Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 108~

• 38 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Хихи Бабе, много готин сценарий, не ми беше попадал Hug
Пишат си хората, мечтаят си, ееееех Sad

# 511
Не турците на двойка мъж и жена викат чифте Mr. Green

# 512
Само да кажа че рекламите им са все едно 1 час пуснах линка и сега чакам се накани да тръгне.
Значи нашите реклами са нищо. Joy

# 513
Ей ги тука момците на Гизем

http://www.ayakligazete.com/Section/index/7/3634

# 514
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи  Hug и на мен ми хареса водещата,даже си мислех,брее а викат,че не били хубави туркините
 Joy Joy Joy

Тук не мога да се съглася.  Naughty
Родена съм и израстнала в Разград. Дядо и баба говореха турски, особено дядо. Знаеше го защото преди 9-ти е имал ратаи турчета. Един-двама от тях и аз ги помня. Като минаваха покрай нас все се спираха да си похортуват с него. Та, дядо казваше, че истинските кадъни са бели и светлооки. Факт, че от младежките ми години една от най-красивите жени в града беше туркиня. Висока, стройна зеленоока и червенокоса. Забравила съм как се казваше, ама фигурата и лицето ѝ още са ми пред очите. Трудно се забравя такова нещо! Crazy

Пък в репортажа изобилстваше от хубавици!  Mr. Green Аз по този повод подметнах нещо за телата. Mr. Green

# 515
Здравейте!
Вече спокойно в къщи мога да си пиша!
За протокола - не съм яростна защитничка на Ча, а изказвам мнение, което явно се различава от вашето, но това е нормално нали сме различни хора  Hug
За сравнението - няма лошо да се сравнява, когато е удачно разбира се  Simple Smile
За Хазал и "възхвалата и" - аз също я харесвам, но всеки си има положителни и отрицателни черти, а често се изтъкват само положителните.
За Ча и дрогата - да груба грешка, която явно се опитва да оправи.
И двамата са красиви, талантливи и млади. Не ги познаваме, а съдим само по медийните им изяви. Често нещата са много различни от действителността, най-малкото от папарашкия привкус на по-голямата част.
Но както и да е, това е моето мнение.  Hug

Влъхви, искам и аз на концерта! Няма да пипам, само ще слушам и гледам. Ама все пак да имам някаква функция, мисля да забавлявам Бу, та да не пречи на Верчето  Mr. Green

Верче, много са ти слаби ангелите, душо, при вида на плочките и айде  Joy Joy Joy
Идвам на помощ, така ще загълфикам Бу, че даже няма и да разбере, че си кръшнала  hahaha hahaha hahaha hahaha
джанъм не на всяка плочка се хвърлям  Naughty ама на този немога да устоя и на Бу ама неговите са скрити само мен са си аз ги знам къде са  Joy
ти немой си вря носа при него,взимам те с мен при гърчетата няма да съжеляваш остави ги тези турци сега слушай ме мене  Hug
Идвам  Hug Турците не са ми слабост, просто обичам красивото  Mr. Green

И какво изпуснах сега не разбрах какво казаха на този репортаж, май нищо ново  newsm78

За турците и аз съм чувала, че не подбирали. Аз на тръстиката пиша проект  с Турция и турчина в началото един лош го раздава, след това си разменихме скайповете  и нашия като видя снимката и  промяна, вечно вика ОК, тамам, ОК  hahaha hahaha hahaha

Не турците на двойка мъж и жена викат чифте Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 516
# 517
Тая Маша нещо не я тача кви жълти обувки обула  #Crazy

# 518
Значи ще ви кажа откъде идва лично моето мърморене по отношение на Чаатай. Тъй като звездата му изгря внезапно и ослепително, съответно много интервюта имаше в началото и винаги почти се задаваха въпроси какви жени харесва, каква иска да е приятелката и съответно жена му. Нямаше как друго да го питат - това е първият му проект.
И отговорите му, както добре знаете, бяха, че момичето трябва да е скромно, да внимава как се облича, никога няма да се обвърже с актриса или някой от занаята /тях дали не ги смята за леки жени, що ли, обидно някак  Cry/, да не е много гримирана и тнт...
Като го питат как най-обича да си прекарва свободното време - отговаряше, че обича да е сред природата или в морето, на тихо и спокойно място, със семейството си... /Вярно така няма кой да го снима май  Mr. Green/

Ами понеже виждам, че има разлика м/у думи и дела, затова се дразня, ама не много.....

# 519
Релакс, немой да се дразниш, туй е топ фешън цвета за сезона  Mr. Green

# 520
# 521
Релакс, немой да се дразниш, туй е топ фешън цвета за сезона  Mr. Green
мани поне и чантата и да беше жълта  Mr. Green

# 522
Сис,айде не ревнувай,добре са й обувките на момичето  Laughing

# 523
# 524
Спам, не спам, Гришо е велик, мнооогоо готино момче, машала! Маша е малко като кака до него, ама бива  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт