,незнам дали този вариант ще ти допадне .
. Сигурно ако решим да се връщаме в този хотел, в който бяхме няма да ни пуснат вече. То такъв рев на да ли са виждали и чували хората
. Съжалих съседите направо..... ама какво да се прави
.
. Виж, ако измислиш и как да стане номера с плод на клечка цена няма да имаш
!
.
.
Сега с повече деца е още по-сложно да се комбинира, не може да лишаваме големите, пък малкият се очертава същия капризник, така че се борим да свикваме и това е положението.
Да споделиш после ноу-хау, ако пробваш. На Христо любимото е краставица като че ли, следвана от ябълка.
Благодаря за пожеланията за кошарката и аз си пожелавам да я ползваме със здраве и не само Ники ами след време братчето/сестричето и да и се порадва също
Пък сега е сезона на всичко и мисля да яде каквото и се яде пък до зимата все ще го прояде и цяла зима(а и цял живот) ще е на картофи и не мисля,че е голяма загуба 
Направо не знам как се оправяш с него
Ама Пумпалчето най -точно го е казала за почивката след почивка!

) http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11631&cat=40 и вчера имахме успех с един плод,който намачкан или на пюре не го искаше

. Нека малко да позабравя какво е било и тогава ще се пробвам с второто. Сега пък ме успокояват, че с вторите не било така. Те били по-кротки, понеже не им се обръщало толкова внимание
.
. Млякото ми вече завираше, крема разбъркан с миксера и чувам диването реве от спалнята. Викам си, ще успея да го приспя.... Ама нашият си се разсънил и да не би случайно да ме изтърве, надава вой да го взимам. Е, то се видя, че няма да спи. Взех го и бум в шезлонга и до мен до печката. 5 мин кротува и започна да му става скучно. Аз започнах да се правя на маймуна - то не бяха песни, танци, каквото се сетих .... а междувременно бъркам крема да не стане на бучки. В един момент обаче Калоян реши,че не съм толкова интересна и писна с цяло гърло и като потекоха едни сълзи
...... майкооооо милаааа. Да го взимам! Е да ви кажа това беше най-бързата торта, която съм правила. При това с една ръка и с 8,5 кг Калоян в другата
.Препоръчани теми