Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 113
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
И аз си помисли че може името да е друго тук  Simple SmileТук този тест го препоръчват на двойки които са правили повече от 2 опита с добри ембриони и не е настъпила бременност ,ако не стане този път и аз бих се пробвала с този тест, макар че е доста скъп. Armira Имаш ли информация колко струва в България,аз прочетох нещо около 1000 лв.

# 91
  • Пловдив
И аз си помисли че може името да е друго тук  Simple SmileТук този тест го препоръчват на двойки които са правили повече от 2 опита с добри ембриони и не е настъпила бременност ,ако не стане този път и аз бих се пробвала с този тест, макар че е доста скъп. Armira Имаш ли информация колко струва в България,аз прочетох нещо около 1000 лв.
И моята информация е за тази сума Peace при теб очевидно е доста по скъпо.
Още съжалявам ,че не го направих сега преди първият ми опит! Crossing Arms да ме пита човек защо!? Crossing Arms

# 92
Не се притеснявай вярвай в положителния резултат  Simple Smile pregnant

# 93
Ето и малко полезна информация за всички опитващи ИКСИ и Инвитро,попаднах на една чудесна статия в един чуждестранен форум в която се описва какво трябва да ядем и вземаме по време на процедурата: това важи за 3 месеца преди процедурата- 1.яжте много протеини,шейкове с добавено ленено масло,протеин на прах или суроватъчен,яйца,плодове и зеленчуци.2-Не яжте много захар и захарни изделия,храни с висок гликемичен индекс -има негативен ефект в/у качеството на яйцеклетките.3-започнете да ядете пресен ананас веднага слети пункцията на яйцеклетките и спрете на 8 ден след трансфера -ананаса играе много важна роля за им плантацията на ембриона.Същото въже и за аспирина 1 на ден или витамин Е(800iu) Дневно.Пшеницата е вредна в големи количества по време на стимулацията защото съдържа витамин К,които влияе зле в този период.Медитирайте поне 20 мин с релаксираща музика.4-лавандулова ароматерапията помага,както и да говорите на ембриона,никакво напрежение.5- Много важна роля играе по време на трансфера да вземете ibuprofen(600mg) или валиум половин таблетка преди самия трансфер и половин след 8 часа,тези лекарства помагат да предотвратят спазми в матката.6- препоръчва се 3 дни да останеш в леглото вместо само 24 ч след трансфера.Гледай те забавни програми и филми и нищо натоварващо.7-след трансфера яжте и въглехидрати храни които ще ви накарат да се чувствате комфортно.Говорете на ембриончето/тата.Успех на всички бъдещи мами Simple Smile

# 94
  • София, Бургас
Това за ананаса го бях чувала и за първи път през живота си ядох след трансфера Simple Smile

# 95
Като забременете пък ще чуете да не го ядете,че предизвиквал контракци!!!! Това го чух толкова пъти докато бях бременна.... Така,че аз за ананаса малко се обърках.....  newsm78
Иначе аз знам,че авокадо е много хубаво да се яде. Толкова не го харесвам а мъжа ми ме караше да го ям.   Sick

# 96
Ананаса е много полезен , защото предизвиква много силен кръвошоток към матката, но в същото време и контракции, за това не се приема по време на бременност. Аз се бях насвинила буквално с ананас малко след като видях положителен тест.....е дали от него или защото се е намествало ембриончччето имах зацапване и доста силни маточни болки .....така, че е едобре да се хапва но до  теста  Peace

# 97
В тази статия пише да се яде до 8 ден след трансфера и после го спираш Simple SmileАз смятам да го направя ,дано да има успех Simple Smile

# 98
Давай!  Simple Smile

# 99
  • София
Записвам се и аз в тази темичка на прага на поредния ми четвърти стимулиран опит ин витро.Утре ще ходя да ми боцнат блокираща инжекция и за първи път ще съм по дълъг протокол.При Д-р Персенска съм в клиника Надежда.
Успех на момичетата впроцедура и на тези,които се подготвят Hug Hug Hug
Нека да валят из ведро  EFP EFP EFP EFP

# 100
Здравейте днес беше големия ден в които ми върнаха 2 бластоцита с много добро качество и сега за мен започва обратното броене до теста.Много се радва че изчаках до 5 ден,защото 3 ден имах 6 ембриона перфектно развиващи се,4 не толкова добри ,а до 5 ден останаха 3 перфектни бластоцита само че тук закона не позволява да ти върнат повече от 2 Sad,един които според доктора изостава и един спрял да се развива:(Очаквам с нетърпение теста дано да е положителен  Praynig.Стискам палци на всички за които обратното броене почти приключи Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 17:00 от Megi 8507

# 101
 jul_j Стискам палци за един успешен опит. В добри ръце си   bouquet

Megi 8507 И на теб мила стискам палци, за един положителен резултат. Относно бройката, знаеш,че не е важно количеството, а качеството, здравословното състояние...и късмета. Ние стискаме много , много палците.

На няколко места по време на моят опит четох, че дори се вдига процента за усппеваемост за имплантация при връщане на малък брой ембриончета....така, че е за добро тази практика. А иначе пък , ако се наложи редукция първо психологически е много натоварващо, а физически и здравословно е високорискова процедура по отношение на запазване на бременността .  Tired

# 102
Благодаря Звезден^прах и на теб безпроблемна бременност и успешно раждане Simple SmileАко влияе здравословното състояние аз с него няма проблем,спортувам всяка сутрин 6 дни в седмицата,нямам никакви заболявания,единствения ми проблем сега е да лежа,понеже съм свикнала да не се спирам за минута даже,но ще свикна трябва ми само малко време за адаптация Simple Smile

# 103
момичета ще съм благодарна ако някой който е наясно с дългият протокол ми разкаже как точно протича. При мен на 19ти ден от цикъла започнах инжекции декапептил, на 17 ден от там нататък ходих да ми изследват естрадиола който беше висок над 470, тогава док ми каза да продължа с декапептила и да му се обадя като ми дойде цикъла който 5 дни по късно все още го няма... кога е нормално да ми дойде? какво следва след това?

# 104
Здравейте момичета имам един въпрос понеже сега пия марвелон исках да попитам някой който го е пил или знае нещо по въпроса колко време след като се спре приема му идва менструацията. много благодаря предварително подготвям се за ИКСИ. Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт