Ама никой не ангажирам с мнението си 
Иначе и Раличка има примерен режим-6,00 мляко, 9,30 часа-мляко, 12 часа-пюре и мляко, 17 часа-мляко и 20,30 мляко.Иначе още в столчето за хранене не сме я сложили-като се върнем от морето-тъкмо тогава ще е 6 месеца и 7 дни.Нашето столче е чико полли и съм доволна.Май съм заложила на марката чико-така се случи, че и количката и шишетата са с тази марка.Изпих си вече кафето и тръгвам.Приятен уикенд
!
! Този нашият Калоян тотално ни разказа играта
. Прибираме се днес след 3 нощувки, с последни силици се докопахме до колата и газ към нас. Даже се чудихме дали още вчера да не се прибираме .... ама остискахме до днес. Някакъв ужас беше това нашето. Калоян не спря да мрънка и да реве. Стаята ни след обяд се напичаше и нашият тотално отказваше да спи след обяд в стаята. Вечер се приспивахме ужасно трудно след обилен рев. 2 от 3 вечери не го къпахме, защото беше най-големият мрънкалник. Абе изобщо ........ не мога да ви опиша. За капак - снощи реши че ще будува от 2 до 4,30ч. Побърка ни! И така стигнахме до заключението, че с това нашето диваненце не трябва да се ходи никъде. Направо се радвам, че не тръгнахме за морето. Е, тогава щеше да ни вкара в егати филма.
.
.
! Нека да ти е жива и здрава и много да се слушкате!
и после в леглото
. 

)mariqplam,може би ако има повече различни зеленчуци в домашното пюре,повече ще и се хареса на Плами. 
Много сме зле...
Да си я ползвате дълго време със здраве!:)
Можем да се включим в състезание "на кой най-последно ще му излезе зъбчето"... 
Хубаво да си починете на хладно!
Аз се стреснах малко от вашите преживявания...
Еми...с децата така...екшън по всяко време
Да не сте улучили момент на пробиване на зъб,че така е било неспокойно детето 

Ти от това което най - се опасяваше , то взе че стана
.
И ехограф 
. Само че то не се дава за следобедно хранене, т.е не наяжда, а се дава между храненията за нещо като десертче
. Поне аз така знам де. Аз нещо не успявам всеки ден да му давам плодово, тъй като гледам да е между следобедното хранене, а то пък често тогава спим и пропускаме възможността за хапване. Преминаваме направо на същинската част със сукането
?! Ако ще прилича на баща си, то хич не се очудвам, че не се впечатлява от плодовите пюрета. Баща му без расло на кокъл не сяда на масата.
. Дребният си беше отхапал парче диня, та му рових из устата да го изкарам, че да не се задави. Пробвах пак да му дам, но той вече знаеше за какво се използват зъбките и се отказах да му давам да смуче плодове и зеленчуци
Аз се стреснах малко от вашите преживявания...
Еми...с децата така...екшън по всяко време
Да не сте улучили момент на пробиване на зъб,че така е било неспокойно детето 
! Не знам какво беше това чудо. Снощи пак имахме безсънна нощ и не сме спали почти цяла нощ. Сега дребният заспа и си викам - давай да се търкулвам и аз и да използвам момента. Да, ама не! От умора ли, не знам, ама 40 мин се въртях и накрая станах. Не мога да заспя. Дано поне Калоян да се наспи, че то е някакъв ад тези дни
. А и аз започвам да се чудя дали не му пробиват и горните зъбки и затова да е такъв неспокоен ....
. За сега нищо не се вижда, ама то ще се разбере скоро.
! Такава обица на ухото ни сложи, че дълго ще я помним тази "почивка". Не съжалявай, че не сте успели да отидете някъде. Ето, виж че има и такива варианти като нашият
. Вие как сте? Оздравяхте ли вече?
А за ПКК, урина и ехограф - да, ние ходихме
. Шест точки сме от всякъде
!
!
!
Пумпалче, пиши ни и нас за състезанието за последни по никнене на зъби

Ама не се предавайте, той сигурно само е искал да види дали ще ви уплаши... На тая възраст, както свикнат, нали знаеш. Така че смело взимайте тапи за уши и хуквайте на следваща почивка
Така че - честито! Ако искаш да ти е спокойно дали не се е ударил, като тупва тук там, можеш профилактично за му даваш хомеопатичното арника (ако има натъртване, да се разнася по-бързо) - 5 хапченца разтворени в малко вода. 
Препоръчани теми