това страшно ме обнадеждава. И обрива ни мина. не съм вярвала, че толкова малко бебе може да прави всичко извън памперса 
Преди да се роди бебето всичко без списък събирах без да забравя нищо ама сега..Утре живи здрави тръгваме сутринта.От както стана малко по-прохладно вечер малко имаме напредък с пюретата ама да не приказвам много,че като приказвам после всичко се разваля.Ние имаме също стандартните направления за 6м ама май след почивката ще ги правим т.е. другата седмица към края.
А за това ,че според теб не си захранила правилно не се ядосвай щом детето не е получило реакция значи правилно си направила.Някои деца наистина са алергични(те са по-малко от здравите) ама тези дето не са за какво да се лишават от всичко като тези с алергиите...а то ако си е алергично ще си е алергично и не зависи от 1 парче банан това.И аз ако отида в страна дето ядат скорпиони и гущери и си хапна 100% ще направя реакция ама тия дето си ги ядат цял живот нищо им няма 
Ако продължавахме така до 6м щеше да има полет към асфалта не дай си Боже

Калориите не съм ги чела (ама ще погледна че ме заинтригувахте) ама от много майки също съм чувала ,че почват да не се наяждат с 1-ца и някои педиатри даже предписват и 2-ка малко по-рано преди да навършат 6м.Ама то от калории не зависи дали ще се наяде детето има храни ,които те наяждат и са с по-малко калории ,а я шокола например к'во ще наяде пък калориите са фул
Ама и аз мисля,че няколко седмици не са от значение и наистина си е до дете.Всяка майка си познава детето и си знае най-добре от какво се нуждае 
Много съжелявам за ТМ дано е добре човека и поне дето викаш наистина 3 седмици почивка е получил за сметка на това.Макар,че повода не е хубав:(((
скоро не съм пробвала де може и сме пораснали:)
) така та се надявам да имаме и ние успех 
, всичко и голямо
. Та видях в един от магазините , като моята количка само че пепел от рози ( малко по тъмно де ) + нещо като бежово , но не точно
, чак ме хвана яд че я нямаше когато аз купувах
, не знам точни модел , ама ако трябва ще питам жената
. Тук ми е съседка , знаем се на ''здрасти'' само , има момченце малко по голямо от Габи , и много готина количка . Дано 2рото да ми е момче
, то в крайна сметка живо и здраво да е ! Ама мечтата ми е да имам момиче и момче ! Първо исках да имам момче , после момиче , ама не стана така както исках аз
. Макар че няма да откажа де хаха , абе живи и здрави в крайна сметка !!!

, всичко и голямо
. Та видях в един от магазините , като моята количка само че пепел от рози ( малко по тъмно де ) + нещо като бежово , но не точно
, чак ме хвана яд че я нямаше когато аз купувах
, не знам точни модел , ама ако трябва ще питам жената
. Тук ми е съседка , знаем се на ''здрасти'' само , има момченце малко по голямо от Габи , и много готина количка . Дано 2рото да ми е момче
, то в крайна сметка живо и здраво да е ! Ама мечтата ми е да имам момиче и момче ! Първо исках да имам момче , после момиче , ама не стана така както исках аз
. Макар че няма да откажа де хаха , абе живи и здрави в крайна сметка !!!
. Аз обожавам децата и бих родила не само още едно , ами и 2 и 3
! Може и трудно , но все ще се отгледат ! Ама пък поне още едно детенце си искам , било то момиче/момче - живо и здраво да ми е пък каквото дойде
. За радост чак до това вашето положение не сме стигали! От кога не е акала Ивана?
. От 2-3 седмици му давам чайче, тъй като вода не иска да пие. Хареса чая и може би и това помага. Започнах да му го давам, първо, заради жегите и второ - за да му помага да се изхожда редовно. Не знам дали е от него, но вече наистина нямаме проблеми.
!
! Пиши като се върнете. Лек път и умната
! 
мислех,че всеки ден може.
представих си как се търкаля
опасна е
а на Пламена вече няколко пъти и се разранява устната от вътре и единственото обяснение,което имам е ,че когато лази понякога си търка главата по леглото,най вероятно с отворена уста
и на мен ми е супер криво като и видя наранена устничката.
ние заминаваме в понеделник

. Иначе са опасни малки мишлета