Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на БХС и ФМ?
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на БХС и ФМ?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето по време на бременност?
Препоръките за бременни жени включват почивка, избягване на тежки натоварвания, редовни прегледи и спазване на съветите на лекаря. Важно е да се консултират с вашия лекар относно всякакви въпроси или притеснения. Препоръките за справяне с гадене по време на бременност включват консумиране на леки закуски като препечени филийки, бисквити или храна, която обира соковете от стомаха. Освен това хомеопатични лекарства като Арсеникум могат да бъдат препоръчани за справяне със стомашни проблеми. Важно е да се консултирате с лекар или хомеопат за подходящо лечение.
-
Какви са периодите за биохимичен скрининг и фетална морфология?
-
Кога може да се определи полът на бебето?
-
Каква е разликата между БХС и ФМ?
-и особено вечер по време на сън ги усещам-гадост голяма!Надявам се и това по-бързо да отмине 
-
.
.
-та ще чакам съвети -само не ми харесват тея с двойките колелца мн кофти са за шофиране из надупчени улици-засега съм си харесала на Бертони Карера- триколка мн .лека и маневрена-изборът е огромен ще продължавам да се оглеждам-мамите с опит в количките да дават съвети 
Супер доволна бях. Количката беше страшно маневрена и удобна, а и най- вече не тежеше много
Обаче като стана на една година решихме, че е време да вземем лятна количка и тази я продадохме.. Сега малко ме е яд, но кой да знае, че така ще стане...
Аз съм 15г.с. , като ходих на БХС ми казаха, че бебчо е момче...аз обаче много искам момиче...и сега в петък съм на консултация и се надявам на 3Д-то да са сбъркали... 

. Цената не ме изтересува, важното за мен е да е маневрена и лека.