Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 334
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Енергото не знам, но можеше да ъпдейтнат изравнителните сметки на топлофикация  Joy

Даж, както вече не ни прави впечатление, че хора гласуват срещу пари, така може би след време няма да ни прави впечатление професията протестиращ, така ли да разбирам, че вървят нещата?  Thinking Ми, евалла! Нали се сещаш защо ги има? Защото тия, на които им викаме корумпирани кретени са едни от нас и много добре знаят как се "оправят" нещата. Да, нека ги натиснем, но ако е удобно да не се държим като тях. Това ми беше мисълта... И е време да се смени подхода. Сигурна съм, че вече вицове си разказват за софийските разходки. Иначе ми е през ... и за хрантутниците дето ни цицат, и за тези, които им лижат задниците. Болно ми е за Хората!

и накрая една превъзходна новина  hahaha Къци Вапцаров се завръща на екран с “Риск печели, риск губи”  Joy Тук моите проблеми от всякакво естество свършват. Даже сега се местя в Кино и телевизия да пусна тема  Mr. Green "СкакаУец"  Laughing

# 511
Да, това за промяната в закона за Тр. армия  го чух на обед по радиото , плете си гащите тоя за следващите поне пет години , ако не го наследи дъщеря му след това   Mr. Green
Лакунче , това което казвам е , че зган винаги е имало и ще има , но на мен не ми пречи да съм себе си , защото аз и околните ми не можем по друг начин  Peace
 Новината за Къцамун ми е точно на време   Laughing

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 19:59 от dajoan

# 512
Жална и майка на Варна  smile3511

# 513
  • ÇapulcuLand
Redhack са свършили много добра работа днес  Laughing

Утре пък ще се проведе 1-ви традиционен карнавал на водните битки.
Мястото е добре познато на всички любители на водните спортове - пл. Таксим.
Началният час е 18:00.
Анонсът за карнавала гласи: Щом няма вода от TOMA камионите, ние си имаме своя.

Условия на карнавала на водните битки: лимит от 500мл вода на човек и общо времетраене на карнавала - 10-15 минути, с оглед НЕразхищаване на водни ресурси  Mr. Green

Като видях в какъв аква-парк е превърнат днес Таксим, си мисля че общината е решила да даде едно рамо на водните бойци утре:

от много зор да строят, спукали една от централните тръби и заляли площада с все метростанцията на Таксим...

...и отворили тази при Гези Парк  hahaha

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 20:51 от çapulcu geryka

# 514
Крива баба си признава  Joy Joy Joy Ех, Ердо, ех!  Mr. Green

Мацки, чухте ли Коко Тайсъна как нахвали Езел в Черешката на тортата? Simple Smile Паднах! Гледал го бил със субтитри и плакал на всички серии. Утре ще намеря видеото в Нова...

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 21:05 от lacunababe

# 515
 Joy Първото предаване от тази компания,което изгледах и Коко застреля Нана с това признание.
Ама за субтитрите,не дочух май с превод го е гледал.И плакал,плакал  Joy
Ще хвана да го изгледам тоя филм най на края и аз.И без това се чудя какво да си пусна.

# 516
Еееееееееее   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Заинтригува ме , аз ги гледах снощи и умрях от скука  Tired , ама на откъде да зная , че тоя образ , ще се включи с такава реплика за Езел . Отивам още сега да го търся .  Laughing

# 517
Гери Peace Peace Peace, много интересно - 1-ви традиционен карнавал на водните битки, а аз се чудех, защо заливат демонстрантите се тези тежки водни струи, ми то било репетиция за празника newsm78 hahaha - само по 500 мл вода,  то ир е направо нищо работа Joy Joy Joy

# 518
  • ÇapulcuLand
Патета, не искам да ви развалям петъчното настроение, но при комшиите днес не е никак весело.

В с. Лидже, община Диарбекир, днес се е случило нещо много страшно. Повреме на протест на граждани срещу строителството на жандармерска централа, е започнала престрелка между демонстранти и силите за сигурност. В официалната информация се казва, че протестиращите са започнали да хвърлят камъни, последвани от коктейли молотов... тогава са се намесили силовите със сълзотвен газ и може би още нещо... Потвърдена е смъртта на две деца - 9-годишно момиченце  Cry и момче на 18 години  Sad Има и около 10 тежко ранени.

Кадрите от Лидже започнаха да постъпват в медиите преди малко, но са много стресиращи... не е много сигурно и доколко официалната информация за случилото се е вярна... Възможно е акцията да е за сплашване на кюрдското население, което е доминиращо в района.

Тази вечер в Кадъкьой, Бешикташ, Джихангир и по много други места хората излязоха да подкрепят тези в Лидже:

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 22:44 от çapulcu geryka

# 519
Еееееееееее   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Заинтригува ме , аз ги гледах снощи и умрях от скука  Tired , ама на откъде да зная , че тоя образ , ще се включи с такава реплика за Езел . Отивам още сега да го търся .  Laughing

http://play.novatv.bg/play/315435/  тук на 27-ма минута  Peace Капанов беше потресен, че някой може да харесва турски сериал... но така било то, тооо Коко и друга музика слушал  hahaha hahaha hahaha Абе, ей, калмук прост, що си мислиш, че тия дето гледат турски сериали са по-прости от теб, бе?

Гери, направо не знам какво да кажа. Две деца! Аман от идиоти, аман!

# 520
  • ÇapulcuLand
лакун и аз не знам.... не проумявам каква е тази жестокост, каква е тази жажда за власт. Защо трябва чуждите деца да плащат за това?!  #Cussing out И в същото време се правят по-набожни от папата! Аман, бе, аман!  newsm61

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 22:24 от çapulcu geryka

# 521
Продължавам да не разбирам! И да не приемам!
Каква е тая служба,какъв е тоя дълг,дето ти позволява да стреляш?  Sick Деца ...  Sick Не ми го побира ума,честно.

# 522
Лошото е , че така ще я карат още дълго . Едните ще подкрепят другите пък  другите първите .  Tired И по тоя път ще отпътуват много души  Sick

А Капанов е такава карикатура   ooooh! ,   с тоя интелект на врабче и той ще дава оценки на хората  newsm78 Писнало ми е от хора , които са се научили  що годе на нормален изказ , да си мислят че това ги прави интелектуалци . ooooh!

# 523
 Той да вземе да го изгледа, може да намери в него отговори за някои неща в живота си. Ай няма да бъда лоша и ще мълча  Peace

Добре де, тези от кюрдите, които повярваха на Ердо как ще обяснят сега смъртта на дечицата. Тези ли деца са новите душмани на нацията?  Sad

# 524
Той да вземе да го изгледа, може да намери в него отговори за някои неща в живота си. Ай няма да бъда лоша и ще мълча  Peace

tiptoe Три серии,докато не преместиха честотата на излъчвана,ама засрамих се и аз.

Цитат
Добре де, тези от кюрдите, които повярваха на Ердо как ще обяснят сега смъртта на дечицата. Тези ли деца са новите душмани на нацията?  Sad

Някой,някога е избил много деца,за да се отърве от Исус,тези деца са бъдещи диктатори,това е божията воля... Sick Млъквам и изчезвам,че ме втриса и ... чак ми се иска да повярвам,че полицая е стрелял по бащата на това дете,който е носел лека картечница  Sick

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 23:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт