Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 343
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Надявай се, Лиа. А парите от контрабандата малко ли са? Има да се плаща поне една година, нямат грижи. После даже могат да кажат, че са създали нови работни места  Mr. Green Сравнението ти с Турция не е много удачно. Там платените не дишат газ, те само пеят оди на радостта. Другото интересно е, че там Анонимните помагат на протестиращите срещу Ердоган, а тук Анонимните предупреждават  Thinking - http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F … 327_i.300578.html
Както и да е. Видя се, че така няма да стане. Да видим какво следва след кафето пред парламента. Може пък да е добре обмислено и да доведе до нещо добро.... Надеждата умира последна. Казвам го без грам ирония...

# 496
Първо да уточня, че мен ме каниха за вечерните протести, преди въобще да има намек за пиене на кафе където и да било  Peace

А пица?  Joy

# 497
Не, на гладно  hahaha Знаят, че не ям тесто от 4 месеца  hahaha

# 498

я едно позабравено семейство  Wink и те са били на прощалното парти на ВНЛ-то  Laughing

# 499
Така е Лакунка Hug, надеждата умира последна! Peace Като ни изтребят всичките, кой ще им произвежда стоките за контрабанда и кой ще им купува внесената такава? Joy Joy Joy Joy Или те ще си направят режим и ще работят на смени, за да се възпроизвеждат? rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 500
Апропо, не мога да позная дамата от "позабравеното семейство"?????? Shocked Прилича ми на Седефчето, но дали???? newsm78

# 501
Същата  Peace нормално е да не я познаеш. И тя като колегата Йозшенер се скри вдън земя, откак плакаха за пленения град  Mr. Green в рамките на пет измъчени серии  hahaha

# 502
Някъде ми попадна инфо, че Седефчето не се снимала никъде, щото чакала бебе. Дали и Ийит не е в същото състояние? hahaha hahaha hahaha

# 503
Сравнението ти с Турция не е много удачно.
Правилно  Peace .В Турция газта се пръска при нас направо се излива  Mr. Green Случайно естествено  Mr. Green

Изключително отровно вещество със специален европейски регламент за съхранение -трихлоретан е бил изпуснат много рано тази сутрин в химическия завод "Полимери" в Девня. Работниците са евакуирани. Екипи на Гражданска защита и местната пожарна отстраняват теча и обезопасяват района...Пробойната в цистерната с обем 5 000 куб. метра е възникнал без външна намеса, а резервоарът е бил доста стар. newsm78 (по европейски стандарт  за съхраняване Mr. Green)

# 504
Не, на гладно  hahaha Знаят, че не ям тесто от 4 месеца  hahaha
Лакун  Hug ми то нЕма смисъл да се хабиш, ако плащат на кг живо тегло, язък ти за висенето  Mr. Green

Патета  Hug много тежка тема сте подкарали за петъчна  ooooh!
като цяло споделям  Peace

Явно това е целта, да се подмени протеста - или да се оглави от някого, или да се опорочи като платен, та хората да се почувстват омерзени и да спрат да се събират...
Ами ако са пуснали нарочно платени хора и нарочно искат да се разчуе, че има платени, за да компрометират целите протести, да ги изкарат неистински?
Нима в Турция не действат провокатори? Провокаторът може да има много лица.
Аз познавам хора, които отиват и протестират по убеждения и от чисто сърце.  Peace
Peace

Разделяй и владей  Thinking Whistling страхотни манипулатори са, десетилетия практикуват и се усъвършенстват в това  Sick
Лакун  Peace не знам дали това са Анонимните, и кои всъщност са те (има си + и - да си анонимен  Wink) но разгледах няколко статии в сайта, всички са меко казано ... тенденциозни  Whistling
(А т.нар. Харта я игнорнах още като чух за нея кой, що...)

Grinning Grinning
За петъчно настроение  Grinning нещо от Архивите на БНТ. Все повече я уважавам тая тв, на фона на 'частните'  Crossing Arms

Ретро следобед - "Ку - Ку" - 1993г.  - Наследството на Гулденбургови /Георгиеви/ Laughing на 20-та мин.  Joy Joy

Скрит текст:
*Сузане, ако не допусне Подкрепа и КНСБ в пивоварните,  ще успее да възвърне стария блясък на заводите Гулденбург…

*Ще говоря с Графинята, незабавно да се правят нови избори! Ти се обади на Едвин да почва с гладната стачка…

*Синята идея уронва престижа на германската промишленост…

*Майко, ти трябва да признаеш – ТИ запали Партийния дом…

*Лично от Грегор Гизи научих кой е ударил Стефан Савов пред Народното събрание – Ян Балбек!

*Мишев, или Димитров  и Беров са уредили Гулденбургови да компенсират пивоварната със Солунската митница?

*Държим вече целия Слънчев бряг… Свързах се с борците…
Ние ще им доставяме специални потници, наколенки и накладки за БМВ—тата, а те няма да допуснат Балбекови да стъпят в курортите.
Борците ще оправят България, вярвай ми!...
Те са безобидни, обичат само да стрелят. Жени изобщо не закачат, това за българската потентност е мит…

*В България земите са върнати в реални граници.

*Гулденбургови са собственици на своите пивоварни.
Българският народ пие бира, оригва се и се готви за нови избори….
Всички са щастливи, радват се на труда си хората, и се обичат като братя…

Joy Joy Joy Joy
Смешно, но и стряскащо, колко актуално звучи след 20 години  Confused

а като гледам  кадрите на 19-та мин. тръпки ме побиват 
Много се надявам да не ни спретнат пак такова театро  Sick Tired Praynig

# 505
http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Murat_Mentes/kaybedenler-kulubu/38350   newsm78

гуглето не ми каза много, но имайки предвид кой е вестника, не вярвам да е хубаво  Thinking
сега гледам, че авторът на статията има предаване в Standart FM   newsm78
http://www.standart.fm/img/showcase/slide2_900x120-01.jpg

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 16:22 от пенда

# 506
Лакунче , винаги е имало платени . Ела само в Столюпиново преди избори ще се хванеш за главата . До сега там винаги печелят дПс -то на последните спечели в този район  БсП тУ познай , защо   Mr. Green  И въпреки всичко ходя да гласувам всеки път .  Laughing На протестите ходим с приятели с децата не само , че никой не ни плаща , но и влизаме в разход  Mr. Green Laughing затова не сме и всяка вечер . Политиката е кал , но е крайно време да ги натиснем та да не ми размахват пръст докато си пълнят банковите сметки за наша сметка . Стига вече са си седяли четири годинки комфортно в кожените си кресла . Крайно време е да им ги сменим седалището на столчета с дамаска от пирончета  Peace Но и аз затварям тази тема  ooooh!

# 507
# 508
Турските хакери RedHack изтриха голям брой задължения от последните сметки за комунални услуги на турски граждани. Хакерите също преименуваха няколко училища на имена на хора, загинали по време на протестите.  Laughing

Hurriyet http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/23604713.asp
Sol Haber http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/redhack-borclari-sildi … -verdi-haberi-754

пенде, сети ме с това видео за много неща, но най вече как се ходеше пеша /тук трамвайни коли не вървят/ Joy ах, как се ходеше пеша! имам няколко рекорда на светло и тъмно  Mr. Green на пек и студ  Wink.... ма то затова съм така стройна и младолика и до днес  hahaha

# 509
Турските хакери RedHack изтриха голям брой задължения от последните сметки за комунални услуги на турски граждани. Хакерите също преименуваха няколко училища на имена на хора, загинали по време на протестите.  Laughing

Joy Много готино!
Наще кво спят ми не подпряха енергото  Joy

Лакун и кебапчета ли нема?

Дам  Thinking
Турската армия вече няма да има право да прави държавни преврати
http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/06/28/2091944_turskata_armiia_v … a_pravo_da_pravi/

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 18:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт