Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 059
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В "Щерев" трансфера е 415 лева ...Ясно, дано не се стига до тази ситуация!

Децата са от първия ми брак!  Peace

# 616
  • София
В "Щерев" трансфера е 415 лева ...
Сигурна ли си? Това вероятно е за трансфер на ЕЦ, много евтино ми се струва?

# 617
  • София
Чета:
Ембриотрансфер 415 лв.  - (Трансфер на размразени ембриони) Цената включва: култивиране, селекция и трансфер на ембрионите , подготовка на маточната лигавица.

цената е за замразени ембриони само, ще говоря с док за конкретни отговори!

# 618
  • София
Чета:
Ембриотрансфер 415 лв.  - (Трансфер на размразени ембриони) Цената включва: култивиране, селекция и трансфер на ембрионите , подготовка на маточната лигавица.

Ето това са цените, които трябва да гледаш, от сайта ги извадих току-що:

VF-ЕТ2  ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер   2 695 лв.
ICSI-ЕТ2 интрацитопл.инжектиране на сперматозоид   2 995 лв.

# 619
  • София
Чета:

Ето това са цените, които трябва да гледаш, от сайта ги извадих току-що:

VF-ЕТ2  ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер   2 695 лв.
ICSI-ЕТ2 интрацитопл.инжектиране на сперматозоид   2 995 лв.

Да, това са цените за процедурите, но нали говорихме, че ако не се оплоди нито една яйцеклетка ти връщат парите само за трансфера!

# 620
Чета:

Това е цената само трансфер на размразени ембриони - и аз толкова платих при ЗЕТ. Може да имат отделна цена само за транфер на ембриони, но да не е включена в цените , които са online в сайта на клиниката. Най добре говори за цената с доки или на касата - трябва да имат актуална информация .

# 621
  • София
tanqvo, ще говоря с док 100%!  Hug

# 622
Оказа се, че с моя спонтанен цикъл отиваме на пункция в събота заедно с мъжо. Ще ми замразяват ембрион. Според вас колко такива ембриончета ще ми замразят. Опитвам се да се ориентирам във времето, а и в средствата, които трябва да си приготвим, че те не са нескончаеми, за съжаление. 

Колежката ми каза горе - долу колко ще ми струват нещата през които тя е минала, но не знаеше колко струва оплождането. Някой знае ли?     

# 623
  • София
Герганка, в коя клиника си?
За това колко ембриона ще замразяват- само Д-ра ти може да ти отговори.

# 624
Здравейте, момичета, записвам се при вас. Тази сутрин бях на ЦС и открихме, че дясната ми тръба е напълно запушена, а лявата е едва пропуска и доста увредена, така че единственият ни шанс е инвитро. Сега тръгваме по този път, вече имам номерче във фонда и след като е свършена важната работа сядам да чета какво ни чака.  Hug Не знам кога ще успеем да съберем паричките, но така или иначе два месеца поне докторът ще следи овулацията ми, че нещо и там има проблем, ако има какво да се прави за подобряване на качеството на яйцеклетките да използваме момента с чакането и събирането на парите.

# 625
Естлар, добре дошла. Тръгнала си по моя път   bouquet

# 626
  • София
Estlar, увредената има голяма вероятност да пречи, нещо няма ли да я направите?

# 627
Не ми казаха, че е нужно да се премахне, защото запушването беше откъм матката, а не откъм яйчника. Поне майка ми, която е лакар, изрично ме попита по телефона от коя страна е увреждането. Тя е много слабо пропусклива откъм матката и по-нормална откъм яйчника, който май е единственият овулиращ, защото, освен задържан фоликул, в дясно никога не съм засичала нищо друго. Ще попитам отново на следващ преглед, както казах, сега се ориентирам, трябва доста да почета, досега си затварях очите.  Simple Smile

# 628
  • София
От 12-те ми яйцеклетки са се оплодили само 5  Sad
Каква може да е причината, освен лоши яйцеклетки или сперматозоиди?

# 629
Ами пак не са малко. Недей да се вкисваш.

Общи условия

Активация на акаунт