- аз свалих сумати клипове с тренировки - то не беше зумба, хип хоп, пилатес, Синди, но познай колко съм ги правила... Моята лекарка каза, че след втория месец още (след като ми беше свършило кървенето) спокойно мога да правя каквото си искам - и коремни преси също, но... то си зависи и ти как се чувстваш. Аз в началото като свалих тия програми, правих и коремните упражнения - нямаше никакво дърпане от операцията, но ми беше много трудно, така съм се отпуснала 
Честито на половингодишните бебчета! Да са живи и здрави, спокойни и щастливи - и родителите покрай тях
Ние се родихме почти последни така че имаме време засега, но все пак се притеснявам, че нямаме още ни зъбче, ни нищо... дори подутичко няма. Установих, че пълзиме назад по това, че я оставям на едно място и я намирам по-назад по права линия... Но го прави много неусетно... А напред не ще и не ще - лъжа я с играчка, подпирам крачетата, тотално отказва. Иначе на бънджито се забавлява много.
Честита ви половин годинка - живи и здравички 
За съжаление, специално американските са много трудни с поръчката - пътят е скъп, плащаш ДДС ли, мито ли - абе плащаш нещо и хич не се връзва сметката... НО ако намеря вариант - вярвайте ми, друго няма да купя. 
Реших, че за едното парти няма да си развалям режима я - нито нейния, нито моя 
След статията, която си постнала, направо почвам да клоня към правени пюренца... А за плодчето - още утре ще й дам прасковка да видим каква ще е реакцията, ще пиша.
Отдавна не съм писала ,но имахме гости и други ангажименти.Не можах и да ви изчета ,но ще наваксам:)
). А най-хубавата разлика за мен е 4-5 год,тъкмо единия да стане самостоятелен и да може да се бърше Д-то сам,после единия кандидат студент другия тъкмо почва гимназия и като дойде реда и той да става кандидат студент баткото/каката ще е завършил/а и ще може сам да се издържа.Ама както казах е Божа работа и гаранции няма:))
мерси за статийката и аз точно така разсъждавам,но момата е решила,че мое производство не желае
А и знаеш всяко дете си е различно
много странно а аз така се надявах поне по 10 мин да се забавлява 
В крайна сметка ще му дам бананово пюре или каша и ще си реша бързо-бързо всички дилеми; засега не е много пълен, така че и това е вариант.
Първо честити половин годинки на всички бебоци които са ги навършили вече. След още толкова ще ядем торти

Майстора нищо не направил 
Гласувах за второто предложение, че все пак живеем на морето, но се надявам сегашното заглавие да остане поне още малко 

Гласувах за второто предложение, че все пак живеем на морето, но се надявам сегашното заглавие да остане поне още малко 

. И за вечеря му дават каша , което означава към 20:00 примерно ... Така че според мен си действай така като искаш ти ! Не ги слушайте толкова тия педиатри бе хора , водете се по детето най - вече !!
, какво да коментирам просто
. Препоръчани теми