КГБ = Клуб на Готините Баби - 136.

• 47 525
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Марина, видях ви. Добри са ви прическите. Аз какво да кажа, ходя като антиреклама на фризьорката у дома. Ама тя много не се задържа в къщи - оправдание.
Ани във вторник е тук, може да ви оформи.
Лека нощ от нас с Пламен.

# 646
  • София
Маринка, аз знаех за срещата, но имах работа и затова пиша, че съжалявам.
 Иви Hug Heart Eyes
Айша, в Пирогов са добри ехографистите - нали са с много практика.
Спокойна нощ, дами newsm46 smile3524

# 647
 newsm79

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 23:53 от Zzz....

# 648
Здрастите Hug
Сигурно вече сте ме усетили, че съм нощно пиле. Но и от такива има нужда Joy
Бях решила да взема лист и като чета, да си записвам какво на кого да кажа, но се отказах. Вярвам, че ще ми простите, защото още съм новобранец.
Да споделя за сладката. По скоро- конфитюрите. Понеже имам проблем със захарта и слагам подсладител вместо захар, се налага да смачквам или смилам плодовете. После варя бурканчетата.
 Компоти почти не се ядат у нас, освен от малини и то основно от внук ми. Но слагам по няколко и от плодове, които имам в двора - кайсии, сливи, къпини, арония, касис, ягоди, дюли... - да се намират. За мен подслаждам с подсладител, за другите - със захар.
С удоволствие ще се включа в някоя софийска среща. Или в Банкя. В дъ-ъ-ълга учителска отпуска съм до септември и все ще намеря начин да се измъкна.
Лека и мека на всички  love001

# 649

Обожавам дамските сбирки! Joy
Добре че мръкна, че да се приберем по къщите си! hahaha

Меги,  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover newsm10 !

Лягам, че ще дойде ред на утрешните задачи и мероприятия, в петък на петъчните....... и т.н...... tooth

ЛЕКА  НОЩ ! luvbed

# 650
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Пия си кафето и правя план за действие за днес.Ще я карам като костенурка,даже се излежавах и мързелувах.Трябва да платя сметките,че закъснях с тях и малко слугинаж,както казва Танита имам,но няма да се напрягам.
Лек,приятен и спокоен ден,от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 651
  • София
Добро утро ви казвам и потеглям. Но, не мога да не направя компания за слънчевата Фури. Фури, никак, ама никак не вярвам, че ще действай като костенурка, ама нейсе.  Laughing

Тану, в темата има доста учителки, та се радвам, че групата се увеличава. Аз не съм, де, ама се изказвам.  Heart Eyes

Разпознаваема си винаги, Пчеличке с или без емотикони,. Стилът ти е неповторим.

Майче, шегувам се, ти няма да ми разсърдиш, затова.  Heart Eyes

Айша, благодаря за Ани. Аз съм се докарала до тук - без боя и неподстригана, понеже все тичам на вила, вкъщи, по разни тетки-баби и други неприятни и приятни задачи. Иначе фризьорката ми е на улицата.  hahaha Абе, за смях съм си, ама, хайде.

Стига съм плямпала, че дедито след малко ще ми каже, че се мотам. А с него и внука.  Mr. Green

Да ви е хубав деня, а на мен дано не вали по пътищата.

Усмивка преди тръгване:

Една сутрин съпругът се върнал от неколкочасово ловене на риба и легнал да дремне. Въпреки, че не била наясно с особеностите на езерото, съпругата се качила в лодката. Тя навлязла с нея недалеч от брега, хвърлила котва и се зачела в книгата си. Не след дълго дошъл служителя от риболовен контрол и казал:
- Добро утро, Госпожо! Какво правите?
- Чета книга! (казала си наум: "Не е ли очевидно!?")
- Вие се намирате в забранена за риболов зона!
- Съжалявам, г-не, но аз не ловя риба. Аз чета.
- Да, но имате необходимото оборудване за това. От всичко, което виждам, може да започнете да ловите всеки момент. Трябва да ви извадя от зоната и да Ви глобя.
- Ако го направите, ще Ви обвиня в сексуално нападение!
- Но, аз не съм Ви докоснал!
- Така е, но Вие имате необходимото оборудване за това и от всичко, което виждам, може да започнете всеки момент.
- Приятен ден, Госпожо!

