Отговори
# 615
sitonia, нашите ремонти също край нямат, но щом са ти казали да си почиваш гледай предимно да лежиш, да седиш, вечер само разходки по хладното. Аз така правя. След ремонта мъжа чисти, каквото мога помагам де, но предимно не правя нищо по цял ден. Laughing

StilyanaStoyanova, браво на теб! Това си е постижение! Аз с моите безспирни проблеми не можах да си взема изпитите, но каквото е такова. Съветваха ме да подам молба да продължа, защото имам основателна причина да не съм се явявала, а когато съм да не съм ги взимала. Браво на теб!

galq90, дано се оправяш бързо! Аз много се тревожа да не се разболея. Но пази се повече, почивай си и слушай съветите на доктора и опитните майчета тук. Дано се оправяш по най-бързия начин.

snej_vk, честито момиченце! У нас всички са убедени, че ще си имаме момиче и няма да се учудя, ако се изненадаме накрая. Макар че и доктора предположи, че ще е момиче, но не е сигурен.

CatZi88
, аа и аз съм много зле, направо перманентно неадекватна. Ама, каквото е.

naqnaq, аз по този календар единствено Януари съм могла да зачена момче, то малко нереално...  Laughing Иначе аз си играх с всички календари, които намерих в гугъл и абсолютно всички са ми показали момиче. Трябва да пусна залагания в нас, защото всички са за момиче, само баща ми и братовчед ми са за момче.  newsm78 Докито и той е за момиче, ама никак не е сигурен още. Сега на 15 юли съм на преглед и се надявам да каже вече  Praynig baby_neutral, ако не  #2gunfire ще си чакам  Crossing Arms.

# 616
naqnaq при мен тоя китайски календар показа момиче-а при мен 100% е със сини гащи-вече си го знам-та за мен не показа вярно Laughing

# 617
честно да призная малко ме разочарова.... Thinking тъкмо зарадвах таткото, че може да е момче Simple Smile ама ще си изчакаме ФМ и ще се похваля ако се покаже Simple Smile

# 618
merrytta,какво ти предписаха за пустите контракции?освен магнерот и но-шпа...
 Hug

Изписаха ми Гинипрал в комбинация с Пропранолол и Магнерота си остава. Дано помогнат  Praynig

# 619
Здравейте, днес почнахме ремонта вече и нямах време да вляза, пък докато изчета и станало кое време. Аз нали трябва да лежа, но днес помагах малко и направо се скапах. От толкова четене и аз забравих какво щях да ви казвам и кое на коя  Laughing. На научилите пола честито!
Някой беше писал, че вече не  е на работа и дали ще взема болнични или майчинство не разбрах, но не може да се взема нито едното, нито другото, ако не е на трудов договор. Аз също съм беработна и се надявам на едни познати октомври да ме назначат.
Галя, дано не е сериозно и да се оправиш по-скоро.
Ноеми, мисля, че ти се чудеше за болницата. Аз нали влязох с кървене, но веднага ми помогнаха,така че е по-добре да отидеш, отколкото да се предържиш. Не е хубаво по болниците и аз изперках там 7 дни, но е по-добре да се оправиш. Иначе там даже и приятелства завързах с бременни близо до нашите седмици, след време може да излизаме с количките живот и здраве. Grinning

# 620
мерритта и аз днес усещам пак,че плучавам контракции независим престоя ми в болницата и звъннах на док.И на мен ми изписа Гинепрал и Верапамил(който явно е подобен на твоя Пропанолол),ох,ох,ох!Дано,дано,да мине и повече да не се появяват Praynig

# 621
Здравейте момичета! Днес бях на преглед и съм много щастлива Simple Smile Ще си имаме момиченце   Party Доктор беше категоричен и на 100% сигурен в пола, а аз бях толкова щастлива, че след като го накарах да ми потвърди 4 пъти, че вижда момиченце,  едвам се сдържах да не го накарам да удари и една клетва  Mr. Green
galq90 пожелавам ти бързо оздравяване, почивай си и пий много течности.
Noemi ,честити сини гащи от мен  stork-boy
snej_vk ,на теб честити розови  stork-girl
TDI хич не бързаш даже за количките, аз в чудо съм се видяла. Съвсем скоро реших да прегледам за какво става на въпрос... ами идея нямам как ще стане да си избере нещо.  Crazy Ще чакаме да се включиш по-късно да разкажеш как е минал прегледа.
На момичетата, които усещат контракции или болки в корема, стискам силно палчета всичко да е наред  Praynig

