Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на БХС и ФМ?
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на БХС и ФМ?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Препоръките за бременни жени включват почивка, избягване на тежки натоварвания, редовни прегледи и спазване на съветите на лекаря. Важно е да се консултират с вашия лекар относно всякакви въпроси или притеснения. Препоръките за справяне с гадене по време на бременност включват консумиране на леки закуски като препечени филийки, бисквити или храна, която обира соковете от стомаха. Освен това хомеопатични лекарства като Арсеникум могат да бъдат препоръчани за справяне със стомашни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар или хомеопат за подходящо лечение.
-
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
-
Кога може да се определи полът на бебето?
-
Каква е разликата между БХС и ФМ?

а относно жегите,на мен не ми понася,вчера трябваше да отида до близкия магазин,който е на около 400-500м от дома ми ,добре че минах през парк,стана ми лошо,зави ми се свят,седнах за кратко на една пейка и в последно време все си нося с мен и шише вода (много ме спасява) и след 5-10мин се почувствах по-добре и продължих
Много неприятно, но факт. Днес от 18 имам изпит - няма да отида, не съм готова, не ми се чете и не ми се пътува до там. Направо никога не съм била такава, как да се изразя... мотла.
Така се бях ядосала, работите ни са еднакви, защото беше тест.