Поуката: Никога не спорете с жена, която чете. Изглежда тя може и да мисли.

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 07:58 от marina_vladi

# 652

Добро утро мили момичета!Чета Ви всеки ден ама пусто не ми се пише-може би защото на работа по-цял ден съм на компютъра-е оправдание....Посмях се на бисерите, които е публикувала Кари, след час като изгледах ,,Огледален свят" пък си поплаках, както аз си знам-такъв е живота - радости и скърби.Днес ще имаме гостенка и крайно време е да се взема в ръце и да въведа жилището в ред-не че е мръсно-просто малко неглиже-двама човека-мятаме дрехи в топлото, кой където свари-ще оправя, няма как-за пред хора.
Във вторник да знаете как се нагласих за зъболекар-реших при нашата Иви да отида - изненада а се оказа, че изненадата е за мен-преди обед почивала-е...не било писано-някой друг слънчев ден-при нас поне слънце-колкото си искаш.Като се чухме по телефона и обещах, че семейно ще отидем със съпруга ми-но да видим-дали ще Ви се отчета.
Ега Мега-ама никак не се притеснявайте за изпитите-каквото е писано ще стане-за кой ли път се убеждавам.Да Ви се оплача-още не съм видяла морето-нищо, че е толкова близо-сигурно и за него още не ми е писано-исками се само за малко да се топна-но когато...
Приятен ден на всички!

# 653
Добро утро!
Дидимити вторник и четвъртък съм от 14 часа на работа.Това са ми единствените полудни за други задачки.
Сега чакам фирма за десинсекция ще ни пръскат за хлебарки,да видим дали ще ги уморят.
Маринка спорни задачки.
Фури давай го лежерно.
Пчеличке прелитай приятно ни е.
Айша дано няма нищо обезпокоително.
Ега мега живота продължава,важното е здравето,другото е бели кахъри пази си нервите.Пък и не се знае надежда има винаги до последното класиране.
Тану много плодове имате в градината .Аз  вчера си купих праскови обожавам ги,дори не видях цената им ,просто ги обичам.
Хайде хубав ден на всички  
 bouquet

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 11:11 от Ivllin

# 654
  • в малка спретната къщурка
Иви,днес точно така го давам-лежерно.Даже ми е много мързеливо,но като не станах след събуждането,цял ден ще ми е мършаво.
Дидимити,успокой се,защото и аз нямам морска баня още.Надявам се,плажуващите да се топкат и заради мен.Все ще стане и това да се топне до края на лятото.
Маринка,Благодаря за компанията Hug.
Тану,аз две години не правих компоти и сладка,но точно когато няма,тогава се търсят.Сега приготвям по 12буркана,само черешите са 20.Абе,да се намират.

# 655
  • У дома във Варна
Здравейте,
Благодаря ви за пореден път за топлите думи. Разбира се, че нищо фатално не се е случило.
Освен, че все още има надежда, то има и следваща година.
Явно тук е място да си казваме болежките и да намираме сили в успокоителните думи.
Обещавам повече да не спамя с негативните си мисли и енергия, но ще ме извините, като майка ме боли най-много за децата. Боли ме, както за моите, така и за всички други. Всяка майка иска и се гордее с постиженията на децата си. Дребните радости, които ни останаха са свързани с тях. Иначе наистина ще трябва да говорим само за болестите си.
Здравче  Hug много съжалявам, че не се видяхме, защото и ти щеше да си ми много от полза, както Дидия и Марина, с твоя позитивизъм, ама наистина стана съвсем импровизирано. Делничен ден, рано сутрин, всеки има ангажименти..... Обещавам: ако даде Господ да дойда скоро в София, ще ти се обадя да се видим ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Пък може да имам повод да черпя Grinning  Hug
Не посмях да те събудя, душо, в 7,30 - 8,00 сутринта.
Айша, обслужването на таксиметровата служба с пет цифрения номер, беше на ниво, а и тарифата по евтина от Варна.
Искам на всяка да напиша по нещо, но няма да мога и ме е страх да не пропусна някой.
Затова всички ви  Hug и  Heart Eyes

