Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 50

• 51 067
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Лиони, обявите са забранени във форума.

# 601
 Съжалявам, не съм искала да нарушавам правилата. Просто съм в безизходица-за мен единствения вариант да правя инвитро беше с лекарства от Турция, заради цените. А сега се оказа, че стана обратното. Съжалявам, още веднъж се извинявам

# 602
Здравейте момичета!!!
Може ли да попитам и във вашата тема, защото съм  много притеснена,а в темата за след трансфер в момента не пишат много момичета.
Трети ден след трансфер съм и имам преди малко добре изразено кафеникаво зацапване, колкото на салфетката.
На какво може да се дължи толкова рано и трябва ли да се обадя на док?

В мойта листовка пишеше , че може да има прокървяване ...И въпреки това след 14 дни трябва да се направи кръвния тест за бременност ... Но все пак се обади на твоя доктор , за да се успокоиш Simple Smile
Положителен тест ти желая  Peace

# 603
Да попитам, момичета, дали някой е имал завишен анти бета гликопротеин и какво е било предприето преди процедура? Благодаря предварително.

# 604
Благодаря Miqs , днес зацапването го няма, беше снощи колкото 3,4 капки с кафеникав цвят. Ако се появи пак ще се обадя на док.
Успех и на вас момичета!

# 605
  • София, Бургас
Момичета, някой лекувал ли е стрептококи преди опит? Миналия месец имах гъбички. Пих противогъбични и мъжа ми също. Сега обаче на него му излязоха някакви Стрептококи..предполагам, че и на мен ще ми излязат утре. Явно този месец ще отложим опита, но въпроса ми е дали лесно се лекуват? Чета в нета, че се пият АБ, после пък се появявали гъбички и така дълго време минава, докато се изчисти всичко. А така се бях настроила вече Sad

# 606
  • София
Здравейте момичета!!!
Може ли да попитам и във вашата тема, защото съм  много притеснена,а в темата за след трансфер в момента не пишат много момичета.
Трети ден след трансфер съм и имам преди малко добре изразено кафеникаво зацапване, колкото на салфетката.
На какво може да се дължи толкова рано и трябва ли да се обадя на док?

Понякога кървенето може да е от имплантацията на ембриона, но за съжаление понякога води до неуспех. Дано да е първото! Praynig

# 607
Днес бях за проследяване на "Спонтанен цикъл" - 7 ден. 12 мм беше фолекулът, като имам и един задържан. В сряда ме викат пак и ми казаха да се подготвя евентуално за пункция в петък, като ме искат с мъжо. Казаха евентуално, че ще замразяваме, като щом им трябва мъжо, предполагам, че ще оплодят яйцеклетката, а няма да замразяват само нея, нали?

После обаче с моята колежка, с моите проблеми, се сетихме, че те заради конизацията не могат да ми вкарат повече от 1 ембрион, тогава има ли смисъл от замразяване изобщо? Ще трябва да питам в сряда  newsm78

Пункцията не трябва да ме стряска доколкото разбрах. Та тази седмица ще сме в движение...

# 608
  • София
Днес ми беше пункцията, резултатът е 12 яйцеклетки  Peace

# 609
  • София
Здравейте, момичета! Най-вероятно и ние поемаме по пътя на ИКСИ. Имам няколко въпроса на които не намирам отговор, разбира се ще ги обсъдим с лекаря ни, но ще попитам и вас: Колко горе-долу излизат хормоналните изследвания преди процедурата, лекарствата за стимулация и ако се извадят яйцеклетки, но не се получи оплождане какво се заплаща? Благодаря предварително!  Hug

# 610
Всички тези въпроси са силно индивидуални и зависят основно от състоянието на твоя организъм, на второ място - от клиниката, в която си. Лекарствата за стимулация няма как предварително да бъдат пресметнати колко ще ти излезнат, повярвай ми.

# 611
  • София
Моме, и аз това си помислих, че лекарствата няма как да ми кажете колко ще излезнат, но си мисля, че има пакет хормони който се пуска преди ИКСИ, за него питам ориентировъчно 100-200-1000 лева? И как стои въпроса със започнала процедура, ако яйцеклетките не се оплодят, колко се заплаща?

# 612
  • София
Щастливка, преди ИКСИ се пускат ФСХ, ЛХ, Е2 най-често, но може да ти поискат и други хормони ТСХ, пролактин и т.н.
Цената на 1 хормон е около 15 лв.
Въпроса ти относно започната процедура и неоплодени Я. зависи от това, в коя клиника си.
Рядко има случай да не се оплоди нито една Я, особено при стимулираните опити.

# 613
  • София
Ivankaka, благодаря! Клиниката ще е "Щерев", надявам се да няма неоплодени, но искам да имам отговора и на този въпрос, за да сме подготвени!

# 614
  • София
Щастливка, плащаш си ИН-витро или ИКСИ и ако случайно не се стигне до трансфер, ти връщат парите само за трансфера, които не знам колко е.
И да има неоплодени, едва ли ще са всичките.
П.С. А ти по какви показатели си се насочила към Ин-витро, гледам, че вече имаш 2 дечица или бъркам newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт