WIZZ AIR 10

• 57 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Един глупав въпрос чете ли ви се? Embarassed - Имам платени 32 кг багаж, може ли да са в повече от един куфар? Примерно сак + куфар?

# 676
  • София
Един глупав въпрос чете ли ви се? Embarassed - Имам платени 32 кг багаж, може ли да са в повече от един куфар? Примерно сак + куфар?
Не! Само един брой!

# 677
Хора, билета за Лондон връщане, има ли шанс да падне малко за 14-ти ноември. Нямах възможност да го купя на 29 паунда, после на 59 го изтървах.

# 678
Не разчитай да падне, много малко е вероятно.

# 679
Хора, билета за Лондон връщане, има ли шанс да падне малко за 14-ти ноември. Нямах възможност да го купя на 29 паунда, после на 59 го изтървах.

Днес и утре има 20% намаление за членове на клуба.
Вероятно затова са вдигнали цените.

# 680

Днес и утре има 20% намаление за членове на клуба.
Вероятно затова са вдигнали цените.

Ох, изтече ми членството. Ще изчакам вдругиден тогава, дано намалят, че ще се изям на мъка.

# 681
  • Sofia
Здравейте, гледам сега цени за Лондон през юли- отиването е ОК- 50лв, обаче за връщане- 238лв. Ако сега си купя в едната посока и чакам да паднат за на връщане- дали имам шанс да дочакам? С др. авиокомпания ако се връщам полетите не са толкова удобни като часове.

# 682
Здравейте, гледам сега цени за Лондон през юли- отиването е ОК- 50лв, обаче за връщане- 238лв. Ако сега си купя в едната посока и чакам да паднат за на връщане- дали имам шанс да дочакам? С др. авиокомпания ако се връщам полетите не са толкова удобни като часове.

Нормално е да е висока цената по това време - много от живеещите в Англия се връщат през отпуските си в Б-я.

# 683
  • София - Варна

Купи си в едната посока и виж изиджет или БГ-ер за другата. Юли и август към България цените са високи.

# 684
BettyRubble другия вариант, който някой спомена по - напред е с Раян Еър и прикачване в Милано - значително по - евтино ще ти излезе ( Милано - София с Уиз )

# 685

билети не се купуват 7 месеца предварително, защото със сигурност ще има по-добри оферти като наближи датата за пътуване....  Peace

# 686
  • София
Привет! Последно пътувах с Уизеър, когато безплатният ръчен багаж беше с по-големи размери. Сега, при резервацията видях, че са посочени по-малки. Чантата ми е малко по-дълга от посочените размери, но ако не я пълня и стои свободно, ще има ли проблем? Също така пътувам с бебешка количка (съответно с бебето си), но никъде при резервацията не видях да има опция за добавяне на количка. Тя по подразбиране ли е като бебето е до 2 г. възраст? И моля, да припомните онлайн чекирането как ставаше - 7 дни преди датата на излитане влизам в сайта и по номер на билет намирам и чекирам поотделно всички пътуващи (мен, мъжа и бебето), като правя същото и 7 дни преди датата за връщане, така ли беше? Благодаря!

# 687
След този въпрос много се затрудних.Аз уж направих чек ин,и ми пратиха билета на мейла.Трябва ли да правя нещо друго?

# 688
Привет! Последно пътувах с Уизеър, когато безплатният ръчен багаж беше с по-големи размери. Сега, при резервацията видях, че са посочени по-малки. Чантата ми е малко по-дълга от посочените размери, но ако не я пълня и стои свободно, ще има ли проблем? Също така пътувам с бебешка количка (съответно с бебето си), но никъде при резервацията не видях да има опция за добавяне на количка. Тя по подразбиране ли е като бебето е до 2 г. възраст? И моля, да припомните онлайн чекирането как ставаше - 7 дни преди датата на излитане влизам в сайта и по номер на билет намирам и чекирам поотделно всички пътуващи (мен, мъжа и бебето), като правя същото и 7 дни преди датата за връщане, така ли беше? Благодаря!

не, ако влиза в рамката сака няма проблем

вече можеш да се чекираш 14 дни преди да летиш

за количката не знам

# 689
  • София
Bradley Cooper, мерси! Остана някоя мама, която е пътувала с бебешка количка, да каже, но така или иначе аз не видях никъде опция за добавяне в резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт