WIZZ AIR 10

• 57 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Bradley Cooper, мерси! Остана някоя мама, която е пътувала с бебешка количка, да каже, но така или иначе аз не видях никъде опция за добавяне в резервацията.

от сайта

http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/faq#2

Цитат
Моля, вземете предвид, че бебешките и детските колички ще бъдат регистрирани с останалия багаж и ще бъдат превозвани безплатно, ако пътният план включва бебе.

но нека да каже някой с опит  Peace

# 691
  • София
Simple Smile Дам, така написано излиза, че автоматично се включва количката по подразбиране, щом в пътния план има бебе. Мерси!  Simple Smile

# 692
Някой ще ми каже,ако е направен чек ин повече от 14 дни преди полет,и вече е пратен ка мейла,има ли проблем?трябва ли да се прави още нещо?

# 693
Момичета, пак аз...направих резервация от моя профил, като пътник излезе моето име, а билета е за съпруга ми. Избрах да платя чрез банков превод. Сега?
Пътници

Скрит текст:
MRS Nedyalka Doncheva

Лондон Лутън: Регистрация чрез уеб
    Малък салонен багаж
    София - Терминал 1: Регистрация чрез уеб
    Малък салонен багаж

# 694
Някой ще ми каже,ако е направен чек ин повече от 14 дни преди полет,и вече е пратен ка мейла,има ли проблем?трябва ли да се прави още нещо?
Трябва да си изпринтираш бордната карта.

# 695
Wizz имат 20% намаление за членове.
Нещо сайта им постоянно ме изхвърля.

# 696
Момичета, пак аз...направих резервация от моя профил, като пътник излезе моето име, а билета е за съпруга ми. Избрах да платя чрез банков превод. Сега?
Пътници

Скрит текст:
MRS Nedyalka Doncheva

Малък салонен багаж
    Малък салонен багаж

Трябвало е  да отметнеш, че няма да пътуваш ти.
Щом си избрала плащане по банков път и билета е видно, че не е за съпругът ти, просто не го плащай.
Направи нова резервация(може и на него да направиш профил, ако искаш пак да плащаш по банков път).

# 697
Днес е паднал билета за полета за Лондон, за които се притеснявах преди няколко поста. Направо го купих. Да напомня, че когато се взима еднопосочен за връщане да избирате да се плаща в съответната валута, а не в сайта да обръщате в БГ лв., защото излиза по-скъпо (поне при мен)  Peace

# 698
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Пътници

Скрит текст:
MRS Nedyalka Doncheva

Малък салонен багаж
    Малък салонен багаж

Трябвало е  да отметнеш, че няма да пътуваш ти.
Щом си избрала плащане по банков път и билета е видно, че не е за съпругът ти, просто не го плащай.
Направи нова резервация(може и на него да направиш профил, ако искаш пак да плащаш по банков път).

Всеки профил има право на 2 висящи неплатени банкови операции - така че може от същия профил да се купи и новия билет, само трябва да махне стикчето от "аз съм пътуващият" или нещо такова беше под полето, където се въвежда името на пътуващия.

# 699
  • София
Момичета, трябват ми билети София - Лондон за след празниците ( 8 януари), все още са доста скъпи, чудя се, дали има вероятност да поевтинеят или да ги купя днес, за да ползвам поне допълнителната отстъпка с Wizz  картата ...

# 700
Пътувахме до Лондон с Уиз(знам, че не казвам нищо ново, но все пак да потворя за хората, които сега започват да се интересуват) - Всичко беше ОК, самолета на връщане беше обаче доста тесен - направо се схванах на седелката, пък съм само 167 см! Багажа го гледат през лупа - мери се при всеки един, директно минават само видимо по-малките чанти! Направи ми впечатление, че моя сак беше точно по размера(т.е дъното си беше 42 и е твърдо - не може да се сгъне) - мислех, че ще влезе с набутване, но влезе абсолютно спокойно - т.е имат може би по половин сантиметър аванс за самата клетка!

# 701
Здравейте !!!Нова съм в темата и много ви моля за помощ  Praynig Никога не съм пътувала със самолет и сега ми се отдава възможността да отида до Милано за три дни и изпаднах в паника  Sad Билетите са  купени,ще пътуваме  голяма компания заедно със моето скромно четиричленно семейство -аз ,съпруга ми и двете ни дечица.Много отдавна си мечтаех да пътувам извън България и то със самолет и ето ,че взе че ми се сбъдна.За вас сигурно  е непонятно и смешно но много ме е страх.Моля ви дайте ми някакъв съвет ,вас беше ли ви страх когато летяхте за първи път?Мен ме е страх от тесни затворени пространтства и се притеснявам от това ,че по снимките самолета ми изглежда изключително тесен  Sad Незнам дали поста ми е за тук ,но тъй като ще литим с тази компания ,реших да пиша тук,ако има проблем само ми кажете и ще го преместя .