# 622
 Здравейте момичета.
 Ние също си чакаме момиче.Последния път доки беше сигурен, сега ще чакам и феталната за потвърждение.
 Честито на разбралите пола.Абе тръпка си е докато разбереш.После започваш едни мечти в розово или синьо и едно безкрайно избиране на имена LaughingАз вече знам как ще се казва малката.А Вие мислите ли за име?
 От утре и ние започваме ремонт, на мен се пада честта да сваля старите тапети Confused
 За количка- и аз трябва да намеря някаква по-лека от досегашната че още едно с нея убий ме ама не мога да изгледам.
 Хубав ден, дами  bouquet

# 623
Честити розови гащи на Мименцето и Беки stork-girl stork-girl.
Ивка-Бивка дано скоро да се оправят нещата при теб с тези контракции.
Ние имена сме избрали отдавна Кристиян или Кристина. За количка още се чудим, щяхме да вземаме от познати, после от вуйчо ми, но тя е страшно тежка и сега май сме на вариант да купуваме на старо. Не можем да си позволим скъпа. Имаме подарена лятна, но тя в началото няма да върши работа.

# 624
http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

този сайт ми позна пола първоначално-когато и  аз си отгатвах още Wink

Честито на всички,които са разбрали пола на бебчетата  bouquet

# 625
Ах, тези контракции, стискам ви палци и се моля да приключат. Praynig

Беки, Миме, още едно потвърждение, че тази година е женска, много момичета много нещо! Честито! Да са ви живи и здрави! Heart Eyes

# 626
Привет. Благодаря ви на всички за рецептите Hug Ще ги пробвам всички Laughing, но днес пробвах една рецепта на Ноеми, която ми изпрати на ЛС Simple Smile

За корема - моят също е големичък и личи, освен ако не съм с по- широка блуза Grinning Почти всички разбраха, че съм бременна вече Laughing Не мога да се скрия...

StilyanaStoyanova, честито за завършената сесия! Simple Smile Сега можеш да се отдадеш на заслужена почивка Wink А рецепта, ако искаш може да ми пратиш на ЛС тук Simple Smile

galq90, много неприятно Sad Пожелавам ти бързо оздравяване! Hug Иначе не знам какво да ти препоръчам. Те момичетата вече са ти казали. Иначе някакви хомеопатични хапченца е най- добре да си вземеш.

Фолиева киселина пия още, да. В петък съм на преглед и предполагам, че лекарят ще ми каже да я спирам вече. Simple Smile

snej_vk, Беки, mimentzeto, честито! stork-girl

naqnaq, mery_bery, според вашите календари ми излиза, че ще имаме момиченце Laughing А дано! И за сина ми позна вторият календар Laughing, но първият не.

TDI и аз вече разглеждам количките Laughing Миналия път това ми беше най- интересно и с най- голямо удоволствие и желание избирах количка, макар че ми беше много трудно да реша каква точно да вземем Grinning Сега пак ми е супер интересно и готино, с кеф разглеждам количките... но и този път едва ли ще е много лесен изборът. Поне вече съм наясно с критериите и знам какво искам да има количката. Grinning

# 627
Честито на всички който са узнали какво чакат! Simple Smile))
Този китайския календар и на мен не ми изглежда много надежден... А на този другия ми показва момченце. И аз ще споделя дали е познал като стане ясно ...
Честно да си призная аз гледах колички още преди да забременея хаахха Simple Smile)) ама ние с приятеля ми никога нямаме търпение.
kleopatra8 ако ти е непосилно с тия изпити по-добре я подай!
Силки не се сетих Simple Smile) ей сега ще ти пратя
Стискам палци на всички!

# 628
Дарка аз в Бургас за ФМ дадох 80 лв. и биохимичния скрининг ми струваше още 67 лв. ,наистина зависи в кой град го правиш

по този калкулатор,който е дала mery_bery излиза,че ще имаме момченце.Другия месец ако успеят да го видят ще видим дали е така

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 17:21 от Силвето_85

# 629
На мен по всички календари и калкулатори ми дава, че ще е момче. Дано утре да разбера. Вече нямам търпение. Да ви се оплача поспах малко и се събудих с много гадни киселини.

Общи условия

Активация на акаунт