Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 096
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Успех момичета! Дано и тази тема е на късмет! И повече спокойствие!

# 76
Момичета,утре ми е трансфера,а корема ми е доста подут...Обаждах се в клиниката и ми казаха,че е нормално.Страх ме е да не би да съм направила хиперстимулация... Confused Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 77
  • Пловдив
Момичета,утре ми е трансфера,а корема ми е доста подут...Обаждах се в клиниката и ми казаха,че е нормално.Страх ме е да не би да съм направила хиперстимулация... Confused Някоя от вас имала ли е подобен проблем?
Аз,преди 4 дни изревах от същото Mr. Green Преди трансфера ще те прегледат,не се безпокой Hug Всичко ще е наред,успокой се ,утре ти предстои страхотен ден! Hug

# 78
armira, колко дни ти беше подут корема? Аз вече 4-ти ден съм така.....

# 79
  • Пловдив
armira, колко дни ти беше подут корема? Аз вече 4-ти ден съм така.....
И аз си мислех ,че ми е много подут-лъгала съм се.Ела да ме видиш сега след трансфера-като бременна съм,всички се споглеждат като ме видят.Вече се чудя какво да облека Crazy

# 80
  • София, Бургас
Здравейте, момичета  Hug Записвам се в темата, защото скоро ще почнем пак с опитите и леко почнах да се вълнувам Simple Smile Успех на всички и стискам палци, на тези, които вече чакат резултат  Praynig

# 81
Здравейте, записвам се в темата. Вчера ми мина пункцията, извадиха 7 яйцеклетки. Днес ми се обадиха, оплодили са се 6, обаче за съжаление само 2 изглеждат нормално, за другите 4 ще могат да кажат повече утре. Доста необнадждаващо, още повече че този път сме решили да чакаме до 5 ден - вероятно шанса да оцелеят е много малък. Опитвам се да не се разстройвам предварително, но не изглеждат добре нещата...

# 82
  • София, Бургас
Bubblemubble, хич не го мисли. При последния ми опит от 6 оплодени само 4 се развиваха нормално, но не идеално. Накрая двете, които ми върнаха бяха със средно качество. Сега едното кротко си спи до мен, така, че сега само се успокой и си мисли как ще си прибереш децата след няколко дни Simple Smile

# 83
kateto_85 благодаря ти много за подкрепата - дано пък да имам шанс този път. Проблемът при мен е възрастта, всичките ми изследвания са нормални, но за съжаление след 40 шансовете са доста малки. Но нали надеждата умира последна... Успех на всички момичета, които водят тази трудна борба.

# 84
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения  Simple Smile За мен тепърва всичко предстои. Сега подготвяме документите за фонда. Страховете ми са свързани с това, че ние сме с абсолютно неизяснен стерилитет. Ще ви помоля някой, ако може да ми каже какви биха могли да бъдат проблемите, които се установяват само с ин-витро. И има ли такъв проблем, на който ин-витро/икси не могат да помогнат.  Confused

# 85
Добро утро, имам едно питане момичета от 4,5 дни съм на марвелон и не знам дали от него или нещо друго, но корема ме боли точно както преди менструация случвало ли се е на някой? Иначе трябва да го пия 14 дни 2х1 веднага след това е ИКСИ-то. Някой от вас дали го е взимал преди процедура
Благодаря и хубав ден на всички Simple Smile

# 86
Добро утро, имам едно питане момичета от 4,5 дни съм на марвелон и не знам дали от него или нещо друго, но корема ме боли точно както преди менструация случвало ли се е на някой? Иначе трябва да го пия 14 дни 2х1 веднага след това е ИКСИ-то. Някой от вас дали го е взимал преди процедура
Благодаря и хубав ден на всички Simple Smile

Аз съм приемала марвелон по тази схема и преди двата ми стимулирани опита ИКСИ, но не съм имала такива странични ефекти. По принцип дават противозачатъчни, за да се избегне риска от задържан фоликул, което да отложи процедурата. Така практикуват в клиниката на д-р Владимиров.
Успех!

# 87
  • Пловдив
И аз го пих точно по тази схема.Не съм имала болки,ако не отшумят можеш да се обадиш на Владимиров за консултация Peace

# 88
Здравей те момичета днес ми правиха пункцията 13 яйцеклетки  Laughing ,при положение че започнах с 4 ,много съм щастлива направо ми идва да крещя от радост,толкова се бях отчаяла в началото.Надявам се сега да има поне 5,6 добри ембриончета че да има и за хладилника Simple Smile.Относно този ЕРА тест днес питах моя доктор за него и дори не е чувал,аз правя ИКСИ  в Лондон при един от най- добрите доктори,преди някой да се усъмни в способностите му Simple Smile.Чудя се дали пък той да не е запознат с тази иновация или пък се казва по друг начин.Тук се предлага друг тест който струва около £1000 и се казва имунен тест който изяснява защо няма ин плантация.

# 89
  • Пловдив
Здравей те момичета днес ми правиха пункцията 13 яйцеклетки  Laughing ,при положение че започнах с 4 ,много съм щастлива направо ми идва да крещя от радост,толкова се бях отчаяла в началото.Надявам се сега да има поне 5,6 добри ембриончета че да има и за хладилника Simple Smile.Относно този ЕРА тест днес питах моя доктор за него и дори не е чувал,аз правя ИКСИ  в Лондон при един от най- добрите доктори,преди някой да се усъмни в способностите му Simple Smile.Чудя се дали пък той да не е запознат с тази иновация или пък се казва по друг начин.Тук се предлага друг тест който струва около £1000 и се казва имунен тест който изяснява защо няма ин плантация.
Според мен е едно и също Mr. Green ЕРА теста показва точният прозорец на имплантацията Peace
И определено няма нищо съмнително в него Peace

Общи условия

Активация на акаунт