WIZZ AIR 10

• 57 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Дъвките са за да понесат по лесно разликата в налягането и дискомфорта в ушичките да е по-малък.

# 706
Дъвките са за да понесат по лесно разликата в налягането и дискомфорта в ушичките да е по-малък.
Peace

# 707
poxy 80, ето нещо, което е добре да прочетеш преди първи полет: http://www.aerohroniki.com/2013/05/07/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 0%B0%D0%B2%D0%B8/

# 708
Не се шашкай толкова, самолета е доста по-голям от автобус например.

# 709
На 27-ми съм резервирала билети и забравих да ги платя. Възможно ли е днес да ги платя? Като статус ми е изписано "Изчакване на плащане за потвърждение".

# 710
На 27-ми съм резервирала билети и забравих да ги платя. Възможно ли е днес да ги платя? Като статус ми е изписано "Изчакване на плащане за потвърждение".

и аз се чудя за един билет от вторник, дето се чудя

според мен ни ги пазят, ама знам ли

# 711
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Веднъж една дама на телефона ми каза, че 5 дни изчакват банковия превод и ако до тогава не постъпи на тяхната сметка анулират резервацията. Колко е вярно, нямам идея.

# 712
Веднъж една дама на телефона ми каза, че 5 дни изчакват банковия превод и ако до тогава не постъпи на тяхната сметка анулират резервацията. Колко е вярно, нямам идея.

аз веднъж не бях платил точната сума и ходих да доплащам на другия ден, нямаше проблем

# 713
Мен това "Изчакване на плащане за потвърждение" ме кара да мисля, че имам шанс да платя. Обаче ако нищо не стане и трябва да им звъня по телефона, няма да ми издържат нервите.

# 714
  • София
Привет! Имам резервация с номерче, потвърдена. За да поръчам визи, ми искат самолетните билети. Обаче аз не виждам резервацията ми да може да се сваля на компютъра, в PDF примерно. Как да им изпратя билета? Или първо трябва да се чекира онлайн и тогава се изпраща за издаване на виза?

# 715
Ако някой е летял до Дортмунд / от там ще продължиме за Дюселдорф/ може ли да ми каже как се стигаше от летището до централна гара - влака? Гледах, че има някакъв шатъл по 7 евро на човек в посока. Преди 2г. сме пътували по този маршрут, ама нищо не помня newsm78
Не можах да се ориентирам много и в сайта на влаковете дали има опция да си купя комбиниран билет за влака и за този шатъл?
Благодаря предварително  bouquet

# 716
Ако някой е летял до Дортмунд / от там ще продължиме за Дюселдорф/ може ли да ми каже как се стигаше от летището до централна гара - влака? Гледах, че има някакъв шатъл по 7 евро на човек в посока. Преди 2г. сме пътували по този маршрут, ама нищо не помня newsm78
Не можах да се ориентирам много и в сайта на влаковете дали има опция да си купя комбиниран билет за влака и за този шатъл?
Благодаря предварително  bouquet

Два са вариантите. Единият е шатъла до гарата в Дортмунд - 7Е. Другия е шатъл до Holzwickede. Цената е 2 или 3Е. Това е малка гара, по-скоро спирка, на 4-5 мин е от аерогарата, спестявате много време. Хубаво е да си купите билета онлайн, на гарата има само self машини, които са само на немски. Гледам в сайта на немските железници, че ако имате билет предварително шатъла до тази гара е безплатен.
И двата шатъла тръгват пред терминала, няма как да не ги забележите.

# 717
Здравейте, купих си билет и в последстивие видях че съм писала MR вместо MRS някой имал ли е такъв проблем и сега смяна на името ли трябва да плащам?

# 718
  • Sofia
Здравейте и от мен! Най-сетне дойде време и за нашия полет и започвам с тривиалните въпроси за ръчния багаж. Мислех да купувам от самолетните опаковки дезодорант, но видях, че най-обикновен дезодорант /Импулс/ е 100ml. Обикновени пасти за зъби и крем за ръце също има в тубички по 100ml, имам си и еднократни балсамчета в непрозрачни пликчета от боите за коса. Нали няма проблем да си взема тях, щом са до 100ml и не е необходимо да купувам самолетни опаковки?

# 719
Здравейте и от мен! Най-сетне дойде време и за нашия полет и започвам с тривиалните въпроси за ръчния багаж. Мислех да купувам от самолетните опаковки дезодорант, но видях, че най-обикновен дезодорант /Импулс/ е 100ml. Обикновени пасти за зъби и крем за ръце също има в тубички по 100ml, имам си и еднократни балсамчета в непрозрачни пликчета от боите за коса. Нали няма проблем да си взема тях, щом са до 100ml и не е необходимо да купувам самолетни опаковки?

Щом са до 100мл. няма нужда да купуваш други. Дезодоранта е хубаво да е сух или ролков.

Общи условия

Активация на акаунт