Мнооого съм горда от поведението и
За награда получи много голямо браво и обещание пак да отидем и да купим подарък за нея
Ама тъщата много работа има, пък снахата да не вземе окончателно да се откаже от него, като го види що за бяс е 

Токова му се разсърдих, че вечерта не му говорих известно време, а после дръпнах едно конско. Не се ядосах толкова на постъпките му, защото и друг път е правил така, но обикновено и другите деца са се държали по същия начин, а сега на доброто отношение отвърна с лошо
Явно назидателната ми реч имаше ефект, защото се съгласи с мен, а после за първи път ми разказа подробности за яслата - с кои деца си играе, какво точно правят. Много бях щастлива, защото досега и дума не обелваше за там. Не че му разбрах повечето неща, но и той от моята реч сигурно не е разбрал много
, важното е, че в крайна сметка сте си поговорили добре.
Честит рожден ден!
Здраве, щастие и още мноооогооо вкусни тортени предизвикателства да сътвориш! 

Единственото положително,което виждам в ситуацията е,че до септември вече може и да съм претръпнала на ревовете му 

Много добре разбира, че искаме от него да седне и да ака на гърнето, как ли не се увещаваме. Иначе с пишането е много горд и всеки път ни носи "добива" да се хвали. Чудя се кога ли ще се усети, че и за акото много ще го поощряваме...

А тъкмо си бях отдъхнала от болести 

Лека бременност и здраво бебче!

Някой чувал ли е за такова чудо?
Препоръчани теми