!!
!!
. Има амортисьори който в зимния кош не играят роля
. Чантата също е много удобна , много багаж събира , багажника също ! Лично аз съм доволна ! Само гадното е че летния кош няма напълно легнало положение
. И понеже ние вече сме с него , съм сложила една пелена горе/долу да се изравни положението
!
!
!
!
!
! Малката се заформя да е голяма фога. Май ще трябва да прибираш всичко, което може да докопа. Ма така е! Щом вече е автомобилизирана, няма да стои на едно място я
.
! Супер маневрена е; с големи гуми, което и гарантира тежко возене, без сътресения и много друсане за бебчо; кошът може да се мести в коя посока да гледа (повечето колички са с местещи се дръшки, което не е много ОК, тъй като гумите които по принцип са водещи стават задни и не са удобни за движение). Единственото е, че няма пълно легнало положение, но за мен това не е проблем. Наклонът е съвсем лек, почти не се забелязва, а и според мен е по-добре така, за да може главата да е малко по-високо. Аааа ако чакате девойка, то има един страшно приятен цвят - пепел от рози, в който ми останаха очите. На косъм бях да оборудвам Калоян с розова количка, ма щях да ям бой после
. Всъщност всичките цветове са хубави, защото са малко по-нестандартни. Нашата е сива и е много елегантна и изчистена. Всъщност единственият ми проблем е, че е по-тежка, ама то пък не може да очакваш от лека количка да бъде стабилна, така че правя компромис.
. Нашата педи също каза, че можем да почваме, ама аз няма да го бързам още. Ще задържа още някоя и друга седмица. Иначе каза да го редувам като го добавям към зеленчуковото пюре (1/4 сварен жълтък). 
Ще пробваме утре пак...
Първо ще взема да се похваля с новата ни придобивка, че и без това някой ме пита. Вчера си купихме столче за хранене. На кенгуру като количката ни. Самия стол се вади. Момичето в магазина ни каза, че е много удобно при пътуване - сгъва се (само стола) и заема малко място. Има колани с коитито може да се постави на обикновен стол. Облегалката има 3 позиции, масичката/таблата също, а седалката мисля че бяха 5 позиции. Притесняват ме единствено колелата отзад, но изглежда стабилно и ми хареса. Пробвахме го в магазина.

И за фейсбук щях да питам как се казва групата, че да се включа и там 
И бързо оздравяване.
. Добре, че викнах мама да гледа Биляна, че не можех ни да ставам, ни да говоря...
Още ми е тегаво и пия хомеопатии, но файда голяма няма... Пих и един парацетамол (това е единственото, което си позволявам докато кърмя и то когато положението е много зле). Сега малко по-добре съм, но още ми се мота главата и имам чувството, че всек момент ще ме заболи отново... 

Ами какво пък, починали сте си повече, голяма работа... И аз си мислех да карам на ръце, уж да тренирам, но не издържах - особено след като мъжа ми монтира бънджито, просто я пльоснах вътре. Тя мноооого му се радва - просто е любимата й част от деня (като не броим сукането, което се превръща в театър - пее ми, гука ми, върти се, играе си и си посмуква от време на време, точно като реша, че не иска повече и реша да я махам!)
Както се казва в един мой любим сериал "Да отгледаш Хоуп" - "нямаме си достатъчно проблеми, ами и ти си научила бебето на пълзи...", та и ние сме на тоя хал вече 
, аз на бързо я пуснах и не се усетих че е само снимка .
. Имам няколко приятелки с такива колички - доволни са ! Едната даже детенцето е на годинка и обърнат коша към нея , че малката ако не я вижда и плаче
, надявам се сега да си по добре !!
!!
! И се търкаля много
, от единия край на спалнята за секунди е на другия с търкаляне хаха , голям смях е , само дано не ми се изхлузи от погледан да падне че
, беше взела мухотрепчката
, и после я остави и я сложих малко я проходилката и гледам на устата кръв
. От вътрешната страна все едно прехапано , ама не е , няма как като няма зъби . Иначе нито е плакала , нито нищо , ако не бях видяла нямаше и да знам , ама чудно от къде
. Много мъчни ми стана обаче
. Нямаме нужда от допълнителни чадъри и т.н.
.
. Сега трябва да се обадя в Бейби дизайн да си ми платят и хонорара
!
! И наистина лошото е, че заради кърменето не можеш да пиеш нищо ....
.
. Това дребното май започва всеки ден с изпълненията
. Да не би нещо да си е прескрипала устничката на мухотрепачката?! То сега нали всичко и е в устата и може нещо да я е извъртяла и да се е прескрипала без да разбере. Пак добре, че не я е заболяло
. Милата тя!

нооо не съм много сигурна.Рали ако имаш стара кутия от Аптамил 1 прочети да видим там има ли разлика
нооо не съм много сигурна.Рали ако имаш стара кутия от Аптамил 1 прочети да видим там има ли разлика
. Казва лекарката им така казала .