Отговори
# 630
kadrova4kata и аз ги имам тея гадни киселини-а никога през живота си не съм имала-е отвратителни са  #2gunfire-и особено вечер по време на сън ги усещам-гадост голяма!Надявам се и това  по-бързо да отмине Wink

Вече ми личи коремчето-дано само то да расте newsm47- preggo.

Фолиева киселина е спрях още началото на 4 месец-то и без тва като я изпия и  Sick.
Не понасям никакви хапчета-веднага ги драйфам-сега си почивам  от тях.

Ох и аз с тея колички -само ги гледам и разглеждам-ама нищо не разбирам newsm78-та ще  чакам съвети -само не ми харесват тея с двойките колелца мн кофти са за шофиране из надупчени улици-засега съм си харесала на Бертони Карера- триколка мн .лека и маневрена-изборът е огромен ще продължавам да се оглеждам-мамите с опит в количките да дават съвети  1stroller

# 631
аз каката я изгледах с количка на Cangaroo Victoria много бях доволна.Много маневрена и лесна за управление.Сега отново клоня към същия модел.А що се отнася за улици с много дупки,около нас е точно така и нямах проблеми,понеже количката е с 2 по-големи единични колела и две двойни колела

# 632
За количката - на сина ми количката беше такава Peace Супер доволна бях. Количката беше страшно маневрена и удобна, а и най- вече не тежеше много Simple Smile Обаче като стана на една година решихме, че е време да вземем лятна количка и тази я продадохме.. Сега малко ме е яд, но кой да знае, че така ще стане...
Иначе мечтата ми е тази количка, но никога няма да дам толкова пари... Абсурдно ми се струва, макар че адски ми харесва. В града съм виждала 2 такива, едната е бяла, другата е кяфава - еми супер са, но.... Безумни пари е...
Иначе изискванията ми за количка са: Да не е тежка, да е маневрена, удобна, с четири колела, да има голям кош.
Количката на Теодор сама я качвах и свалях по стълбите, не ми представляваше проблем, докато той не порасна повечко и не натежа Laughing И... да, абе яд ме е, че я продадохме, но... какво да се прави...

# 633
Лелееее ама вие яко пишете и не се шегувате  Grinning Аз съм 15г.с. , като ходих на БХС ми казаха, че бебчо е момче...аз обаче много искам момиче...и сега в петък съм на консултация и се надявам на 3Д-то да са сбъркали... Simple Smile а от полза биха били всякакви съвети - не само количка, ами легълце и т.н

# 634
Момичета, оказа се че вярно ще се лежи в болницата  Confused Някой лежал ли е в патологията на Тина Киркова? Предполагам, че ще е достатъчно мизерно, но най-вече ме интересува дали има нормална баня за къпане, дали е една за цялото отделение и т.н. Аз се шашнах и забравих да питам дали се плаща, колко се плаща на вечер и т.н. Ще трябва да остана 3-4 дена на системи и инжекции, защото имам леко скъсяване на шийката + контракции.

# 635
Имам малко време, та да се включа - контракции и аз имам, в сряда съм на преглед, ще си кажа:), Полът на ранната ФМ не се видя и сега нямам търпение да разбера, но знам, че не е важно-каквото-такова, винаги съм искала момиче, но сега имам момче и така му се радвам, че ми е все тая какво ще ми е второто дете.
Количката избрах много трудно, но не съжалявам, возих синът ми до 2 години и половина в нея, сега смятам да я ползвам пак, единственият и дефект е, че избеля малко - тази, но по-стария модел http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/24538
Легло в началото мислехме да минем само с тези сгъваемите туристическите кошари, но на бебето не му хареса да го оставяме само и до 5 месец спеше между нас на спалнята, после купихме една дървена кошара http://www.arbor-bg.com/%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BE/ , на която махнахме едната решетка, долепихме я до спалнята и все още спим така.

# 636
kleopatra благодаря  Wink

на всички мамчета, които са узнали вече пола честито   bouquet

на всички калкулатори ми излиза, че ще трябва да родя момче, а пък на мен вече ми казаха момиче, интересното е че проверявам между другото и на каката с датите, и пак ми дава момче....  newsm78
значи не трябва да им се доверяваме много-много на тези калкулатори и календари

# 637
Ноеми, много гадно, но щом се налага, ще трябва да го изтърпиш. Не се плаща, аз нали излязох преди няколко дни и нищо не ми взеха, защото сме бременни. Иначе за самата болница не мога да ти помогна, но съм сигурна, че държавните са един дол дренки, при нас имаше куп буболечки, но с мухобойката ги оправихме всичките  Laughing, иначе и в Търново в гинекологията беше една баня за цялото отделение, но не бяхме много хора и не сме се засичали, така че спокойно ползвах банята дори по 3 пъти на ден.

# 638
Честито на всички разбрали пола вече.  stork-boy stork-girl
Ние все още не го знаем, надявам се следващия път вече да каже.
Незнайно защо обаче като влезна в някой бебешорски магазин и все към розовите дрешки гледам  Flutter
Darka ти при кой ходиш в хасково?
TDI на теб по колко фолиева ти казаха да пиеш. И аз съм с тази анемия.

# 639
Здравейте, мамчета!
Оглеждате ли вече колички? Имате ли мнение относно тази:
http://www.youtube.com/watch?v=0CNwfJHaHn0

# 640
Много добре изглежда тази количка, но сигурно и парите й са хубави, единствено не ми харесва, че е черна.

# 641
Има я и в други цветове. Цената и е 665лв, но без кошчето за кола.
 И на мен ми се виждат много. Можете ли да предложите някаква алтернативна, ако сте разглеждали достатъчно.

# 642
Аз какво да кажа.....изборът на колички за близнаци е леко казано ограничен newsm12. Цената не ме изтересува, важното за мен е да е маневрена и лека.

# 643
Съжалявам, но не мога да помогна за сега, пък и май ще вземаме на старо, не можем да си позволим нова.

# 644
Има я и в други цветове. Цената и е 665лв, но без кошчето за кола.
 И на мен ми се виждат много. Можете ли да предложите някаква алтернативна, ако сте разглеждали достатъчно.

Аз за момента се сещам за тази и тази

За леглото ще пиша по- късно.

Общи условия

Активация на акаунт