нооо не съм много сигурна.Рали ако имаш стара кутия от Аптамил 1 прочети да видим там има ли разлика
. Казва лекарката им така казала . 
значи правилно разсъждавам

(ако съм те разбрала правилно)?! А и щом сте били днес на консултация твоят педи не ти ли даде отговор на поставените въпроси?
.
.

. А онова което написах по горе все пак е казано от лекар , не от случаен човек !! 
. А онова което написах по горе все пак е казано от лекар , не от случаен човек !!
Моята етърва си избра твоята количка (за съжаление зелена - и аз много харесвах пепел от рози, нооо иска зелена момичето)... Казвай сега имаш ли идея къде да отидеме да я гледаме на живо първо и откъде е най-изгодно да си я купиме (че се оказва с навлизането на интернет пазаруването, че тия двете места не винаги съвпадат)... Благодаря ти още веднъж! 
порови в предните теми, като започнаха да се раждат масово февруарчетата...
Моята етърва си избра твоята количка (за съжаление зелена - и аз много харесвах пепел от рози, нооо иска зелена момичето)... Казвай сега имаш ли идея къде да отидеме да я гледаме на живо първо и откъде е най-изгодно да си я купиме (че се оказва с навлизането на интернет пазаруването, че тия двете места не винаги съвпадат)... Благодаря ти още веднъж!
! Надявам се и етърва ти да е толкова доволна от нея, колкото съм и аз. А ММ искаше да вземем зелената, също беше много готина, ама аз си избрах сивата. А ако имахме момиче, то хич нямаше да се чудим - розовата щеше да бъде. Ама пък като видите количката на живо, може да изберат розовата
.
! Надявам се, че съм била полезна
!
, всичко и голямо
. Та видях в един от магазините , като моята количка само че пепел от рози ( малко по тъмно де ) + нещо като бежово , но не точно
, чак ме хвана яд че я нямаше когато аз купувах
, не знам точни модел , ама ако трябва ще питам жената
. Тук ми е съседка , знаем се на ''здрасти'' само , има момченце малко по голямо от Габи , и много готина количка . Дано 2рото да ми е момче
, то в крайна сметка живо и здраво да е ! Ама мечтата ми е да имам момиче и момче ! Първо исках да имам момче , после момиче , ама не стана така както исках аз
. Макар че няма да откажа де хаха , абе живи и здрави в крайна сметка !!! Препоръчани теми