Oктомврийчета - 36

• 72 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Оле, Маман, раздуйте клюката, че ми е скучно у дома!  Crossing Arms

# 151
Оле, Маман, раздуйте клюката, че ми е скучно у дома!  Crossing Arms
 Mr. Green

Имаше в клюкарника вчера тема, пусната от младеж, който търсеше съвет как да зариби момиче, по което си пада. Искрено съм се смяла с някои коментари. След като й писал във ФБ, чакахме неин отговор, но са затрили темата и така и не разбрахме какво се е случило.  Joy

Теб не те ли е срам, с три деца и да ти е скучно? Ако нямаш какво да правиш, време е да работите за четвъртото.  Wink

# 152
  • София
Клюкарки!   hahaha

Аз имам какво да правя, ама това не означава, че ми е много забавно.  Wink

# 153
   Алоха, да се разпиша и аз, че се затрих като свестните жени  Mr. Green
   Ние сме добре, напускам работа, че ми писна максимално от тях. Ще спирам малката от целодневна градина и от септември ще ходи до обяд тук до нас. Дано и хареса и не и се отрази много промяната.
    Не помня дали писах, но дзверка вече е без памперс и няма никакви аварии, чак се удивих, ама тя е на възраст вече, редно беше да се справи добре  Grinning
    Тука е жега голяма, даже на плаж ходихме. Дано е така хубаво и като съм по свободна, ама надали...
    Темите съм изпуснала края, различни от една две, ама от другия месец почвам да чета всичко  Laughing

# 154
Оле, късмет в начинанието и от мен!   bouquet

При Никола нищо ново, август градината не работи и от сега започвам да си скубя косата Mr. Green

# 155
  • София
Файнче, що напускаш работа? В къщи ли оставаш? Аууу, как ти завидях........
Барби, ти пък! Вместо да си скубеш косата, опаковай Нико и го пращай в Бургас по Спиди. Там снахата и тъщата ще се погрижат за него за един месец  Mr. Green А и той ще е щастлив..........

Вчера ходихме с Евката в Джъмбо за подарък на една рожденичка. Не мога да се въздържа да я похваля!
Разбира се, искаше да види и пипне всичко. Още на вратата се разбрахме, че ще и купя само едно нещо, каквото си избере. Тя си избра надуваема топка, а всички други играчки пипна, разгледа и оставяше по местата, при това точно следеше кое къде стои.
Гушна едно бебе, опаковано в кутия, изпя му песничка, приспа го и го закачи обратно на стелажа  Joy Мнооого съм горда от поведението и  bowuu За награда получи много голямо браво и обещание пак да отидем и да купим подарък за нея  Heart Eyes

# 156
[Барби, ти пък! Вместо да си скубеш косата, опаковай Нико и го пращай в Бургас по Спиди. Там снахата и тъщата ще се погрижат за него за един месец  Mr. Green А и той ще е щастлив..........
hahaha Ама тъщата много работа има, пък снахата да не вземе окончателно да се откаже от него, като го види що за бяс е Wink

Браво на Ева Simple Smile

# 157
barbaletka моя хубавец също ще е ваканция август, но тъщата е свободна, та вече е резервирана, иначе и аз щях да си скубя косата  Laughing
Arim браво на Ева, дано все така приятно те изненадва  Grinning
Светлозар пък вчера много ме ядоса - играеше си с две дечица, които много му се радват и споделят нещата си с него, но той все гледаше да ги дразни, а накрая и взе топката на едното да си играе сам, щото си била негова  #Cussing out Токова му се разсърдих, че вечерта не му говорих известно време, а после дръпнах едно конско. Не се ядосах толкова на постъпките му, защото и друг път е правил така, но обикновено и другите деца са се държали по същия начин, а сега на доброто отношение отвърна с лошо  Crossing Arms Явно назидателната ми реч имаше ефект, защото се съгласи с мен, а после за първи път ми разказа подробности за яслата - с кои деца си играе, какво точно правят. Много бях щастлива, защото досега и дума не обелваше за там. Не че му разбрах повечето неща, но и той от моята реч сигурно не е разбрал много  Mr. Green

# 158
здравейте и от мен!

Аримче, ами то си е за похвала детето, браво на Евчето за държанието, определено си е заслужила подаръчето Laughing
Мамам, на нас ни казаха след средата на август да проверим в градината какви са точно изискванията за изследванията и въобще документите за постъпване- щели да ги залепят отвън на няколко листа, за да не ходи всеки родител по отделно да пита сестрата Mr. Green Вчера сте имали интересен ден със Светльо Crazy, важното е, че в крайна сметка сте си поговорили добре.

Оле, зарадвах се да прочета за начинанието ви, местенцето изглежда страхотно, успех!

Ние вече с нетърпение броим дните до морето, приготвяме багажи, ще сме в Ахтопол за 10 дни. Иринополис, ех значи, пак се разминаваме с вас, да, ние сме предходната смяна. Гогито го е закъсал нещо  със зъбките, дано скоро приключите с този проблем и да не се налага да ходите вече по зъболекари!

Пашик, да ти пожелая и тук-  Tada Честит рожден ден!  Tada Здраве, щастие и още мноооогооо вкусни тортени предизвикателства да сътвориш!

# 159
 Stop
Едно здравейте и от моя милост.

Нещо ме завъртя яко шайбата и нямам време да пиша, така съм ви изпуснала края..
Честито на Олето за начинанието. И една забележка- светвайте ни по-рано с МАмам-ам  за забавните клюкини,че сега ще и ма да се чудим за младежа Laughing
МартакЕли, страхотно да си изкарате на моренцето. Много е хубаво ,да знаеш, аз тази година се родих с всичкия пясък и вода. Дай на хлапето пълна кофа и почивай под чадъра Laughing
Мис Файн, честито за памперса
Ние се прибрахме благополучно от морето, където случайно се засякохме с Лина Борисова  и си заформихме една хубава компанийка за плаж и не само. Митачето е голям симпатяга и като характери много добре си паснаха с ГОго Heart Eyes
  Сега ме е завъртяла една със смяна на дограма и майстори из къщи, фотоапаратът се прецака, прахосмукачката излезе в пенсия без предизвестите, а за капак на всичко от седмица насам Гого реве, че не иска да ходи на градина ( тръгва септември, не утре!!!!)Какво е това чудо - не знам, направо съм се побъркала, смених тактики безброй ,ама не и не - реве всяка вечер...Някой да е срещал нещо подобно из мамата или другаде? Каквото съм успяла да намеря все е за деца, които ВЕЧЕ ходят на градина и плачат newsm78  Единственото положително,което виждам в ситуацията е,че до септември вече може и да съм претръпнала на ревовете му

# 160
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз отдавна не съм писала, дори не съм имала време да ви чета ooooh!

При нас новото е, че Тони ще става батко, живот и здраве март догодина  Flutter
Надявам се от този момент нататък всичко с бременността да мине гладко, защото от самото начало се започна доста бурно.

Вашите малчовци как са с говоренето? Има ли и други като Тони, които все още не са проговорили?
Ние все още сме в очакване Тони да проговори истински. Засега 95% от говоренето му са бръщолевици. Иначе много говори и обяснява. Ползва някоя друга дума, например вода, мляко (уако), ам (за искам да ям), мама, тати и останалите членове на семейството, да и не (но не разбира всичко, което го питаме), нанка, скача и други подобни.
Логопедката в градината каза да не се тревожим, щом детето говори, макар и неразбираемо. Нейния внук бил проговорил на 3 г. и 10 мес.

С гърнето все още сме на средата на борбата. С пишането нямаме никакъв проблем. Но засега твърдо отказва да сяда да ака, прави го в гащите. Доскоро поне казваше, че има ако, след като свърши работата в гащите, а сега започна да отрича, въпреки че го виждам наакан  Crazy Много добре разбира, че искаме от него да седне и да ака на гърнето, как ли не се увещаваме. Иначе с пишането е много горд и всеки път ни носи "добива" да се хвали. Чудя се кога ли ще се усети, че и за акото много ще го поощряваме...

Август месец ще гледаме да направим някоя почивка, целия месец съм в отпуск и ще трябва да оползотворим свободните дни.

# 161
Рор, прекрасна и спокойна бременност!!!  Hug Hug Hug
За говоренето - имам си разни притеснения с говоренето на Симеон в различни етапи и лекарката му каза, че до 4г. нищо не е притеснително, а след това вече ако има нещо нередно ще търсим специалист. За сега не се тревожа повече по този въпрос.

# 162
rorrr, честито! Лека бременност до края и щастлив финал!  bouquet

Никола е с 39 температура и гърлото му е червено ooooh! А тъкмо си бях отдъхнала от болести Rolling Eyes Май не трябва да бързам да се радвам. Снощи имаше червени петна по стъпалата и реших, че  е коксаки вирус, но днес ги няма, та вероятно е някоя ангина. Утре педиатърката ще види, само дано не е излязла в отпуска, че на никой друг нямам доверие.

# 163
  • София
Еххх, писах, писах....и нещо натиснах и всичко отиде...

За това накратко:

Рорр - честито! ЛЕка бременност от тук на татък!
Георги и той не е от приказливите. Всичко разбира, но предпочита да отрговаря с "Да" или "Не". Ако го питаш нещо те гледа в очите и чака да отговориш вместо него, за да може той само да потвърди отговора.  Mr. Green
 А като го питаме:
 - Как се казваш?
 - АЗ!
 - А дядо Гошо как се казва?
 - ПАк АЗ!

Барбалетка - бързо да се оправя Никола!

Легео - не мога да помогна по въпроса с ДГ. Дано до септември "Смени плочата", или пък може да вземе да му хареса там и да спре от раз да плаче.

Арим - браво на Ева! Колко е разбрано и скромно детето  Heart Eyes
Не ми се пише за проблема на зъбките на Гого. Сложно е. Мога само да кажа, че не се развалят от не миене, или от храна. Така си излезнаха кътниците- развалени. И без емайл.  Зъболекарката казва, че има голям шанс постоянните да са си добре. Сега мажем с една пастичка вечер след миенето и за сега са позастопорени нещата. НА есен продължаваме с лечението. Основното е да запазим местата на зъбките, че да има постоянните къде да излязат. Отпред фасадата е вече рядка, ама това да му е кусура.  Whistling

# 164
  • София
Рор, видях че си сменила името, но аз така си те знам теб! Честито ново мъничко човеченце  EFP Лека бременност и здраво бебче!
Ева говори абсолютно всичко, а от 2 дни вече казва и Р. Според мен е рано още за Р, но щом настоява детето, то си знае  Mr. Green Нали знаеш, няма непроговорило детенце  Wink
Mamam-am, не успях да си намеря списъкът с изследвания за градината  Shocked Бях ти обещала, но така старателно съм ги прибрала някъде, че ще ги намеря някъде към Коледа  hahaha

Момичета, имам голям проблем с PayPal. Блокирали са ми профила заради достигнат лимит някакъв и няма шанс да си взема парите от там, нито да се върнат на подателя  ooooh! Някой чувал ли е за такова чудо?
Търся тема в бгмамата да попрочета от други изпатили си като мен как са излезли от тази акана ситуация. Ако на някоя мама и попадне, нека ми пусне линк, моля  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт