Лидл ::29::

• 72 751
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз пък да похваля едно сладоледче на клечка с бадеми.Не си падам много много по сладоледа но това беше много хубавко.Не му знам марката,в зелена опаковка беше и пишеше "сладолед бърбън-ванилия,шоколад и бадеми"  newsm78 май  Laughing

# 556
Дикси, как са печените картофи? Много добре изглеждат на снимката. И аз смятам да се разходя утре за късите панталони.

# 557
някой ползвал ли е десертния сос ванилия http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-74F552D6-0BF96D18/lidl_bg/hs … l/index_24668.htm ?

# 558
  • София
Здравейте, искам да попитам някои има ли шкаф за баня от ЛИДЛ и доволен ли е? Вчера ходихме до единият от магазините и харесах един шкаф, с чекмедже и врата със стъкло, та се зачудих как са като качество...

# 559
Дикси, как са печените картофи? Много добре изглеждат на снимката. И аз смятам да се разходя утре за късите панталони.
Не знам  Laughing Утре вечер мисля да ги пробваме.
Но пък да споделя за резачката на диня. Чудна, чудна  Whistling Но си трябва мъжка сила да се намеси, аз сама не успях да разрежа динята. Едни хубави еднакви парченца. Вярно, че с корите, но ядеш и хвърляш  Laughing

# 560
Аз си взех от кафето на промоция от вчера, но ми се струва, че не му е същият вкусът от преди newsm78 /или може би, че преди съм го пила с мляко?/

# 561
  • София
Не знам  Laughing Утре вечер мисля да ги пробваме.
Но пък да споделя за резачката на диня. Чудна, чудна  Whistling Но си трябва мъжка сила да се намеси, аз сама не успях да разрежа динята. Едни хубави еднакви парченца. Вярно, че с корите, но ядеш и хвърляш  Laughing
откога чакам някой смелчага да сподели отзиви  Mr. Green
дано не е свършила до понеделник, та да си закупя.
винаги съм се чудела по филмите как докарват такива симпатични парчета, моите все са криви и след борба с диня заминавам направо в банята  Crazy

# 562
В LIDL  в Равда, вчера имаше комплекти потниче+слипчета и потниче+боксерки, размер 86,110 за 2,22. Много са хубави Peace

# 563
Здравейте, някой случайно да има впечатление от етажерката за играчки? Стабилна ли е, в такива весели цветове ли е? При нас сутринта я нямаше, миналия път като ги пуснаха също не успях да я видя

# 564
Здравейте, някой случайно да има впечатление от етажерката за играчки? Стабилна ли е, в такива весели цветове ли е? При нас сутринта я нямаше, миналия път като ги пуснаха също не успях да я видя
Виж малко  по-назад в темата

# 565
Съжалявам Embarassed уж следя темата, проспала съм го това

# 566
В LIDL  в Равда, вчера имаше комплекти потниче+слипчета и потниче+боксерки, размер 86,110 за 2,22. Много са хубави Peace

В Младост, София не видях ... Sad а добре щяха да му дойдат на малкия...

Взех етажерката, имаше още поне 4. Довечера ще видя на какво прилича на живо, че сега съм в офиса и не мога да разопаковам...

# 567
  • София
И аз да се похваля с етажерката за играчки. Много е симпатична и шаренка. Кутийките ми идват малки, но върши чудесна работа за разни дребни колички, човечета, топчета, моторчета, които иначе се чудя в коя кутия от обувки да прибера.

# 568
  • варна
Здравейте ,съжалявам че нахлувам така в темата ви ,исках да попитам ,понеже видях че в стари теми сте коментирали преса за коса Силвъркрест, а сега пак ще е на промоция 17,99 ,каква е като качество .
Мъжът ми ме обеждава че ще е добра защото на лидъл нещата са хубави той си купи радиостанции на тази марка ,но все пак искам да чуя и прочета информация от първа ръка за марката и продукта.
Благодаря предварително   bouquet

# 569
ЕЕЕЕ много сте лоши бе, дайте отзиви за нещо от Гръцката седмица Naughty Laughing или пък за баклавичките Mr. Green Crazy
Аз нямам пари и само си гледам Лидъл от терасата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт