранване, обаче доколкото ми е попадало инфо, там няма пюрета! Просто се предлагат храни, подходящи за възрастта и най-вече в подходящ вид (така, че да не се задави детето). Ема явно не обича пюрета - дори с ръка да го яде не иска. Наистина, прочети и пробвай. Струва ми се, че ще сработи (съдя от това, че като дадеш краставичка в ръката, детето си хапва - моето до онзи ден нищо не искаше да хваща самичко
).
Според мен и майка ти не може така да те държи заради баща ти, тъпо ми е да ти говоря така, че коя съм аз все пак. Но ако ти си спокойна и Ема ще е спокойна, отивайте си в квартирата и си се оправяйте сами, пак ще се виждате с баба и дядо и срещите ще са къде къде по-мили

Дано сега по- леко да ги понесе 

, ако не става и аз мога да помогна, но не лично, ще трябва да препращам до леля ми ... 

Препоръчани теми