# 702
Здравейте !!!Нова съм в темата и много ви моля за помощ  Praynig Никога не съм пътувала със самолет и сега ми се отдава възможността да отида до Милано за три дни и изпаднах в паника  Sad Билетите са  купени,ще пътуваме  голяма компания заедно със моето скромно четиричленно семейство -аз ,съпруга ми и двете ни дечица.Много отдавна си мечтаех да пътувам извън България и то със самолет и ето ,че взе че ми се сбъдна.За вас сигурно  е непонятно и смешно но много ме е страх.Моля ви дайте ми някакъв съвет ,вас беше ли ви страх когато летяхте за първи път?Мен ме е страх от тесни затворени пространтства и се притеснявам от това ,че по снимките самолета ми изглежда изключително тесен  Sad Незнам дали поста ми е за тук ,но тъй като ще литим с тази компания ,реших да пиша тук,ако има проблем само ми кажете и ще го преместя .
няма нищо страшно,аз пътувах сам самичка ...съвет само да се шашкаш:) и аз имам фобия от тесни пространства..но повярвай ми ще ти бъде много интересно Simple Smile  Hug

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 15:20 от Aneliana

# 703
Здравейте !!!Нова съм в темата и много ви моля за помощ  Praynig Никога не съм пътувала със самолет и сега ми се отдава възможността да отида до Милано за три дни и изпаднах в паника  Sad Билетите са  купени,ще пътуваме  голяма компания заедно със моето скромно четиричленно семейство -аз ,съпруга ми и двете ни дечица.Много отдавна си мечтаех да пътувам извън България и то със самолет и ето ,че взе че ми се сбъдна.За вас сигурно  е непонятно и смешно но много ме е страх.Моля ви дайте ми някакъв съвет ,вас беше ли ви страх когато летяхте за първи път?Мен ме е страх от тесни затворени пространтства и се притеснявам от това ,че по снимките самолета ми изглежда изключително тесен  Sad Незнам дали поста ми е за тук ,но тъй като ще литим с тази компания ,реших да пиша тук,ако има проблем само ми кажете и ще го преместя .

Всички сме летяли някога за първи път... Притесненията ти са разбираеми и близки на много хора!
Няма защо да се притесняваш и особено внимавай да не насадиш страх в децата.
Като съвет във връзка със страховете ти към затворени и тесни пространства мога да дам да седнеш от страната на пътеката в самолета, но имай предвид, че децата ще искат да надничат през прозореца.  Laughing
Сядайки в самолета не мисли къде се намираш, просто си представи, че си в автобус... Приготви си нещо интересно за четене и от настаняването в самолета можеш да четеш, ако децата ти позволят.  Joy  
Не забравяй да вземеш дъвки, които децата енергично да дъвчат при излитане и кацане(особено, ако са малки деца). Можеш да им вземеш и нещо за ядене(солети, бисквити).
Приятен първи път, който да бъде последван от много следващи пъти летене със самолет!  Grinning

# 704
Здравейте !!!Нова съм в темата и много ви моля за помощ  Praynig Никога не съм пътувала със самолет и сега ми се отдава възможността да отида до Милано за три дни и изпаднах в паника  Sad Билетите са  купени,ще пътуваме  голяма компания заедно със моето скромно четиричленно семейство -аз ,съпруга ми и двете ни дечица.Много отдавна си мечтаех да пътувам извън България и то със самолет и ето ,че взе че ми се сбъдна.За вас сигурно  е непонятно и смешно но много ме е страх.Моля ви дайте ми някакъв съвет ,вас беше ли ви страх когато летяхте за първи път?Мен ме е страх от тесни затворени пространтства и се притеснявам от това ,че по снимките самолета ми изглежда изключително тесен  Sad Незнам дали поста ми е за тук ,но тъй като ще литим с тази компания ,реших да пиша тук,ако има проблем само ми кажете и ще го преместя .
Всички сме летяли някога за първи път... Притесненията ти са разбираеми и близки на много хора!
Няма защо да се притесняваш и особено внимавай да не насадиш страх в децата.
Като съвет във връзка със страховете ти към затворени и тесни пространства мога да дам да седнеш от страната на пътеката в самолета, но имай предвид, че децата ще искат да надничат през прозореца.  Laughing
Сядайки в самолета не мисли къде се намираш, просто си представи, че си в автобус... Приготви си нещо интересно за четене и от настаняването в самолета можеш да четеш, ако децата ти позволят.  Joy  
Не забравяй да вземеш дъвки, които децата енергично да дъвчат при излитане и кацане(особено, ако са малки деца). Можеш да им вземеш и нещо за ядене(солети, бисквити).
Приятен първи път, който да бъде последван от много следващи пъти летене със самолет!  Grinning
Мимии благодаря ,толкова си мила  Hug За дъвките не бях прочела никаде досега,а относно децата -едната е на 11г. а другата на 5 и половина. Ще го имам впредвид.    bouquet
Aneliana - благодаря и на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт