Отговори
# 720

Изследванията са профилактични и всичките със шестмесечни бебоци минаваме. Не се притеснявай. Млякото може да го смениш. На моята не и стигаше и минахме на аптамил две
[/quo
Аз като чета състава на Нан 1 и Нан 2 единствената разлика е в калориите ,единицата има малко повече калории от двойката,съответно двойката е по лека.Аз си го обяснявам с това,че вече приемат и друга храна  newsm78 нооо не съм много сигурна.Рали ако имаш стара кутия от Аптамил 1 прочети да видим там има ли разлика

Аз имам Аптамил 1 , още сме си с него даже . Една приятелка ми беше казала че Аптамил 2 , бил по лек , докато 1 бил по хранителен ( нещо такова ) , и ако примерно детето наддавало по по малко , било по добре да остане повече време на 1  newsm78 . Казва лекарката им така казала .
Аз не знам , нашата не съм я питала ама за сега ще останем на 1 , пък след някоя и друга седмица ще го сменя на 2  Peace

Hugзначи правилно разсъждавам

# 721
Привет от морето днес е хладничко и реших да драсна някой ред на Кристиян морето засега му се отразява добре печем се,сутрин обикаля по плажа и диша с баба от морския въздух,палним му басейнчето  с морска вода и го чипкаме по малко,когато имам време ще кача и някоя снимка,не съжалявам че го взехме и него на море макар че бях в голяма чуденка.

# 722
Принципно не искам да влизам в излишни спорове.
Въпрос на лично мнение и желание.
Според мен адаптираното мялко е направено да отговаря за нуждите на детето във съответната възраст. Странно но факт... Моето двте яде повече от аптамил 1 и огладнява по често от мего. Давам аптамил 2 от седмица, тя пие по малко млекце и е сита. Така че аптамил2 в този момент отговаря на нуждите на моето дете

# 723
И такааа ,прибрахме се от прегледа и се оказа ,че имаме хемоглобин на долната граница.Задължиха ни да ядем месо (педиатърката) ,ако не беше хемоглобина ,нямаше да дам ,но след като отказва да посочи алтернатива за покачването му (например хапчета) ,ще давам месо..няма как..С кое се започваше ,заешко и после...?И как точно се захранва ,както със зеленчуците ли?
Исках да започна с плодовете ,набавих си круша ,май ще ги въвеждам заедно с месото...Спомена нещо и за жълтък ,но с него няма да бързам още...
Освен това ,някоя от вас знае ли добър уролог в Трета градска  и евентуално малко повече инфо за работното му време?Благодаря!  Flutter    bouquet

# 724
Заешко, пуешко, пилешко итн. Нашият педиатър каза през ден се дава.

# 725
И такааа ,прибрахме се от прегледа и се оказа ,че имаме хемоглобин на долната граница.Задължиха ни да ядем месо (педиатърката) ,ако не беше хемоглобина ,нямаше да дам ,но след като отказва да посочи алтернатива за покачването му (например хапчета) ,ще давам месо..няма как..С кое се започваше ,заешко и после...?И как точно се захранва ,както със зеленчуците ли?
Исках да започна с плодовете ,набавих си круша ,май ще ги въвеждам заедно с месото...Спомена нещо и за жълтък ,но с него няма да бързам още...
Освен това ,някоя от вас знае ли добър уролог в Трета градска  и евентуално малко повече инфо за работното му време?Благодаря!  Flutter    bouquet
annieat не знам защо предпочиташ да даваш хапчета, отколкото да захраниш с месно пюре, след като имате нисък хемоглобин .....  newsm78 (ако съм те разбрала правилно)?! А и щом сте били днес на консултация твоят педи не ти ли даде отговор на поставените въпроси?
Ето аз какво знам от нашата педи. Ти, разбира се, си прецени дали да вземеш предвид това, което пиша. С месните пюрета не се захранва така както със зеленчуковите, тъй като съдържанието на месото в тях е около 10%. Даваш направо цяла порция. Ние започнахме с пуешкото, тъй като нашата педи каза, че това било най-лекото месо. След пуешкото било пилешко, заешко, телешко, агнешко. Свинското и рибата били за след 1 год. Аз след като въведа всичките месни ще пробвам и жълтък.
За плодовите пюренца - мисля, че можеш да си ги даваш вече. Ти си прецени кога и с какво да започнеш  Peace.
Ние не сме ходили на уролог. Нашата педи каза, че пишлето е добре  Peace.

