Лидл ::29::

• 72 887
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • велико търново
Момичета препоръчайте какво харесахте от Американската седмица /за вечеря евентуално/.
Взех си един сладолед 50 гр. на клечка -Класик за 0,38лв. и ми хареса ще влезе в списъка с редовните покупки. Simple Smile

# 451
Някой вземал ли е от сладоледа в голяма кутия- 2 литра, трицветен? newsm78 Трябваше май от него да взема, че беше 4 и нещо.............
Да, аз и миналата година вземах, ние много го харесваме този сладолед.

Мерси за отговора.  Hug  Ще го пробвам, по принцип рядко не ми харесва сладолед. Този е изгоден, а мъжа ми и детето и те са любители и никога не ни стига.......... Embarassed Laughing

# 452
  • Mediterraneo
Някой вземал ли е от сладоледа в голяма кутия- 2 литра, трицветен? newsm78 Трябваше май от него да взема, че беше 4 и нещо.............

Кой е този сладолед?

# 453
Още като пуснаха чая  4 moments го гледах и днес реших да си купя ,оказа се че в един кашон има от трите вида без Детокс и аз като никога се зарових в кашона отдолу и си открих една опаковка.Що за стратегия е това не ми е ясно newsm78.Някой ако ги е пробвал да каже -кой е най-хубав ,малко скъпо ми идва да взема и от 4 вида,но постепенно може да си взема.

Кой е този сладолед?
Трикольоре -стои в другата част на фризера,където са разположени сега сладоледите на Нестле -затикан е в ъгъла в ляво.Не съм вземала ,но чета добри отзиви.

# 454
Ха—  ха, ние си купихме уреда за донати.  Супер е, много хубави стават. И много симпатични!  Готина покупка

# 455
  • София
Взех пицата Хот Дог - хареса ми.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2AF60A19-1BC4421B/lidl_bg/hs … l/index_25323.htm

Пробвах новите понички с шоколад - харесаха ми, бутерките със сирене също. Взех от салатеният сос Цезар, дано да е хубав за салата.

# 456
  • Stuck in a moment

Кой е този сладолед?

Не е ли Екорино този сладолед в големите кутии, никога не съм купувала, а днес го загледах...Просто като е толкова много на тази цена ме е страх да не е разводнен, ако някой го е хапвал да каже.  Thinking

Между другото днес взехме Лимончино, сега си пийвам и ми харесва, по-скоро му е повече сметанов вкусът, отколкото лимонов Simple Smile  Peace

# 457
  • Велико Търново
Ето това е сладоледът, за който говоря:

# 458
Тези формички стъклените са ги вдигнали с 2 лева  Shocked .Купих си такава март месец обла за 6 лв. ,напоследък забелязвам повишение на цените.
Купуваме български кашкавал червен етикет с крава голямата пита беше на 9,99 за 900 или 950 грама а сега е на 12-13 лв.

# 459
предложите ми някакъв  наистина хубав сладолед.пробвахме с портокала, но не ми хареса.

# 460
Купувах бисквитите с бял шоколад и боровинки от Карфур по 5 лв, после ги спряха
Сега взех 4 пакета и съм супер щастлива че ги има, че и на по-иска цена
И 2 кофички фъстъчено масло
Ех  Heart Eyes

# 461
предложите ми някакъв  наистина хубав сладолед.пробвахме с портокала, но не ми хареса.

Всички на Джелатели и Ноблисима харесвам аз Peace

# 462
1:абе превръзките always не са ли вдигнати.... newsm78

2:Някой взе ли си от светещите камъни - доволен ли е?

3/Фъстъченото масло изгодно ли е?Как върви по принцип?

# 463
За  изгодно не знам, но е що-годе хубаво, а не пълно с олио като повечето продавани по нашите магазини

# 464
  • София
такова имало ли е досега:

дали изобщо става за употреба  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт