Пумпалче ..Честито и на малката Ради! 

)))Благодаря за която!Много е красива с тези полумесеци и мечоците 
е замина ми лака малко на краката ама айде нали ми е половин рожденичка ... и до 6:30ч сутринта и слушахме песните и целия репертоар от звуци(комшиите сигурно и те
После чак в 11:30 стана и аз с нея ,добре че телефона взе да вибрира ,че не се знае до кога щяхме да го откараме.С 1 дума режим нулев !
)))Благодаря за която!Много е красива с тези полумесеци и мечоците 
Аз правих темата тоя път , е останаха неща и от старата , защото нямах време да променя всичко ама горе/долу се получи
. За пръв път правя тема , и макар и малкото промени който направих да ви кажа не е толкова лесно колкото изглежда ! Е , не е и невъзможно де , ама наистина трябва да оценява труда на другите !! Доста труд са положили момичетата да я направят - балгодарим за което
!!
Честита половин годинка , да е жива и здрава малката и да ви прави много щастливи
Наистина си е голяма занимавка,аз един път правих субтитри и после се
цял ден! Едва ли ще повторя:)
.Като се върна от почивката другата седмица ви искам на 6! И ще стискам палци всичко да е ок на изследването
!
! Нека да носи само усмивки и много щастие на мама и тати!
! Направила си я супер!
?! То реки изляхте
?! Как имаш сили и кога спиш бе човек?
.

, време няма
) :
, само ми тормози детето
. То са лиги , то всичко се завира в устата , то една кисела , кисела пу пу
. Бе въй бе ... аман от проблеми !! Ама с тия зъбки до ка сЪ покажат , тъй ще да е
( голямо успокоение
) !

. Чудя се до кога така
, имам нужда така една нощ да се наспя едно хубаво
( ама тя Габи какво ли си вика : Чакай си ти чакай , ако си нямаш работа хаха , скоро не мож те огрея
)
. Примерно в 14:30 яде , после в 16:00 заспа , и спа до 18:00 , като стана викам да и дам каша - нъцки бате
. Реве , дере се , дърпа се , кашата не иска !! И чак в 20:30 хапна , защо ли така
, и интересното е че всеки ден има по едно пропуснато хранене ...........

. Не го иска , и не го иска и това си е !! Айде домашен като и правя и го смеся с нещо , похапва ! Ама това от магазина абсурд ! Ама то честно казано , аз понеже като и давам пюре го пробвам , да видя все пак какво давам на детето си . Та то картофа ( купешкия ) на мен не ми харесва
, пък камоли на детето
!
.
То ми смешно , ама ич не е за смях
. Ама така ще е с тях нищо не можем да свършим
, ние сме същата работа , като съм сама с нея и до тоалетна едвам ходя
. Знам как е просто ... 
. Дърпам с аспиратора , и има , и има ... леле ужас ви казвам ! Тя като ме види с аспиратора вече и почва да плаче още преди да съм почнала да дърпам 
!
.........
, без проблем !! Е понякога по малко залитне , ама все пак е на 6м. дори това че седи сама е похвално за възрастта и
!!
. Отваря ми шкафовете , вади , вече почнахме и с белите
........
, абе ей опасна е , уж беше заспала , и ей сега се надигнах да я погледна тя се обърнала по корем и си зяпа
.
.
честита половин годинка на малката принцеска - жива и здрава

!!
, никаква те нямаше
, айде деобре дошла в клуба отново

. Какво надига главата? Сигурно иска да види на кой толкова пишеш .... Маймунка малка! Дано бързо и минават тези сополи, че дребосъците много го мразят този аспиратор. Представям си какъв ужас и е
? Калоян суче около 6-7 мин яко, след което започваме да се гоним по спалнята, да се упражняваме да викаме, зяпаме из цялата стая .... явно се наяжда. Спрях и да му додавам вече, защото реших да го тествам дали ще издържи. Нямаме проблеми и явно си му стига. А съм забелязала, че като тръгна да се цедя кърмата си тече на 4-5 струйки. Ама дали успява да се наяде хубаво за 6-7 мин нямам представа.....
.
.
. Мале, мале и шкафовете щом е започнала да отваря, значи ще ти става весело
.
! Хайде да се спрат за малко ....
! Аз да ти кажа май си свикнах да ни е такова ежедневието и вече не го приемам и така драматично както в началото. Забавляваме си се и не усещам кога минава деня. Само да са ни живи и здрави, пък то белите тепърва предстоят.
. Хайде лека и непробудна нощ на всички
!

Ичестита месечинка и на вас,Бъфче

...Май ще да е някой летен вирус.Температура 2дни и сега леко разтройство...Носим се през деня...потиме се 2те и така...взе ми тока таз девойка....Баткото не беше така,имам чувството,че нея от въздуха я намират вирусите...хем се кърмим,ама на,преди месец май бяхме болни и сега пак...Както и да е,дано поне сега си изгради имунитета и като голяма да ги нямаме вече такива! 
Ама дано да имаш късмет
За всеки случай Калоянчо ще ти е супер тренировка
За сукането и ние ядем по-кратко вече,може би максимум 10 мин...
Иначе си слагам един мазничък бг крем,ама искам нещо по-по 
!Аз ще слагам Ради в бънджито,само да и мине болестта
))
) , с урината зор видяхме малко
. Отидохме в кухнята , ММ пусна водата , свекървата я сви ( така все едно издържаш детенце ) , и аз от долу седя с контейнерчето
, голям цирк ама за 10мин. свършихме работа !!
! Ваксината отложихме за по натам , да оправиме сополките първо , дадоха ни други капки и така . И прегледа с ехографа ще го направим след 2 седмици , че лекарката ни препоръча един , ама той бил отпуск та ще го почакаме , сега +/- 2седмици не мисля че е толкова фатално
!
!! Да си жива , здрава , много щастлива и обичана жена и майка
! ( абе аз видях в фейсбука че имаш РД и викам само да не ни почерпи
) !!
, и вие не падате по долу от нас мила хаха , опасен е малкия !!
! Браво за навиците който продобивате , това е мого хубаво много се радвам
!
, честита ви половин годинка , да е жива и здрава малката
!
, от сега почнахме с късането и белите , за по натам не знам
. Абе да сме здрави , пък другото се оправя !!!
. Аз и вчера ви бях питала 
Аз все като предстои такъв момент се стягам... много мразя и за мен и за ММ и за малката и изобщо за който и да е близък да има моменти на изследвания... но в днешно време пък е ключово човек редовно да си прави изследвания, тъй като медицината толкова е напреднала, че дори най-гадните болести, ако ги хванеш навреме се лекуват... Но в България нямаме никакъв навик за грижа за себе си и изобщо за превенция на болести... Тепърва предстои да се образоваме по тия теми... Отклоних се сори... 

Моята количка става, ама събирам мнения и за останалите. Нашата количка е Jane Nomad - не е лоша, високо проходима е, тежичка е, но пък е доста стабилна... няма кошче за кола и това, което съм видяла като недостатък е, че летния кош може да е само с гръб към мене детето и не го виждам, освен това няма пълно легнало положение летния кош.... Става въпрос за моята ... етърва ли как се казва - на двама братя жените - ще ражда септември живот и здраве
Двамата братя ще имат дечица в една и съща година
Много се кефя, че Биляна ще става кака
Та етървата трябва да си избере количка. Съобразено с това, че бебето ще е малко зимата и март вече ще може да е в седнало положение, ми се струва, че летния кош трябва да е по-сполучлив от моя. Ще чакам предложения - благодаря ви предварително 
Препоръчани теми