Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте момичета имам един въпрос понеже сега пия марвелон исках да попитам някой който го е пил или знае нещо по въпроса колко време след като се спре приема му идва менструацията. много благодаря предварително подготвям се за ИКСИ. Лек ден
При Владимиров ли си?
И аз го пих,различно идва при всеки,на някой на 3 ден,при мен на 5 ден:peace:

# 106
Здравейте момичета имам един въпрос понеже сега пия марвелон исках да попитам някой който го е пил или знае нещо по въпроса колко време след като се спре приема му идва менструацията. много благодаря предварително подготвям се за ИКСИ. Лек ден
При Владимиров ли си?
И аз го пих,различно идва при всеки,на някой на 3 ден,при мен на 5 ден:peace:

да при Владимиров съм марвелона ли ме издаде Simple Smile

# 107
armira, какво става при теб до къде стигна с първото ИКСИ може би си писала, но съм пропуснала дано всичко е както трябваи резултата е положителен

# 108
  • Пловдив
shushi_83 ,марвелона да Mr. Green Доки ги изписва като бонбони Mr. Green Пий и не питай Heart Eyes Аз писах в другата тема  Blush От първия опит доктор Владимиров успя! Hug Бременна съм! Hug

# 109
shushi_83 ,марвелона да Mr. Green Доки ги изписва като бонбони Mr. Green Пий и не питай Heart Eyes Аз писах в другата тема  Blush От първия опит доктор Владимиров успя! Hug Бременна съм! Hug

Бравоооо това е страхотно много се радвам и по този начин ми вдъхна още повече кураж с тези 2 думички "бременна съм". пожелавам ти безпроблемна бременност

# 110
  • София
Записвам се да ви следя!
Днес ми се обадиха от ФАР за заповедта и скоро се надявам да започваме. Ще ми бъде 2-ро ИКСИ!

# 111
Записвам се да ви следя!
Днес ми се обадиха от ФАР за заповедта и скоро се надявам да започваме. Ще ми бъде 2-ро ИКСИ!

Добре дошла и успех мила   bouquet Hug

# 112
  • София
Записвам се да ви следя!

Добре дошла и успех мила   bouquet Hug
Благодаря, успех на всички ни!  Praynig
Пих дуфастон 7 дена х 3 таблетки,с цел да започна марвелон. Днес е 8 ден от последното хапче и още няма М, само много слабо кафеникаво зацапване, което продължава 3 ден. Звъннах в клиниката, казаха ми да изчакам и ако до понеделник не се появи лелката да говоря с доки. До сега не съм имала такъв проблем с дуфастона!

# 113
Записвам се да ви следя!

ако не е тайна кой номер си по фонда? Simple Smile

# 114
  • София

ако не е тайна кой номер си по фонда? Simple Smile
18266

# 115
  • София
Прахче,много мерси  bouquet Хич няма да и е лесно на жената с нас,но аз вярвам,че тя ще намври вярната формула и ще вземем изпита с отличен EFP

queen_bee,Дано това е вашият успешен опит newsm10

# 116
Здравейте момичета, надявам се да има място за още една бореща се душа при вас. Накратко ние сме с мъжки фактор. Опитваме от 4 години, имаме две неуспешни ИНСИ, правила съм и лапароскопия и хистеро и цветна снимка. При мен всичко е наред за сега. Моят мъж е друга история последната спермограма беше 15 000 000 от които 3, 500 000 подвижни, около 9% морфология. Сега чакаме новите резултати, трябва да излязат до няколко дни. При нас проблема е сложен защото сме в чужбина а и нашата застраховка не покрива ин витро, а и е доста скъпо около $15000-20000. Така че решихме да дойдем до БГ и да направим ИКСИ. От началото на годината си кореспондирам с клиника Щерев. Почти приключвам задължъелните изследвания и живот и здраве началото на август пристигам и започваме. Мъжът ми не може да отсъства за дълго от работа така че той ще дойде за пункцията. Смятам и смятам и не знам кога е най- подходящо да му взема билет. Не знам с кой протокол ще съм все още но док ми каза да почвам противозачатъчни този месец и после на преглед в БГ и започваме. Аз съм малко притеснена защото до сега не съм пила пртъивозачатъчни и не знам как ще реагирам, дали ще ми дойде МЦ нормално след това.  Имам нужда от малко прашец моля! Пожелавам успех на всички настоящи и бъдещи мами.

# 117
Здравей sue15 не се притеснявай аз вярвам че всичко ще е наред,ние с мъжа ми сме със почти същата спермограма,само че със специални добавки я подобрихме значително на 20 000 000 преди първото ни ИКСИ ,и ние живеем в чужбина в Англия. Мъжа ми не може да оцъства от работа аз някак си успях да уредя да работя от вкъщи и поне един и половина месеца да не пътувам в командировки( иначе всяка седмица съм на път Sad ),тук също е доста поскъпо от БГ аз за моето първо ИКСИ платих £7 000,което в БГ са си два опита и аз се чудя ако не се получи дали да не се върна в БГ и да опитам там Simple Smile,но с тези графици си мисля че ще е невъзможно CryЩо се отнася до това което помогна на мъжа ми е пчелно млечице и тези специални прахове,но трябва да се почнат 3 месеца преди пункцията и до самата пункция -NEW PROXEED PLUS Sigma-tau 30 Sachets.Желая ти много успех Simple Smile

# 118
sue15 щом имаш нужда ще ти ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 .
И при мъжки фактор стават нещата. При нас процентите не бяха 9 а беше 1 % и  само 3 000 000.От прахчета,хапчета и добавки нямаше никакъв ефект. Единственото по различно което направи преди пункцията беше самоназначено семейзпразване 7 дни и 4 дни въздържание като на 4 даде материал.
Стана от първото ИКСИ.
Вярвам,че и при вас нещата че се получат,стига е вие да го вярвате.  Hug

# 119
Момичета много ви благодаря за съветите и подкрепата. Това ще ми е първото ин витро и съм много притеснена. Надявам се да ме приемете във вашата група за да мога да споделям опит с вас.

Общи условия

Активация на акаунт