Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 122

• 42 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте  Hug
Благодаря за инфото ! Положението е в тупик за сега явно . Но веднаж тръгнало ли е ве4е няма да спре , ту 6е тлее ту 6е гори . Като глдам и на6ите вземат уроци от Eрдо  ooooh! Mрежата им виновна , "талпата" , платените и как ли не нри4аха хората , който искат 4естност най накрая .
В Tурция като ги удари иконом. Кризата ни газа ни хим. Оръжието тогава 6е. Ги спре хората . За6ото таква е логиката на икономиката
 Peace

# 481
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Даж, най-отговорно ти споделям, че на мен също ми бе предложено заплащане срещу протест. Нали се сещаш как са опулих, потресох, вгадих и прочее? На следващия ден споделих с приятелка какво ми се е случило и тя ми се изсмя. Веднага ми сподели подобно нещо, само че ставаше въпрос за едни долни алкохолици и надница 50 лв на калпак. Пак се изсмях, опулих, потресох.... Е, на следващата сутрин видях въпросните пред парламента. Не смятах да го коментирам тук, даже, ако ви прави впечатление въобще спрях да коментирам протестите в Бг. ЗА мен това е цинизъм, който и да го плаща и подклажда. Тези пък, които взимат пари, за да "изразяват позиция", са още по-долни същества и от плащачите. Аз не съм гласувала никога за никой от тези в парламента последните 15 години, не мога и да ги понасям, откакто през 97-ма по същия начин ни използваха и захвърлиха я на някой терминал, я в девета глуха, но начинът по който се изродиха сега нещата са абсолютно неприемливи за мен. Народът бил отчаян ще кажете... Не, народът е по-голям циник и от управляващите, щом е готов срещу мизерни парици да се продава в такава ситуация.  Peace И какво правим с тези, които наистина протестират, правят го без пари и се надяват, че с нещо ще помогнат на държавата? Кога ще им се присмиваме, или вече го правим?! Що не, като са балъци кой им е виновен  Whistling

Това ми е последният пост по тази тема, просто няма какво повече да кажа.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 01:20 от lacunababe

# 482
  • AMS

Лакунка,  Hug толкова ме впечатли поста ти, че направо загубих ума и дума.  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes
Ама как улучи и годината - 97-ма. Тогава нямаше терминал 2 , а само 1. Използвах Калотина и ....
Мислех си, че само аз не ги разбирам тези протести в БГ, а то какво било  ooooh! ooooh! ooooh!
ОК. Няма да пиша и аз по тази тема. Whistling
Сега ти изпращам днешни, нови, непубликувани снимки от холандските ми приятелки. Бяхме се сбрали пак на същото място.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 483
Лакун, абсолютно съм съгласна с поста ти за всичко. И аз така виждам нещата и така се чувствам за това, което сатана 97-ма и сега. И аз спрях да пиша в тази тема защото започнаха да се коментират събитията в БГ.  Приятен ден и успехи.

# 484
След 2 седмици платени шествия: Протестиращите се регистрират по ДДС   Кликни  

Орешарски: Срещу нас протестират не повече от шестима    Пак кликни

Wink   Laughing Peace

# 485

Дива, черпи, моля те, колежките с нещо от мое име  Wink Много са готини!   Heart Eyes

# 486
Бурчин Терзиоглу /дъщерята на вуйче от Езел/ се снима в Кипър в нов игрален филм Halam Geldi, чиято премиера ще бъде в края на 2013 г.

http://www.medyamerkezi.org/detay.asp?a=23705&z=38

Играят още: вижте сами Heart Eyes

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.387444188026781.107374 … 256498&type=1

За поста на Лакунка Peace Но аз не съм съгласна. Мислите ли, че в Турция няма платени протестанти? Та ние сами го казахме, дори с рейсове ги извозваха..... Когато човек нищичко не предприема, щото е примерно обиден, че са го излъгали, какви промени може да очаква изобщо? newsm78. Лично мнение Heart Eyes

# 487
Излиза, че извън самия себе си не можеш да намериш удовлетворение. Да гледаме тогава навътре, а не навън.

# 488
Аз ходя на протестите без пари. Но когато видях какво се случи пред парламента при така наречената акция за пиене на кафе в 8.30 сутрин, за мен е повече от ясно, че има и такива, които плащат на някои за да опорочат протеста. Но не смятам да се връзвам на партенките. Огромната част от хората протестират защото им дойде до гуша от " експерти" и манипулации.

# 489
Ей, момичета, стегнете редиците, не се отчайвайте!  Hug Hug Hug

Влизах тук и се възхищавах на вашата смелост, намирах актуални новини и умни, забавни коментари. Бъдете винаги такива!

Платени подлоги, подлеци и мръсници е имало винаги, но те не определят нашия дух и нашето бъдеще. Няма знак за равенство между всички протестиращи. Аз съм с тези, които са до мен, приятели, съграждани, искрени и пламенни. По върховете и в низините знам, че има много мръсотия. Но това не е моята среда. Нека се опитаме да изчистим около нас поне.

Ататюрк е успял в много по-трудни условия. Ами Левски и Ботев? Гогол, Херцен, Достоевски са пръскали своята светлина сред такова невежество, каквото сега трудно можем да си представим.

Не искам да звуча наивно, но все си мисля, че въпреки ужасните катастрофи, които е преживяло, човечеството оцелява хиляди и хиляди години. Винаги има смисъл да вярваш и да се бориш.
Прегръщам ви където и да сте, не се отказвайте да пишете, тук имате приятелки.  Grinning

Ето, и на Дива приятелките стават все по-многобройни! На първите снимки бяха съвсем малко.
Хубав ден на всички!  Hug

# 490
  • Бургас
Здравейте момичета

Аз вече направо съм  ooooh! след тази публикация

http://www.blitz.bg/news/article/207993  Sick

# 491
Първо да уточня, че мен ме каниха за вечерните протести, преди въобще да има намек за пиене на кафе където и да било  Peace Второ - не казвам, че всички са платени, напротив, тъжно ми е за хората, които наистина са там по убеждение. Не помня през 97-ма да сме тънели в разкош и богатство, но и не помня да се е плащало, дори един такъв случай не съм чула. Е, защо да нямам право да съм омерзена?! Как да знам, че заставайки на площада, до мен няма човек на хонорар?

На Изток демокрацията идва с бомби - Зюлфю Ливанели

# 492
Явно това е целта, да се подмени протеста - или да се оглави от някого, или да се опорочи като платен, та хората да се почувстват омерзени и да спрат да се събират. Както и да е, заклевам се че за последен път подскачам и ако и сега всичко остане по старому, този път се засилвам към терминал 2.

# 493
Аз не смея да бъда категорична за нищо.
Ами ако са пуснали нарочно платени хора и нарочно искат да се разчуе, че има платени, за да компрометират целите протести, да ги изкарат неистински?
Нима в Турция не действат провокатори? Провокаторът може да има много лица.
Аз познавам хора, които отиват и протестират по убеждения и от чисто сърце.  Peace

# 494
Е, защо да нямам право да съм омерзена?! Как да знам, че заставайки на площада, до мен няма човек на хонорар?

Как да нямаш, разбира се, че имаш право да си омерзена! smile3511 И аз съм. И повечето са. И тези, които сега са на протестите /доброволно Hug, не срещу заплащане/ - също! smile3521
Моята логика е такава: колкото по-дълго се протестира, толкова по-малко ще има платени групички лумпени без мнение, които за жълти стотинки и майка си ще продадат! Mr. Green В крайна сметка и парите на плащачите ще почнат да намаляват, ако час по час трябва да снасят на тези платени групички newsm47 И в някои "заспали" съпартийци от различни партии може да се събуди съвестта. Напр. С.Ст. вече не го долюбват и в самата му партия. А това води до делене вътре в самите структури и отслабване мощта на онези, които се чувстват недосегаеми = БОГ! Аз поне вярвам, че във всяка партия има и почтени хора и ми се ще, те да изплуват, но за сега "лошите" ги натискат в блатото и не им дават да изплуват Mr. Green А моето желание, а и на много протестиращи е точно тези хора да изплуват! Има ги Лакунка, повярвай ми!

Общи условия

Активация на акаунт