# 726
Нашата каза да започна със заешко ,после пилешко и пуешко през ден ,ама май не е от такова значение ,все са подходящи.Днес дадох круша и искаше още  Laughing Нали е сладичко...За пюретата - цяла порция ,ама как ,като е 190 грама ,а ние едва със 125 се справаме? Мисля да деля на 2 (по 95) и да додавам зеленчук до 125 на първо време ,1-я и третия ден с месо ,по средата само зеленчуци и след месата - зеленчуци с жълтък...Нещо такова беше...Така няма и да се изхвърлят ,защото готовите са скъпички.Крушата и плодовете - по 1 бурканче на 3 дни ,сутрин и следобед за вторите закуски по 2 лъжички ,за да няма разхичение..Когато въведа и кашите ,ще ги понамалим...хм...
 Crazy

# 727
Момичета ние бяхме на село два дни понеже за богородица има супер събор.
Доста сте изписали
Четох четох и мислех това ще напиша, онова ще напиша, но забравих какво щях да пиша.

За оригане се оригаме ако не сме заспали
За плодово пюре започнахме с круша, ябълка и синя слива защото не са алергизиращи
За количките нашата е дорейн и отговаря на изискванията ще гледам скоро да пусна линк
Не лазим още но всичко което казва бъни за нейната габи важи с пълна сила и за нас
На бънджи я слагам от 4ти месец но в началото по много малко
Но проходилка в седмицата веднъж за 2 минути си и случвало
И ние се нацокваме много бързо

Щях още да пиша но...

# 728
  • София !
Аз също не искам да навлизам в спор , но според мен си е до дете  Peace
Приятелката ми която ми каза това , тя е с близначки , и вика докато им давах Аптамил 1 ,  изкарваха повече време , като минахме на Аптамил 2 , все са гладни .Така че всичко си е строго индивидуално  Wink . А онова което написах по горе все пак е казано от лекар , не от случаен човек !!

# 729
Аз също не искам да навлизам в спор , но според мен си е до дете  Peace
Приятелката ми която ми каза това , тя е с близначки , и вика докато им давах Аптамил 1 ,  изкарваха повече време , като минахме на Аптамил 2 , все са гладни .Така че всичко си е строго индивидуално  Wink . А онова което написах по горе все пак е казано от лекар , не от случаен човек !!

Бъни до дете е... Моята приятелка с първия си син се измъчи.тя беше на лактана 1 и педито на детето и беше казала да не го сменя, а на детето не му стигаше. В крайна сметка като го смени проблемапрестана. При моето дете е същото

# 730
  • Sredets/Burgas

След 6-ти месец нуждите на бебето от желязо се увеличават за сметка на някои други микроелементи...
И към АМ2 се преминава именно заради по-голямото количество на желязо,
съответно и калий, натрият остава същия...
Мазнините, въхлехидратите и белтъчините на практика остават непроменени,
различията са незначителни откъм единици...
Разликите в количествата основно е при микроелементите...

А относно месните пюрета... още не съм сюрпрезирала докторката, че е вегетарианка Mr. Green...

# 731
  • София !
В крайна сметка , всеки сам си преценява какво да дава  Wink

# 732
Вили, да отидеш да си вземеш хонорара от Бейби Дизайн... една розова количка за следващото ти дължат или едно кошче за кола поне Simple Smile Моята етърва си избра твоята количка (за съжаление зелена - и аз много харесвах пепел от рози, нооо иска зелена момичето)... Казвай сега имаш ли идея къде да отидеме да я гледаме на живо първо и откъде е най-изгодно да си я купиме (че се оказва с навлизането на интернет пазаруването, че тия двете места не винаги съвпадат)... Благодаря ти още веднъж!

Благодаря много на всички момичета за помощта!   bouquet

Ники, пита ме за фотографката... знам, че се казва Калина и знам, че може да я намериш във фейса - "калина ме снима" се казват снимките, които е публикувала на бебоците... Някъде в първата тема около раждането ни беше писала, че се интересува от снимане на бебета и който иска да й пише или да се обади и беше оставила координати. Та на мен ми беше интересно дали някоя мама не се е възползвала и какви са били условията, но явно всички сме били така ошашкани от новия човек в семейството, че никой не й е обърнал внимание... hahaha порови в предните теми, като започнаха да се раждат масово февруарчетата...  Hug

# 733
Вили, да отидеш да си вземеш хонорара от Бейби Дизайн... една розова количка за следващото ти дължат или едно кошче за кола поне Simple Smile Моята етърва си избра твоята количка (за съжаление зелена - и аз много харесвах пепел от рози, нооо иска зелена момичето)... Казвай сега имаш ли идея къде да отидеме да я гледаме на живо първо и откъде е най-изгодно да си я купиме (че се оказва с навлизането на интернет пазаруването, че тия двете места не винаги съвпадат)... Благодаря ти още веднъж!
Оооо Леда много се радвам, че сте избрали точно тази количка  Hug! Надявам се и етърва ти да е толкова доволна от нея, колкото съм и аз. А ММ искаше да вземем зелената, също беше много готина, ама аз си избрах сивата. А ако имахме момиче, то хич нямаше да се чудим - розовата щеше да бъде. Ама пък като видите количката на живо, може да изберат розовата Wink.
А иначе, аз я купих от магазин Слънчице в Люлин. Ето линк към магазина - http://www.moebebe.com/?id=2. Там има и карта къде се намира магазина. Иначе съм вииждала магазин на Бейби дизайн срещу Мол Сердика. Не съм влизала в него, но предполагам, че и там ги има.
За цените - когато купувах нашата правих проучване дали мога да я намеря на по-добра цена, отколкото излиза в нета. Явно обаче политика на фирмата е да ги предлагат на една и съща цена и в сайтовете и по магазините. На всякъде я гледах на 690 лв. Е, определено е по-добре да отидеш на място в магазина, защото ще ви направят пълна демонстрация кое как се сваля и т.н.
Хайде успех  Peace! Надявам се, че съм била полезна  Simple Smile!

# 734
  • София !
Леда - Радвам се че етърва ти е харесала количка !!
Като казахте пепел от рози , днес обикалях детските магазини че търсих на Габи обувчици , и едва намерих  ooooh! , всичко и голямо  ooooh! ooooh! . Та видях в един от магазините , като моята количка само че пепел от рози ( малко по тъмно де ) + нещо като бежово , но не точно  Laughing , такъв един цвят пфф .. Обаче много сладурко се е получило  Heart Eyes , чак ме хвана яд че я нямаше когато аз  купувах  Laughing .
Ама е нов модел , защото долу на това за крачетата пише Лорели , а не Бертони , а нали вече Бертони станаха Лорели  Mr. Green .

Аз съм си харесала една мъжка количка  Joy , не знам точни модел , ама ако трябва ще питам жената  Joy . Тук ми е съседка , знаем се на ''здрасти'' само , има момченце малко по голямо от Габи , и много готина количка . Дано 2рото да ми е момче  Praynig , то в крайна сметка живо и здраво да е ! Ама мечтата ми е да имам момиче и момче ! Първо исках да имам момче , после момиче , ама не стана така както исках аз  Laughing . Или другата мечта ми е близначки , или близнаци момче/момиче , две момчета ми се виждат множко  newsm78  . Макар че няма да откажа де хаха , абе живи и здрави в крайна сметка !!!

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 16:49 от bunny : )

Общи условия

Активация на акаунт