Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 460
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
няма ли да го връщат от чужбина тоя Джаксън  Mr. Green

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
И преди бях сигурна, че Чаги следи отблизо ко са пиши за него в нета и въобще. То си е нормално де. И във фейса коментарите за басейна бяха критични в по-голямата си част.
Затова момчето веднага се мести в пансион с групата си приятели, на тихо място, да си продължи ваканцията. Явно почива с брадатия мъж на Илкнур. Ей го новото кадро

http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-huzuru-marmariste-buldu
Мен ми прилича на онова рибно ресторантче,ама щом казват,чете маймуната той това е ясно ,веднага става примерен,ама чак толкова не трябва да се съобразява,то критики винаги ще има,той не може да угоди на всички.

# 587
Бабе, ми щот в текста пише, че след партито на басейна е прекарал тиха вечер в пансиона с приятели, в някакво село ли е, курорт ли е.... newsm78

Но за снимката си права - същата е като преди, само че обърната  Joy Joy

# 588
 wavey

Явно и феновете на страницата Hazal Kaya Only fan for English Speaker са станали нетърпеливи за превода на сериите:

Guys, we are working on on the rest at episode 36, please a little bit more patience ok? We are busy with our things at home, so we are working in our free time. Thanks for wait, for yur suport and to be with us. Love u all dear fans. Muaaahhh Kisses @Ana Val@

Оказва се, че ние сме ги изпреварили - як екип сме няма спор  Hug

# 589
Манка, въобще спор няма, че тука сме най-сериозните фенове. Само дето не се организирахме за посещение  Sad на място.
А пък в ютюбето, откакто го пуснаха сериала в Пакистан и Арабията, направо са щури за преводи, ама си гледат и без  Joy

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бабе, ми щот в текста пише, че след партито на басейна е прекарал тиха вечер в пансиона с приятели, в някакво село ли е, курорт ли е.... newsm78

Но за снимката си права - същата е като преди, само че обърната  Joy Joy
Е значи не греша за ресторантчето,може би искат да покажат с кой е на почивка  newsm78

# 591
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снимката от рибното ресторантче си е същата, но са я обърнали огледално. Вече проследих съдържанието на масата, разположението на посуда и прибори, количеството храна и положението на глави, ръце и тела, както и задния план. Mr. Green

Аз само ей тука на този купон и басейн бих се поколебала да ида, ако ме поканят. Rolling Eyes

# 592
 в тва село да не са си напрайли пикник  newsm78

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
Профи,аз ако Ча е до мен,тръгвам без да мисля,ся може да не мога да преглътна нищо,ама поне ще се нагледам,че няма и къде да избяга там Joy Joy Joy

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък от къде ти хрумна,да не си чула нещо  Mr. Green

# 595
Мерси за инфото, което споделяте, сериозно, аз бих участвала в мероприятие, каквото и да е - купон, екскурзия, имаше идея за почивка в Гърция,Истанбул минала съм по пътя на сериалите преди 2 г беше, ама съм ЗА, каквото решите  Heart Eyes

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шеф Ренка
Скрит текст:

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси за инфото, което споделяте, сериозно, аз бих участвала в мероприятие, каквото и да е - купон, екскурзия, имаше идея за почивка в Гърция,Истанбул минала съм по пътя на сериалите преди 2 г беше, ама съм ЗА, каквото решите  Heart Eyes
То всички сме За,ама как да се паднем свободни всичките,трябва да е по време на снимките,че да можем се фотнем поне,то иначе да отидем до Рим,и да не видим папата Mr. Green

# 598
Неви, няма как да не чете...те всички го правят.От феновете, са доста зависими и трябва да се вслушват,доколкото могат  Thinking

# 599
Ти пък от къде ти хрумна,да не си чула нещо  Mr. Green
да бе той сам ми каза даже ме викаше с тях,ама викам другия път  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт