Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 042
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Нъц, за 1 ден са готови.  Naughty

# 661
Аз пуснах контрола вчера,ама е само на 3-та вида НК и днес бяха готови.За целия пакет,който включва и антителата и още няколко вида клетки май е около 4-5 дни  newsm78

# 662
Здравейте, момичета!
Нова съм в темата, "идвам" от тема за инсеминация, но днес направихме пункция и кацам при вас с една голяма тревога и молба за мнения...
По принцип беше планирано да правим инсеминация, но тъй като съм с премахната лява тръба, а фоликулът ми се оказа едничък, от ляво именно, лекарят ми предложи да "го извади", т.е. ин-витро. Аз се съгласих в желанието си да не пропускам месеца. Днес направихме пункция, надяваме се да се стигне до трансфер. НО, до колкото днес вече разбирам, идеята да се прави ин-витро само с един фоликул, без никаква стимулация, е много смела. Искам да ви попитам имам ли някакъв шанс? Защо според вас докторът така и не ми е предложил например да събираме фоликули само? Дали е недомислица или има такава практика? Аз не можах да говоря с него, защото бях супер неадекватна като дойде след упойката и така си останах с многото въпроси и съмнения... Ще съм ви благодарна да споделите мнения. И стискам палци на всички момичета!  Hug

# 663
  • София
hopy, шанс винаги има.
понякога се получава с една яйцеклетка, друг път не се получава с много.

# 664
Здравейте,от вчера почна и мойта стимулация и имам един въпрос,тъй като си правя сама инжекциите в хладилника ли ги държите Simple Smile

# 665
Hopy радвам се, че има още едно момиче в моята ситуация. На мен ми предстои пункция другата седмица. Също ще правим ин витро на спонтанен цикъл с една яйцеклетка. Явно че вече се практикува често при липса на бременност без видима причина (поне на пръв поглед). Моля те разкажи ми за пункцията, малко се притеснявам. Разбрах че си била с пълна упойка, ти ли го поиска или такава си е практиката, защото четох че за една яйцеклетка може и да не ти сложат упойка.

# 666
Ninka_76 когато съм взимала Прегнил ме предупреждаваха да държа инжекцията в хладилника. Прочети на опаковката, би трябвало да пише при какви условия се съхранява.

# 667
Здравейте,от вчера почна и мойта стимулация и имам един въпрос,тъй като си правя сама инжекциите в хладилника ли ги държите Simple Smile
Може би зависи, какви са, но на мен в клиниката ми казаха да ги дължа в хладилник. Уточнявам, че моята стимулация беше при високите температури август-септември. Успех  Hug

# 668
Нъц, за 1 ден са готови.  Naughty

Shokoldche ти къде ги прави имунологичните, ако стават за един ден ще е чудесно.

# 669
Ninka76, аз съм била на Пурегон, Мерионал и Цитротит - само първите държах в хладилника.. миналата година опита ми беше октомври, тази - юли. Сега вече не е толкова топло, а и можеш да питаш в аптеката. Успех  Peace

# 670
Аз си мисля, че за 1 ден става контролата на НК клетките, не първоначалния имунологичен панел, но може и да греша.

# 671
В началото на лятото пусках имунологични в Надежда и станаха след две седмици, а генетичните за почти месец.
ninka_76 , прочети на опаковката, за всяко лекарство е различно. Обикновено в аптеката казват как да се съхраняват.
hopy , спокойно, важно е качеството на яйцеклетката. Пожелавам ти успех!

# 672
  • гр. София
Първичният ми имунологичен панел стана за 1 ден в Надежда. Ама ги правих лятото и явно не е имало  много заявки.

# 673
abra_cadabra, благодаря за куража!
Момичета, днес се чувствам значително по-спокойна и ведра. Може би вчета бях още под въздействието на упойката. Днес ми се обадиха от клиниката с новината, че яйцеклетката се е оплодила! Сега остава и да се развива правилно.... дай Боже!
Valeria, не се притеснявай за пункцията изобщо! При мен беше така - сутринта гладна и жадна в 7.30 заедно с партньора отиваме. Преглед, за да се уверят, че не се е спукал фоликула. Качиха момичетата в една зала и започнаха да ни викат по две. Процедурата при мен (и при теб) е 1-2 мин. Те ми го казаха, защото иначе ти губиш представа за времето. Упойката - попитаха ме как искам и аз поиска да имама Simple SmileВлизаш, анестезиологът докато те подготвя, сестрата ти прави промивка. Много са мили и внимателни. Когато извадят пълен фоликула, звънят на партньора ти да даде материала. Simple Smile Заспиваш си сладко и като те събудят те водят да си почиваш и малко на системи. След това идва лекарят да ти разкаже какво сте направили и малко замаяна си тръгваш. Стискам ти палци и изобщо не я мисли пункцията!! Успех Simple Smile

# 674
hopy, това, че яйцеклетката се е оплодила е на 1вата крачка към успеха! Дори и да не осъзнаваш това, знай че е голям успех! А как са правили оплождането - ин-витро или икси?

Общи условия

Активация на акаунт