# 656
              Ето съъъм!
              Вече направих първата обиколка по хладинка.  Laughing Сега чакам двете внучки да слязат и се занимавам с тях!
              ЕгаМега ,дано дойдеш отново в Сф след няколко дни и да си ни чест гост.Видя,че съм ранобудна! Wink
              На всички  Hug защото на вратата се звънииииии!

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 15:49 от Didia

# 657
Време е за кафе Simple Smile

Иви, ММ е "дървен фен" - само сади, пресажда, ашладисва....Аз - доволен!!! И деца доволни!!! Laughing

Имам молба към софийските бабетки. Търся квартира за малката ми дъщеря. Работи до много късно и изпуска всички превози до дома. За сега се подслонява при брат си, но не се чувства комфортно.
Търсим , примерно, таванска стая, гарсониера, малък апартамент, в който пък  да може от есента да живеят
още две деца, с които ще учат заедно в СУ. Нямаме претенции за квартал, стига да не е от най-отдалечените.
Ако някоя от вас или ваши познати имат нужда от квартиранти-студенти, моля да ми съдейства Praynig

# 658
  • София
Здравейтееееееееее

ega mega, не бързай-не се знае как са другите кандидати. Сега ще споделя по темата - племенницата кандидатства преди години, но искаше стоматология и не писа възможност медицина. Изкара 6 на биологията, но химията беще малко под 5 и в дипломата и беше 5,50. Ако беше писала медицина влизаше на пърмо класиране, ама не. Кандидатства втората година. Доколкото съм запозната - тя развиваше въпросите под часовник. Явно това също е възлов момент и е хубаво да го знаете.

тану, не съм ти казала Добре дошла   bouquet

Аз имах намеревие да се подстрижа, че пак ми порасна гривата. Но, уви. Ще го бъде утре.
Иначе багажа ми е на вили и могили, ама на никой не пречи  Joy

# 659

Здравейте бабетки-кокетки!  Hug Heart Eyes Laughing

Рапортувам:

От поставените ми, лично от мен, три задачки и мероприятия за днес, успях да свърша само две! hahaha
Ужас! Не ми стигна времето и силите! Просто се прибрах преждевременно- изморена, изпотена и с "изтръпнали крака"! Леле-мале, или остарявам, или се надценявам! Mr. Green
Към 10.30 часа с една приятелка отидохме пред Катедралата да изпратим дядо Кирил, два часа стояхме прави на едно място, бяхме на сянка, под дръвчетата в градинката, но горещината си е горещина!
После отидохме да обядваме в едно заведение, което предпочитаме и от там отидох от 15 часа на родова среща, във връзка с един наследствен имот.
Стигнахме до консенсус, но с голяяяяям зор!
То не бяха дебати, то не бяха съмнения, то не бяха мрачни прогнози...... дойде ми "до козирката" и просто се прибрах направо в банята, че плувах "в собствен солен сос"!  tooth

Този път пропуснах срещата от 17.30 часа с колежките от Клуба в парка! #2gunfire

Май ще трябва да се задоволя с по две мероприятия на ден, много ми дойдоха днес три! Joy
А исках да отида, да се видим, вече втора среща пропускам, липсват ми! Laughing

Оплаках ви се, по-леко ми е, споделения проблем- не е проблем! Hug

То нали всеки с дерта си, че и аз с моя! newsm78

ЛЕКА  НОЩ, ДЕВОЙКИ  МИЛИ ! smile3524

Общи условия

Активация на акаунт